- 25 Temmuz 2013
- 12.802
- 52.331
Gel gel. Uğur getirir bakarsın reglden sonra hop aralık annesi oluverirsin sen de.Suan reglm ama bende gelsemmi buraya bilemedm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel. Uğur getirir bakarsın reglden sonra hop aralık annesi oluverirsin sen de.Suan reglm ama bende gelsemmi buraya bilemedm
Cansın geldim ozamn Rabbim herkese bekledigi sevinci yaşatsın inşallah mervemiz uğurlu gelirsin insallah kzucum❤Gel çiceeğim.
Aminnn insallah canım insallahGel gel. Uğur getirir bakarsın reglden sonra hop aralık annesi oluverirsin sen de.
Hep hep hep dualarımda olacak tüm bekleyen kardeşlerim. Sen de sakin ol. Bak nasip olunca oluyor. Beni düşün. Rabbim nasip eder inşallah. Biz de burda bi kaç hafta yüreğimiz ağzımızda bekleyeceğiz kese kalp atışı filan. Önceden de acaba olacak mı kaygısı vardı. Ben tamamını annelik telaşı sayıyorum. Rabbim sırayla en hayırlı zamanda hepimize nasip etsin.Cansın geldim ozamn Rabbim herkese bekledigi sevinci yaşatsın inşallah mervemiz uğurlu gelirsin insallah kzucum❤
Canım Allah razı olsun inşallah öyle tani canım Rabbim büyük insallah nasip eder canım dualarimdasn insallah sağlıklı bir sekilde ilerleyecegine inaniyorum dua edicem bol bol.aminnn❤Hep hep hep dualarımda olacak tüm bekleyen kardeşlerim. Sen de sakin ol. Bak nasip olunca oluyor. Beni düşün. Rabbim nasip eder inşallah. Biz de burda bi kaç hafta yüreğimiz ağzımızda bekleyeceğiz kese kalp atışı filan. Önceden de acaba olacak mı kaygısı vardı. Ben tamamını annelik telaşı sayıyorum. Rabbim sırayla en hayırlı zamanda hepimize nasip etsin.
Eşinize nasıl söylediniz haberi bu arada benim eşimin haberi yok
Allah razı olsun. Sen de dualarımdasın.Canım Allah razı olsun inşallah öyle tani canım Rabbim büyük insallah nasip eder canım dualarimdasn insallah sağlıklı bir sekilde ilerleyecegine inaniyorum dua edicem bol bol.aminnn❤
İkiz doğurmuş tecrübeli anneyim . 8+3 de ikinci kalp atışını duymuşlardı. Öncesnde tek gebelik ama arkasında kanama alanı var demişlerdi. Hafta hafta kontrole gittikçe kanama alanı büyüyor dediler. Meğersem büyüyen ikinci kese imiş. Kalp atışını duyunca farkettikKızlar bu ikiz gebelik ne zaman belli oluyo
İkiz doğurmuş tecrübeli anneyim . 8+3 de ikinci kalp atışını duymuşlardı. Öncesnde tek gebelik ama arkasında kanama alanı var demişlerdi. Hafta hafta kontrole gittikçe kanama alanı büyüyor dediler. Meğersem büyüyen ikinci kese imiş. Kalp atışını duyunca farkettik
Muhteşem.İkiz doğurmuş tecrübeli anneyim . 8+3 de ikinci kalp atışını duymuşlardı. Öncesnde tek gebelik ama arkasında kanama alanı var demişlerdi. Hafta hafta kontrole gittikçe kanama alanı büyüyor dediler. Meğersem büyüyen ikinci kese imiş. Kalp atışını duyunca farkettik
Amin inşallah.Bence gereksiz korkutmuş. Ben de 1 mart diyorum. Carsamba 181 çıktı. Inşallah sağlıklıdır. Hiç kötü düşünme
Ben de çok acıkıyorum ya güzel yesem de 2 saate karnım kazınıyo ara öğünler yapmak lazım galiba. Yoğurt meyve kuruyemiş filan.Amin inşallah.
Ben de ayağa kalkınca aşırı başdönmesi göz kararması oluyor tansiyonum düşük gibi. Midem kazınıyor hare. Kilo almak istemiyorum yemiyorum çok. Merhaba sizde de oluyor mu
Ben de de dün tansiyon düşük gibiydi sanki inşallah şeker meker oynamıyordur.Amin inşallah.
Ben de ayağa kalkınca aşırı başdönmesi göz kararması oluyor tansiyonum düşük gibi. Midem kazınıyor hare. Kilo almak istemiyorum yemiyorum çok. Merhaba sizde de oluyor mu
Yaaa ne kadar değişik bi sürpriz olmuştur ..Maşallahhİkiz doğurmuş tecrübeli anneyim . 8+3 de ikinci kalp atışını duymuşlardı. Öncesnde tek gebelik ama arkasında kanama alanı var demişlerdi. Hafta hafta kontrole gittikçe kanama alanı büyüyor dediler. Meğersem büyüyen ikinci kese imiş. Kalp atışını duyunca farkettik
Ben de çok çabuk acıkıyorum ve kilo almaya başladım bile.Amin inşallah.
Ya bugün yine baktım beta hcg adete 1. Gün var 261.8 çıkmış 12 nisana dr randevu aldım bakalım o zmn kese gözükür inşallah1 gün geçmiş sayılıyo işte.
Gözükür bence o zamana.Ya bugün yine baktım beta hcg adete 1. Gün var 261.8 çıkmış 12 nisana dr randevu aldım bakalım o zmn kese gözükür inşallah
Bugün 5+1 gebelik takvimi 6 hafta yazıyor artık.
Sanırım aynı günlerde doğum yapacağız nasip olursaa benimde kanda pozitf cıktı bat 2 gün geçtigunaydınn güzel kızlar , güzel anneler :))))))
bende 1 nisanda öğrenmiştim iki kere kan verdim değerler iki katına çıktı ama bende çok şükür hiç belirti yok sizler nasılsınız
kasık ağrılarım ve bel ağrım harici çok iyim bat 3 4 gün geçti