- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Valla emeklemeye çalışıyor, yüz üstü dönüyor. Acı olsa bence de yapamaz ama benim içim acıyor gördükçe. Kanlı gibi kırmızı kırmızıŞişlik kimisinde bir ay bile sürebiliyormuş bizimkinde 5 güne falan geçti. Ama emin ol ilk günden sonra acı hissetmiyorlar.. hissetse o bez değişimlerinde ayaklarıyla o kdar hareket edemez
Benim kızımda kiri hastası son kontrolde doktora sordum verebilirsin sıkıntı olmaz dedi.Bide instada takip ettiğim bi influrncar araştırmış içeriği temiz olanlarda vardı.O yüzden veriyorumKiri iyi miymiş ben kaçırmışım o kısmı
Biz tadimlara erken başladık.O yüzden yumurta en son deneneceklerden ve ben tam yumurta sarısı daha vermiyorum.Yarim yumurta sarısıÇok güzel
Yumurtayı dr bana 7. Ay dedi sen sabah kahvaltı veriyorum dedin
Daha çok yeni annesi bikaç güne düzelir, hayırlı olsuun kolaylıkla geçsin inşallahTecrübeli anneler size bir sorum olacak.. oğlum dün sünnet oldu, pipi hâlâ kanlı gibi kırmızı duruyor ve şiş, tahmini ne zaman düzelir? Gördükçe içim gidiyor..
Ya üstünden çok geçmiş ama ancak gördüm. Uyku eğitiminin 3. Haftasından bildiriyorum gündüz uykuları 1s 40dk yı bulduBitterrr kasik mamasi uyutuyor mu hangi markasi en iyi uyutuyor 5 aylikken baslasam uyutur mu ozellikle gunduzleri uyutur muuusaka bi yana kasik mamasini hangi durumlarda veriyorsunuz suan zaten anne sutu yeterli olmaz mi ne ise yariyor hic bi fikrimde yok ama senden ogrenmeyi diliyorum
Ayy aradığım kişiyi buldumYa üstünden çok geçmiş ama ancak gördüm. Uyku eğitiminin 3. Haftasından bildiriyorum gündüz uykuları 1s 40dk yı buldukendi uyumayı öğrenmesi lazımmış demekki dedim ben de... Naçizane
Ya üstünden çok geçmiş ama ancak gördüm. Uyku eğitiminin 3. Haftasından bildiriyorum gündüz uykuları 1s 40dk yı buldukendi uyumayı öğrenmesi lazımmış demekki dedim ben de... Naçizane
Ayy aradığım kişiyi buldum
Süreç nasıl ilerliyor ne kadar süreli eğitim alıyorsunuz?
Bizim yaklaşık 2 ay çok fena oldu uykularımız yani hep uyudu aslında gündüzleri de ama uykuya dalarken krizler yaşadık
Şu anda da pilates topunun üzerinde kucağımda pışpışlayarak uyutuyorum uykuya direnmiyor bu şekilde, gündüz toplam 3-4 saat kadar uyuyor yine
Ama kendi kendine uykuya geçebilmesi için düşünüyorum bu eğitimi Eylül itibariyle bakıcı ilgilenecek haftanın bikaç günü, elin kadını da pilates topunda oğlumu pışpışlayabilir mi ya da oğlum bunu ister mi sanmıyorum
Ben ikinci ayda oldum çok az kanama oldu üçte olmadım 4 te sadece iki gün yine az kanama oldu şimdi de bu hafta (6 bucuk aylik) oldum ama bunda çok çok fazla kanamam olduKızlar kaçıncı ayda adet oldunuz ya ben 5 ay sonra oldum doğumdan . Ama çok az oldu kanama
Yeni yazabiliyorum canım kusura bakma. Bizimki klipsli oldu ama bize dr birkac sayfalık bilgi yazısı vermişti orda şişlik görüntüsü uzun sürebilir endişe etmeyin diyordu. Korkma zamanla düzelir ama imkanın varsa doktora da bir sor kanlı görünüyor demişsin ama bence normaldir.Teşekkür ederim canım. Dikişli oldu.
Kizlar hepsiburada da indirim var sepette tanesi 40a dusuyor ayrica 1 tane al 2.yuzde 50 indirim olan saticida varKızlar şu cırtlı kitaplardan almıştım oğluşuma 3-4 gündür onu gösteriyorum resmen artık kendi söküp cırtlarını kenara koyuyorsizlere de tavsiye ederim
Ne vereceksin canım?Kizlar blender mi catallami ezeyim ilk tadimi yapacagiz bugunbide 1 cay kasigi vercem toplamda dimi ve onuda kucuk kucuk 4 5 kerede dimiiiiiiii of cok gerginim
Çatalla ez çok direnirse bir süre sonra mecbur blender çorba gibi yaparsın inşallah severKizlar blender mi catallami ezeyim ilk tadimi yapacagiz bugunbide 1 cay kasigi vercem toplamda dimi ve onuda kucuk kucuk 4 5 kerede dimiiiiiiii of cok gerginim
Patates vericemNe vereceksin canım?
Çatalla ez ve bana kalırsa çay kaşığı diye sınırlandırma kendini. Ne kadar yemek isterse yesin. Sonuçta hepsini silip süpürmeyecekbizimki mesela ilk muz tadımında küçük bir muzun yarısını yedi, ikinci gün de aynı. Üçüncü gün iki kaşık anca. Neyi ne kadar yiyeceklerine kendileri karar veriyor bence
Bizimki hiç sevmedi patatesiPatates vericem
Ben pirinç diyorumKabak havuç kapya biber soğan patates çorbaya bulgur mu pirinç mi atim
Canimm ben cam rendeyle rendeliyorum ilk 3 cay kasigi elma suyu ile basladim sonra puresine gectim sonra armut bugun dw yogurda gectimKizlar blender mi catallami ezeyim ilk tadimi yapacagiz bugunbide 1 cay kasigi vercem toplamda dimi ve onuda kucuk kucuk 4 5 kerede dimiiiiiiii of cok gerginim
Ben de pirinç diyorumKabak havuç kapya biber soğan patates çorbaya bulgur mu pirinç mi atim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?