- 12 Şubat 2021
- 637
- 801
- 29
Ben de aynı valla ve asla çıkmaya niyeti yok delirmek üzereyimYok daha biz varız ya kaç aydır ha çıkacak ha çıkıyor diye diye bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı valla ve asla çıkmaya niyeti yok delirmek üzereyimYok daha biz varız ya kaç aydır ha çıkacak ha çıkıyor diye diye bekliyoruz
Valla bn diyorum keşke acıyı bn çeksem uyusa dr bile artık istersen emzik ver dedi acıdı HalimeBen de aynı valla ve asla çıkmaya niyeti yok delirmek üzereyim
Valla ben de aynı keşke acıyı ben çeksem de o rahat etse çocuk ağzını parçalayacak nerdeyse çok acısı var belli damağı şiş ama ne gelen var ne gidenValla bn diyorum keşke acıyı bn çeksem uyusa dr bile artık istersen emzik ver dedi acıdı Halime
Bizim 3. Kara gözüktü
Onların diş Derinden derinden geliyorlar bana da sağdan soldan geliyorlar artıkValla ben de aynı keşke acıyı ben çeksem de o rahat etse çocuk ağzını parçalayacak nerdeyse çok acısı var belli damağı şiş ama ne gelen var ne giden
Ben de aynı valla ve asla çıkmaya niyeti yok delirmek üzereyim
Bazılarında da dişi çıkmış hiç farketmedik falan diyor nasıl oluyor bilmem. Yani bu sancılı süreç sürekli devam ediyor azalma yok öyle miValla bn diyorum keşke acıyı bn çeksem uyusa dr bile artık istersen emzik ver dedi acıdı Halime
Bizim 3. Kara gözüktü
Onların diş Derinden derinden geliyorlar bana da sağdan soldan geliyorlar artık
Bi arkadaşımın arkadaşının bebeği çok huysuzmuş ve aynı anda 6 tane çıkarmış öyle olur belki bizimkilerin deBizimkilerde durup durup bianda sıralı patlama olsun bari öyle oluyor mu ki
Benim kızımın bir yaşında 6 dışı vardı ve çıkardığı bütün dişleri hiç farketmedik huzursuzluk yoktu kendi kendine geçti o süreçBazılarında da dişi çıkmış hiç farketmedik falan diyor nasıl oluyor bilmem. Yani bu sancılı süreç sürekli devam ediyor azalma yok öyle mi
Honkiponkitorino nınki de 4 tane çıkarmıştı sankiBi arkadaşımın arkadaşının bebeği çok huysuzmuş ve aynı anda 6 tane çıkarmış öyle olur belki bizimkilerin de
Aha aynı biz hiç oğlumda diş sıkıntısı ne bilmedim bilsem unutmam diye düşünüyorum ama maşallah kızın kiBenim kızımın bir yaşında 6 dışı vardı ve çıkardığı bütün dişleri hiç farketmedik huzursuzluk yoktu kendi kendine geçti o süreç
Ama oğlum başka, hala hiç dişi yok ama huzursuLugu tavan yapmış durumda ciksa da rahatlasa yavrum
Sabah salatalık vermiştim isirmis koca parça koparmis agzindan zor aldım aklım çıktı vallaEkmek hiç vermedim canım damağına yapışır diye salatalık havuç elma armut veriyorum
Aynen nasıl unutulur kizzzz mümkün değil yok kız rahattıAha aynı biz hiç oğlumda diş sıkıntısı ne bilmedim bilsem unutmam diye düşünüyorum ama maşallah kızın ki
Hele bnmki geçen sütlü çikolata yemiş Ve kimse farketmemişSabah salatalık vermiştim isirmis koca parça koparmis agzindan zor aldım aklım çıktı valla
Çikolata erir en azındanHele bnmki geçen sütlü çikolata yemiş Ve kimse farketmemiş
Sarı jelatini damağındaydu Elimi sokup çıkardımÇikolata erir en azından
Bende ilk oglumda farketmedim sabah bir baktım görünüyo dişi ama bu köstebek yavrusu mahvetti beni:)Bazılarında da dişi çıkmış hiç farketmedik falan diyor nasıl oluyor bilmem. Yani bu sancılı süreç sürekli devam ediyor azalma yok öyle mi
Bizimkilerin nice bu kadar dışı geç geliyor anlamadım ,benimkinde ne şişlik var ne bişey ama aşırı huysuz huzursuz 0 uyku sürekli ağlama mizmizlanmaBen de aynı valla ve asla çıkmaya niyeti yok delirmek üzereyim
Valla benim kayınvalidem de geç çıkan diş iyidir sağlam olur diyor ama bu da çok geç oldu sanki teyzemin kızının ilk dişi 14 aylıkken çıkmışBizimkilerin nice bu kadar dışı geç geliyor anlamadım ,benimkinde ne şişlik var ne bişey ama aşırı huysuz huzursuz 0 uyku sürekli ağlama mizmizlanma
Kvalidem kemiklerinin güçlü olduğu için dişleri geç çıkıyor dedi ne kadar doğru bilemiyorum
14 aylık mjValla benim kayınvalidem de geç çıkan diş iyidir sağlam olur diyor ama bu da çok geç oldu sanki teyzemin kızının ilk dişi 14 aylıkken çıkmış
Bı bekleseymis 18 nde cikarsaymis ay bilmiyorum bizimkilerde öyle olursa hiç sasmayacam aylardır su huzursuzluk sendromunu dişe yorduk hiç ne gelen var ne giden,seviniyordum ise baslamadan yavaştan dişleri çıkar rahat ederim görünen o ki mahvolacagim iyiceValla benim kayınvalidem de geç çıkan diş iyidir sağlam olur diyor ama bu da çok geç oldu sanki teyzemin kızının ilk dişi 14 aylıkken çıkmış