- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
Maşallah çeyreği bitmişBen bugün 5. dişi gördüm ben şok Daha 3. 4. yeni çıkmıştı. İnşallah bu huzursuzluklar diştendir ve dişler çıktıktan sonra biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çeyreği bitmişBen bugün 5. dişi gördüm ben şok Daha 3. 4. yeni çıkmıştı. İnşallah bu huzursuzluklar diştendir ve dişler çıktıktan sonra biter
Çok normal, olabiliyormuş bazen. Hatta ben de alt köpekleri bekliyorum önce, sanki çıktı çıkacak gibi ama bakalım.Kızlar nasılsınız? Biz tatildeyiz 5 gün oldu geleli korktuğum kadar olmadi çok şükür
Az önce üst dişlerden önce köpek dişlerinin çıktığını gördüm Var mı sizin bebişlerden böyle olan? Üst dişler de kabarmış
Alt dişleri çıktı 2 ay önce. Ben üst dişleri bekliyordum ama belirti yoktu görünüm olarak. Bugün üst dişleri kabarmış, yanları çıkmış görünce şaşırdım. Sabaha kadar emmek istemesi dışında bi belirtisi de olmadi öyle.Altta çıktı mı? Bende netten bakmıştım bizimkiler çıkmayınca diş olayına orda önlerin hiçbiri çıkmadan yanlardan çıkmaya başladıysa vitamin eksikliğinden yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum
Burda çok iyi uyudu diyebilirim havası iyi geldi galiba. Ek gıda zaten yok gibiydi emmeye devam ediyor. Eline salatalık, patates yada sebze gibi şeylerden tutuşturuyorum oyalansın diye. Çorba denedim yine açmadı ağzını Ben de istemeden geldim eşim çok isteyince ama korktuğum gibi olmadı. Yola da gece çıktık cocuklar uyudu gelene kadar. Yoksa küçük durmaz ablası da midem bulanıyor vs çenesi durmazdı Benim büyük kızım anneannesinde kaldı. Sıcağa dayanamıyor, yürümekte de zorlanıyor o yüzden bu yıl getiremedim bir parçam orda kaldı Bir yandan da getirsem perişan olacaktı biliyorum. Karışık duygular işteÇok normal, olabiliyormuş bazen. Hatta ben de alt köpekleri bekliyorum önce, sanki çıktı çıkacak gibi ama bakalım.
Yaa tatile gideceğiz biz de ama çok korkuyorum. Uykusu, beslenmesi, bir de büyükler var tabi. Çol gözümde büyüyor.
O zaman bir sıkıntı yoktur ya normal sürecinde seninki. Bu arada kaşık reddi yapıyorsa bebeginiz çay bardağıyla yada minik bardakla içirmeyi deneyin kızlar işe yarıyorAlt dişleri çıktı 2 ay önce. Ben üst dişleri bekliyordum ama belirti yoktu görünüm olarak. Bugün üst dişleri kabarmış, yanları çıkmış görünce şaşırdım. Sabaha kadar emmek istemesi dışında bi belirtisi de olmadi öyle.
Burda çok iyi uyudu diyebilirim havası iyi geldi galiba. Ek gıda zaten yok gibiydi emmeye devam ediyor. Eline salatalık, patates yada sebze gibi şeylerden tutuşturuyorum oyalansın diye. Çorba denedim yine açmadı ağzını Ben de istemeden geldim eşim çok isteyince ama korktuğum gibi olmadı. Yola da gece çıktık cocuklar uyudu gelene kadar. Yoksa küçük durmaz ablası da midem bulanıyor vs çenesi durmazdı Benim büyük kızım anneannesinde kaldı. Sıcağa dayanamıyor, yürümekte de zorlanıyor o yüzden bu yıl getiremedim bir parçam orda kaldı Bir yandan da getirsem perişan olacaktı biliyorum. Karışık duygular işte
Insallah senin de korktuğun gibi olmaz. Bu arada benim kuzu havuza denize bayıldı ondan da korkuyordum durmaz diye
Aslında şu anda da temiz havanın bol olduğu bi yerdeyiz ama bu ara uyku süresi azaldı baya nedense. İnşallah deniz havası daha iyi gelir.Burda çok iyi uyudu diyebilirim havası iyi geldi galiba. Ek gıda zaten yok gibiydi emmeye devam ediyor. Eline salatalık, patates yada sebze gibi şeylerden tutuşturuyorum oyalansın diye. Çorba denedim yine açmadı ağzını Ben de istemeden geldim eşim çok isteyince ama korktuğum gibi olmadı. Yola da gece çıktık cocuklar uyudu gelene kadar. Yoksa küçük durmaz ablası da midem bulanıyor vs çenesi durmazdı Benim büyük kızım anneannesinde kaldı. Sıcağa dayanamıyor, yürümekte de zorlanıyor o yüzden bu yıl getiremedim bir parçam orda kaldı Bir yandan da getirsem perişan olacaktı biliyorum. Karışık duygular işte
