2021 Aralık Anneleri

Arkadaşlar benim sat 2 mart, geçen hafta çarşamba 150 çıkmıştı beta Hcg. 10 gün sonraya randevu aldım. Çok mu geç. aile hekimi değer düşük gibi demişti. Canım Dr a gitmeyi hiç istemiyor. Bi daha beta Hcg de baktırmadım

Merhaba. Ben de aranıza yeni katılıyorum. SAT 28 Şubat. Adet gecikmemin 2. gününde evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belirgin bir şekilde, referans çizgisi koyuluğunda çıktı. Bugün, yani adet gecikmemin 8. gününde devlet hastanesine gittim. Hamilesin, kese gözüküyor dedi. Ama idrara sıkışık gitseymişim kesenin içi daha net gözükebilirmiş. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Hızlı bir şekilde beni resmen sepetledi. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu sebeple BHcg takibi yapmak istedim. Gerek yok dedi, test yazmadı doktor. Yarın özel doktora gideceğim.

Hoşgeldiiiinnnn 🤩
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşur, güzel haberler alırız her kontrolde..
Ben gittiğim kontrolde de bana vajinal bakıldığından idrar hiç olmasın dedi doktorum, tuvalete gönderdi 😀 Ama karından bakıldığında idrar sıkışıklığı normaldir belki..

Benim de Çin takvimine göre erkek ama kız hissediyorum😁 inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda fark etmez

Aaaaa ben bunu nasıllllll unuttum..
Hemen bakıyorummmmmmm 💃💃💃
Gerçi benim son adet tarihi ile bağlantılı pek çıkmayacak bu sefer sanırım.. Çünkü ben rahim filmi çektirdim, sonra denemeye başladım ve çok şükür öyle tuttu.. Ama merak ettim, yine de bakiyim..

Arkadaşlar benim sat 2 mart, geçen hafta çarşamba 150 çıkmıştı beta Hcg. 10 gün sonraya randevu aldım. Çok mu geç. aile hekimi değer düşük gibi demişti. Canım Dr a gitmeyi hiç istemiyor. Bi daha beta Hcg de baktırmadım

sat’a göre değer iyi değil mi yaaa?Aaay bu hekimler doktorlar da bayılıyor kafa kurcalamaya.. Sonra 1 hafta 10 gün bekle o stresle..

Ya o doktorlar binin altında gördükleri her değere düşük diyorlar. Hiç takma kafana. Hepimize düşük bu değer dediler.

Bence gereksiz korkutmuş. Ben de 1 mart diyorum. Carsamba 181 çıktı. Inşallah sağlıklıdır. Hiç kötü düşünme.

Baktım çin takvimine bir koşu 💃
“Kıııızzzzzz” görünüyoooooor 🤩
Önce hayırlısı ve sağlıklısı, sonra da “inşallah” diyorum 🤲🏻
bir oğlum olduğu için gönlümden geçen kız tabisi 😍

Hayırlı olsun bebeğinizzz Allah sağlık versin 🙏 kimyasalda kese ultrasonda gözükmüyor bildiğim kadarıyla o yüzden gebeliğiniz demekki kimyasal değil dış gebelikte değil keseyi rahim içinde gördüğüne göre tek ihtimal boş gebelik kalıyor ama oda bhcg takibiyle değil diğer randevunuzda yine ultrasonla tespit edilebilecek durum o yüzden gerek görmemiş olabilir hayırlısıyla kalp atışını bekleyin kendinize güzel bakın 🥰
İçimi rahatlattınız. Açıkçası çok tecrübeli değilim bu konularda. Kese gözüktüyse tutunmuş demektir değilmi...?

Baktım çin takvimine bir koşu 💃
“Kıııızzzzzz” görünüyoooooor 🤩
Önce hayırlısı ve sağlıklısı, sonra da “inşallah” diyorum 🤲🏻
bir oğlum olduğu için gönlümden geçen kız tabisi 😍
Rabbim hayırlısını nasip etsin. 🤲🏻

Merhaba. Ben de aranıza yeni katılıyorum. SAT 28 Şubat. Adet gecikmemin 2. gününde evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belirgin bir şekilde, referans çizgisi koyuluğunda çıktı. Bugün, yani adet gecikmemin 8. gününde devlet hastanesine gittim. Hamilesin, kese gözüküyor dedi. Ama idrara sıkışık gitseymişim kesenin içi daha net gözükebilirmiş. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Hızlı bir şekilde beni resmen sepetledi. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu sebeple BHcg takibi yapmak istedim. Gerek yok dedi, test yazmadı doktor. Yarın özel doktora gideceğim.

Hayırlı olsun bebeğinizzz Allah sağlık versin 🙏 kimyasalda kese ultrasonda gözükmüyor bildiğim kadarıyla o yüzden gebeliğiniz demekki kimyasal değil dış gebelikte değil keseyi rahim içinde gördüğüne göre tek ihtimal boş gebelik kalıyor ama oda bhcg takibiyle değil diğer randevunuzda yine ultrasonla tespit edilebilecek durum o yüzden gerek görmemiş olabilir hayırlısıyla kalp atışını bekleyin kendinize güzel bakın 🥰

sevgili Simurgh83 Simurgh83 , Honkiponkitorino Honkiponkitorino arkadaşın dedikleri son derece doğru 👍🏻
hem boş gebelik, hem kimyasal gebelik geçirdim ben. Kimyasal gebelikte zaten kese görünmüyor dış gebelikte de kese rahimde görünmüyor başka yerde görünüyor. Şu an kötü olasılıklardan tek ihtimal boş gebelik o da arkadaşın dediği gibi ultrasonda görülebilecek bir şey 😊

günaydın arkadaşlar. benimde son adet tarihim 28 şubat. pcoluyum adetlerim düzensiz. 31 martta test verdim.bhcg 13.1 çıktı .
ayın 5 inde tekrar verdim 226 çıktı.cuma tekrar test verip p.tesi kadın doğuma gitmeyi düşnüyorum :)

günaydın arkadaşlar. benimde son adet tarihim 28 şubat. pcoluyum adetlerim düzensiz. 31 martta test verdim.bhcg 13.1 çıktı .
ayın 5 inde tekrar verdim 226 çıktı.cuma tekrar test verip p.tesi kadın doğuma gitmeyi düşnüyorum :)

bende pco’luyum ve hemen hemen her ay söktürücü ilaçla regl olurdum ☺️
hoşşgeldiiiinnnn.. ve hayırlısı olsun inşallah canım..

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. 🤗🥰

gunaydınn güzel kızlar , güzel anneler :))))))
bende 1 nisanda öğrenmiştim iki kere kan verdim değerler iki katına çıktı ama bende çok şükür hiç belirti yok sizler nasılsınız
kasık ağrılarım ve bel ağrım harici çok iyim bat 3 4 gün geçti

gunaydınn güzel kızlar , güzel anneler :))))))
bende 1 nisanda öğrenmiştim iki kere kan verdim değerler iki katına çıktı ama bende çok şükür hiç belirti yok sizler nasılsınız
kasık ağrılarım ve bel ağrım harici çok iyim bat 3 4 gün geçti
Hoşgeldin. Hayırlırli olsun. Şimdi çok fazla bir şey olmuyor 6.haftadan sonra sanırım daha net belirtiler olacak. Kasık ağrısı uyku göğüs hassasiyeti ayakta durunca bel ağrısı bende de bunlar var. 🤗

X