- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Valla ben de emmesine güvendim. Yemiyor çünküAslında şu anda da temiz havanın bol olduğu bi yerdeyiz ama bu ara uyku süresi azaldı baya nedense. İnşallah deniz havası daha iyi gelir.
Yemeği de olduğu kadar olacak artık, ona uygun ne bulursam vereceğim. Allahtan meme var
Ben de çocuklar için kabul ettim, hiç canımız istemiyordu ama çocuklar ne zaman gideceğiz deyip duruyorlar.
Biz sabah yola çıkarız, çünkü yok 5-6 saatlik. Öğlene otelde olmak için mecbur öyle yapcaz. Bebiş arabada genelde uyuyor ama en fazla 1 - 1,5 saatlik yolculuk yaptık şu ana kadar. Yani ne olacak tamamen sürpriz şu an da.
Büyük kuzuyu bırakmakla iyi yapmışsın, nerde rahat edecekse en iyi yer orası. Eminim anneannesi çok iyi bakmıştır ona. Seneye ona uygun bir yere hep beraber gidersiniz.
Benim çocuklardan biri bebekken denize hiç girmek istemezken diğeri çıkmak istememişti. Bu kuzu nasıl olacak çok merak ediyorum.
En büyük korkum, çocuklar 3 biz 2 kişiyiz. Umarım hepsine göz kulak olmaya yeteriz. En büyüğü korktuğu için genelde kıyıda oyalanıyor, ona güveniyorum açıkçası. Güzelce gider geliriz inşallah, çok güzel geçer ohh iyi ki geldik deriz.
Dene bakalım inşallah benim gibi güzel sürpriz olur size de