Insallah senin de korktuğun gibi olmaz. Bu arada benim kuzu havuza denize bayıldı ondan da korkuyordum durmaz diye
Ohh maşallah Darısı başımıza inşallah bizde hiç yok daha kuzumKızlar bizimde dişimiz çıktı çok şükür
İnşallah herşey çok güzel olacak ilk günler zor olur ama geçerYarın iş hayatima geri dönüyorum ama dokunsaniz aglayacagim
Hiç Böyle hissedecegimi düşünmezdim
oğluma kayınvalide bakacak gözüm arkada değil elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim ama ben yine de bırakıp işe gitmeyi istemiyorum
Her gün gözümde canlanıyor nasıl bırakırım diye umarım çok sıkıntı çekmeden adapte olurlar canım Rabbim ferahlatsin inşaallahYarın iş hayatima geri dönüyorum ama dokunsaniz aglayacagim
Hiç Böyle hissedecegimi düşünmezdim
oğluma kayınvalide bakacak gözüm arkada değil elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim ama ben yine de bırakıp işe gitmeyi istemiyorum
İnşallah bitterim,kizimda da yaşamıştım bu duyguyu hatta ikinci bebekte alıştim artık işe erken bile dönerim demiştim ama yok olmuyormus hepsinin yeri ayriymis ev hanımlarına çok ozeniyorum ben yaaaİnşallah herşey çok güzel olacak ilk günler zor olur ama geçer
Uyuturken birazcık ağladım bende kizimda (6 yas) diyor ki anne merak etmeeee ben uyuturum oynatirim emziririm bakarım kardesime diyorHer gün gözümde canlanıyor nasıl bırakırım diye umarım çok sıkıntı çekmeden adapte olurlar canım Rabbim ferahlatsin inşaallah
Benimki ayaklarını yere vuruyo vücudu ile diretiyo bunu son 1 aydır öğrenmiş hayret ediyorumKizlar bugün benm bebiş elimde abur cubur vardı istedi vermedim baya saldırdı elime o arada babası görüntülu aradı beni babasına sikayet ediyo sinirlendi bağırdı ağzını sapirdatti gerçekten bu kadar büyüdüler mi ya istediği olmayınca zıplıyo ağlarken
Hayret edilecek şeyler yapıyorlar evet anne karnında ders alıyolar sanki şimdi böyleyse biraz daha buyusunler düşünemiyorum benm ilk oğlum bebekken sakindi bu bucur sasirtiyo beni hakkımızda hayırlısı artık bakalım daha neler göreceğizBenimki ayaklarını yere vuruyo vücudu ile diretiyo bunu son 1 aydır öğrenmiş hayret ediyorum
Benimki mamamMama diye agliyo ama şikayet etmeyi falan bilmiyo dahaBenimki ayaklarını yere vuruyo vücudu ile diretiyo bunu son 1 aydır öğrenmiş hayret ediyorum
Benimki biraz atarlı bir kız o yüzden hemen kavramış jest ve mimikleriBenimki mamamMama diye agliyo ama şikayet etmeyi falan bilmiyo daha
Masallah bebise ben daha istediğim gibi iletişim de kuramiyorum da bu ara etrafı karistirma peşindeBenimki biraz atarlı bir kız o yüzden hemen kavramış jest ve mimikleri
Biri bana deseydi 8 aylık bebeğim şikayet ediyo diye inanmazdım ama aynı şeyi üç defa yaptı ağlarken de mama demiyo ama anniii diyo sanki yada babamı öyle geliyo acabaBenimki mamamMama diye agliyo ama şikayet etmeyi falan bilmiyo daha
Bizim evdeki halılar hep beyaz neyse halının üstüne bi örtü sariyorum yapışıyor alttaki halıya tabanligi var , hergun normalde gördüğünü son 1 haftadır örtüyü biliyor ki bu kalkacak bişey kaldırıyor tekrsrdan gün içinde yaşıyoruzMasallah bebise ben daha istediğim gibi iletişim de kuramiyorum da bu ara etrafı karistirma peşinde