- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Aynn öyle Geçen bnm eşimde sen nasıl biliyorsan öyle yap Bn bişey demem diyorUmrumda değil ki isteyen kendi kendine karışabilir uzaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn öyle Geçen bnm eşimde sen nasıl biliyorsan öyle yap Bn bişey demem diyorUmrumda değil ki isteyen kendi kendine karışabilir uzaktan
Bende hangi marka peynir verilebilir onu araştırıyodum süper oldu çok sağol valla lor yapmak hadi kolay da labne cidden zaman istiyo lor için hangi marka kullanabilirim ?Yok canım kiri labne veriyorum kendim yapmaya zamanım yok malesef
Ben kv severim iyi kadındır ama oda bana bikere beni hiç yormadılar kitap okurdum bırakırdım uyurlardı dedi aradan bi kaç ay geçti bir muhabbet arasında kaynıma senin yanından ayrılamıyodum bacaklarım kopuyodu seni sallamaktan kilonda coktu dedi o aklıma geldi hangisi doğruydu bilemedimOgutmustur canım onlar kusursuz ırk durup durup 3 çocuk büyüttüm hiç çocuk sallamadim der durur ve daha bunun gibi neler neler
1 haftaya geçer canım geçmiş olsun canı yansa elini değdirdiğinde tepki verir o kırmızılığa ben öyle rahatlatıyodum kendimi tepki vermiyordu iyileşmişti artık görüntü öyleydi sadece.Tecrübeli anneler size bir sorum olacak.. oğlum dün sünnet oldu, pipi hâlâ kanlı gibi kırmızı duruyor ve şiş, tahmini ne zaman düzelir? Gördükçe içim gidiyor..
huzurunmeraklisi LCW kodu lazım mı bugün anam
Bende üniversiteye kadar çok zayıftım ama sonra işe başlayınca balık etli oldumAman tanrım evlerden ırak en korktuğum çocuk tipi
Ben çok iştahlıymışım ya zaten 20li yaşlarıma kadar kilo problemi yaşamıştım babası da iştahlı niye böyle oldu
Lor yapmak kolay canım sute Limon damlatip kestiriyorsun sonra tülbente koyuyorsun süzgecin üstünde ağır bisey koyarak suyunu suzduruyorsun.Ben loru pazardan alıyorum kendimize ama bebeğe vermem ondan hangi marka şuan bilmiyorumBende hangi marka peynir verilebilir onu araştırıyodum süper oldu çok sağol valla lor yapmak hadi kolay da labne cidden zaman istiyo lor için hangi marka kullanabilirim ?
Geçen okudum da loru önermiyormuş dr labne yada tuzsuz pastörize peynir daha iyiymişLor yapmak kolay canım sute Limon damlatip kestiriyorsun sonra tülbente koyuyorsun süzgecin üstünde ağır bisey koyarak suyunu suzduruyorsun.Ben loru pazardan alıyorum kendimize ama bebeğe vermem ondan hangi marka şuan bilmiyorum
O zaman kiri ye devamke Kaanlarin pastörize üçgen peyniri geçenlerde ilk aldık tadı vaya guzeldi çok yumuşak tuzsuz peynirdi.Oglana onu ve pınar süzme dönüşümlü vermeyi düşünüyorumGeçen okudum da loru önermiyormuş dr labne yada tuzsuz pastörize peynir daha iyiymiş
Kiri iyi miymiş ben kaçırmışım o kısmıO zaman kiri ye devamke Kaanlarin pastörize üçgen peyniri geçenlerde ilk aldık tadı vaya guzeldi çok yumuşak tuzsuz peynirdi.Oglana onu ve pınar süzme dönüşümlü vermeyi düşünüyorum
Niye ki acep, lorun ne suçu varmışGeçen okudum da loru önermiyormuş dr labne yada tuzsuz pastörize peynir daha iyiymiş
Çok güzelO zaman kiri ye devamke Kaanlarin pastörize üçgen peyniri geçenlerde ilk aldık tadı vaya guzeldi çok yumuşak tuzsuz peynirdi.Oglana onu ve pınar süzme dönüşümlü vermeyi düşünüyorum
Ayy unuttum ya sanki süt oranı düşük diyeydiNiye ki acep, lorun ne suçu varmış
Fermente değil diye sanırım.Niye ki acep, lorun ne suçu varmış
Ben de başladım yumurtayaÇok güzel
Yumurtayı dr bana 7. Ay dedi sen sabah kahvaltı veriyorum dedin
Şişlik kimisinde bir ay bile sürebiliyormuş bizimkinde 5 güne falan geçti. Ama emin ol ilk günden sonra acı hissetmiyorlar.. hissetse o bez değişimlerinde ayaklarıyla o kdar hareket edemezTecrübeli anneler size bir sorum olacak.. oğlum dün sünnet oldu, pipi hâlâ kanlı gibi kırmızı duruyor ve şiş, tahmini ne zaman düzelir? Gördükçe içim gidiyor..