Pek fark edemedim ya acaba sahte göndermiş olabilir mi amazonBeden farklılığı oldu mu
Bnce Hepsiburada ve ebebek arasında fark vardıPek fark edemedim ya acaba sahte göndermiş olabilir mi amazon
Aa ikisi birden çıkmıışİnci tanelerimizi çektim sizede göstereyim
Evet çok şükür cıktı mı cıkıyo mu derken iki tane birden geldiAa ikisi birden çıkmıış
Üst ama onlar bi çıksın memişi bi dişlesin seni ısırsın sonra çıkıcakEvet çok şükür cıktı mı cıkıyo mu derken iki tane birden geldişimdi sıra hangi dişlerde oluyo genelde üst mü alttan mı devam ediyo
Yapmadım ama yapmak için araştırdım bende yapcam inşallah düdüklü de yapmamak gerekiyormuş. Kısık ateşte 10 saat pişirerek yapan vardı öyle sanırım istersen içine soğan patates sebze koyarakta içeriğini arttırabilirmişiz.Kızlar ilikli kemik suyu yapan var mı aranızda ? Nasıl yapılıyor ne kadar pişirmek gerekitor
Niye hevesim daha dinmeden korkutuyosun ki şimdiÜst ama onlar bi çıksın memişi bi dişlesin seni ısırsın sonra çıkıcak
Soğanı sebzeyi çorbayı yaparken koyuyoruz zaten bana sadece ilik suyu yapmak daha mantıklı geliyoYapmadım ama yapmak için araştırdım bende yapcam inşallah düdüklü de yapmamak gerekiyormuş. Kısık ateşte 10 saat pişirerek yapan vardı öyle sanırım istersen içine soğan patates sebze koyarakta içeriğini arttırabilirmişiz.
Ne bilim bende anlamadım ne gerek olduğunu amaSoğanı sebzeyi çorbayı yaparken koyuyoruz zaten bana sadece ilik suyu yapmak daha mantıklı geliyoo zaman en az 10 saat kaynatıp ılıyınca buz poşetlerine koyup buzluğa atcaz
Yok valla 24 saat ben de yapamamNe bilim bende anlamadım ne gerek olduğunu amadaha iyi bilen biri varsa yazsın tam fikir olsun banada 24 saat kaynatanda varda ocak açıkken ben uyuyamam
Korkma acıtmıyorNiye hevesim daha dinmeden korkutuyosun ki şimdi
Evet ağır ağır pişince oluyomuş zaten hazırlarında pazarlama taktiği o uzun saatler pişmiş olması falanYok valla 24 saat ben de yapamamkayınvalidem düdüklüye koy 2 saatte olur dedi ama düdüklüde vitamini suya geçmez diye önermiyolar herhalde
Çocuğu fırlatmasam bari kucağımdanKorkma acıtmıyorçığlık attırıyor
Eğrisini doğrusunu bilemicem ama ben neyi nasıl severse öyle vercem zararsız risksiz olduğu sürece. Buharda pişmeyle suda pişme arasındada çok fark olcağını sanmıyorum pütürlü olsun önemli olan o. Az suda pişip koyu kıvamlı olsun. Cocuk sevmiyosa illede al buhardan sebze ye demek bana uymadı nede olsa ilerdede normal yemek yicek ona alışsın bari.Benim oğluşum buharda pişen sebzeleri sevmiyormuş meğerse kızlar.
Bugün soğan sarımsak tatlı patates kabak havuç ve az zeytinyağını pişirdim. İçine bi küp et suyu attım. Resmen yalana yalana yedi, yanına da yoğurt oh mis.
İlla buharda pişirmek şart mı yahu böyle ne güzel yedi işte bebe
Benim oğlumda tüylü 5 yaşında kol bacak sırt hep tüy. Şort giymek istemiyor. Sizin oğlunuz takarmıydı tüyleriBenim oğlum da doğduğunda çok killiydi sirti omuzları kulakları falan acayip killiydi tüylü bamya diye seviyodum şimdi 7 yaşında hala killigecen diyo ki anne bıyıklarım grilesmeye başlamış ben heralde 10 yaşında falan tras olucam
Şart değil nasıl yiyorsa öyleBenim oğluşum buharda pişen sebzeleri sevmiyormuş meğerse kızlar.
Bugün soğan sarımsak tatlı patates kabak havuç ve az zeytinyağını pişirdim. İçine bi küp et suyu attım. Resmen yalana yalana yedi, yanına da yoğurt oh mis.
İlla buharda pişirmek şart mı yahu böyle ne güzel yedi işte bebe
Gerçekten küçük bi testere gibi yaKorkma acıtmıyorçığlık attırıyor