Doğru artık büyüyor tam doymadığı içinde olabilir mi acaba bazen güzel yiyorsa bazen zor yiyor kafalar bir milyon bacım deneyelim yinedeİki gündür uyutma şeklimi değiştirdim kucakta uyutup koyuyodum şimdi emziğini verip beşiğinde sırtını sıvazlayarak uyutuyorum dalınca emziği alıyorum.
ve uyumadan bi saat önce karnını ek gıdayla tam doyurup uyumadan öncede emziriyorum
gün içerisinde yeterli besin ihtiyacını alamayan bebeklerin uykusu sapıtabiliyomuş
Anneyle gün içinde yeterli temasta olmayınca
Uyku öncesi çok yorulunca
Bide yarım saat balkonda bi temiz hava aldırıyorum
İki gündür en azından uyansada 2 3 saatte bir emip uyuyo ağlamıyo yada kucak diye saldırmadı.
Varsa içlerinden eksiğin dene belki işe yarar
Bizimkide iştahlı gibi ama değil ya değişik yani öyle bi kepçe nerde 1 çay kaşığı zor yiyor özel mama sevmiyor yapıyorum uğraşıyorum yokBizim 6 aylık kontrolünde doktorumuz ek gıdayı şöyle önerdi;
09.00 - kahvaltı ( sadece yumurta ve peynir dedi başka bişey ekleme dedi 8 aylık olana kadar)
12.00- meyve
15.00- sebzeli pirinçli ya da irmikli koyu kıvamlı çorba
16.00 sadece yoğurt
Bugün saatlerine uyarak bu mantıkla denedim yok hiç olmadı spontane daha iyi gittik sanki zaten yemede pek gözü de yok tırnak ucu kadar yumurta sarısı yedi omletini yaptım haşlama asla yemiyor yoğurt bi çay kaşığı anca gitmiştir midesine (halbuki yoğurt bi kepçe dolusu yiyebilir dedi) meyveyi de yarım kayısı içi yemedi bile düzgün iyi gitmiyoruz velhasıl ek gıdayı ilk bebemde de sevmemiştim çünküsü yemiyorlar anacım
İlk çocuğumda çok taktım kafaya ama bu yavrumda rahat olayım istiyorum bakalım ne kadar dayanabilirimBizimkide iştahlı gibi ama değil ya değişik yani öyle bi kepçe nerde 1 çay kaşığı zor yiyor özel mama sevmiyor yapıyorum uğraşıyorum yok
Maşallah çok güzel gözleri. Bence ela olacak, çok değişiyor. Oğlumun maviden yeşile döndü 1 yaşına kadar. Sonra da tonu değişti büyüdükçe.Kızlar bu gözler ne renk ne zaman belli olacak yaaa
Ben anlamam annesi ama rabbim kirpiginin her bir telini esirgesinKızlar bu gözler ne renk ne zaman belli olacak yaaa
Oğlumun hangi dişleri çıktı biloor musun MerveTetagil bence başarılı ya benim uyumayan bebe rahatlıyıp uyuyo. Gözlerini kaşımaktan uyuyamıyo çünkü.
Benimki de bardakla daha çok içiyoBenim oğlum meğer sulukla su içmiyormuş bardaktan içiyor
Ah boş harcamalar
Boz de geçKızlar bu gözler ne renk ne zaman belli olacak yaaa
Azı di mi? Ulan bizim de orası kabarık yeminle o mu çıkacak yoksaOğlumun hangi dişleri çıktı biloor musun Merve
Alt ortalar çıkmıştı zaten, üst ortaları beklerken üst yanlar çıktı, ortaların yanındakiler yaniAzı di mi? Ulan bizim de orası kabarık yeminle o mu çıkacak yoksa
Ben de zinhar bir düzel yok. Zaten evimde değilim hastalar filan var bi düzen kuramıyom çok gelen giden var. Neyseee.Bizim 6 aylık kontrolünde doktorumuz ek gıdayı şöyle önerdi;
09.00 - kahvaltı ( sadece yumurta ve peynir dedi başka bişey ekleme dedi 8 aylık olana kadar)
12.00- meyve
15.00- sebzeli pirinçli ya da irmikli koyu kıvamlı çorba
16.00 sadece yoğurt
Bugün saatlerine uyarak bu mantıkla denedim yok hiç olmadı spontane daha iyi gittik sanki zaten yemede pek gözü de yok tırnak ucu kadar yumurta sarısı yedi omletini yaptım haşlama asla yemiyor yoğurt bi çay kaşığı anca gitmiştir midesine (halbuki yoğurt bi kepçe dolusu yiyebilir dedi) meyveyi de yarım kayısı içi yemedi bile düzgün iyi gitmiyoruz velhasıl ek gıdayı ilk bebemde de sevmemiştim çünküsü yemiyorlar anacım
E doğru demişAlt ortalar çıkmıştı zaten, üst ortaları beklerken üst yanlar çıktı, ortaların yanındakiler yanişoklardayım. Annem Hugo diyor çocuğuma
Fotolaaa biziiiAlt ortalar çıkmıştı zaten, üst ortaları beklerken üst yanlar çıktı, ortaların yanındakiler yanişoklardayım. Annem Hugo diyor çocuğuma
Ağzını açtırmayı başarırsam inşallahFotolaaa biziii
Ben ihtiyaç anında yine tüplerdekini kullanıyorum. Yazın pek de gerek olmuyo gibi geliyo bana banyo yapıyo olanı atıyo orda.Hanımlar, siz hala tüplerdeki serum fizyolojikleri mi kullanıyorsunuz? Onları da uygulamak çocuk büyüyünce zorlaştı sanki. Doktora sordum fıs fıs kullanabilirsin dedi, Aspi Natura diye izotonik burun spreyi önerdi, o da kocaman bir şey, hiç bebeye uygun gibi gelmedi banaSiz neler kullanıyorsunuz? Eki Görüntüle 3093472
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?