Benim de Çin takvimine göre erkek ama kız hissediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda fark etmezBenimki çin takvimine göre kız ama erkek hissediliyor. Belki anası gibi erkek kılıklı olacaktır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de Çin takvimine göre erkek ama kız hissediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda fark etmezBenimki çin takvimine göre kız ama erkek hissediliyor. Belki anası gibi erkek kılıklı olacaktır.
Aynen öyle kuzum sağlıklı olsunlardaBenim de Çin takvimine göre erkek ama kız hissediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda fark etmez
Merhaba. Ben de aranıza yeni katılıyorum. SAT 28 Şubat. Adet gecikmemin 2. gününde evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belirgin bir şekilde, referans çizgisi koyuluğunda çıktı. Bugün, yani adet gecikmemin 8. gününde devlet hastanesine gittim. Hamilesin, kese gözüküyor dedi. Ama idrara sıkışık gitseymişim kesenin içi daha net gözükebilirmiş. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Hızlı bir şekilde beni resmen sepetledi. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu sebeple BHcg takibi yapmak istedim. Gerek yok dedi, test yazmadı doktor. Yarın özel doktora gideceğim.
Benim de Çin takvimine göre erkek ama kız hissediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda fark etmez
Arkadaşlar benim sat 2 mart, geçen hafta çarşamba 150 çıkmıştı beta Hcg. 10 gün sonraya randevu aldım. Çok mu geç. aile hekimi değer düşük gibi demişti. Canım Dr a gitmeyi hiç istemiyor. Bi daha beta Hcg de baktırmadım
Ya o doktorlar binin altında gördükleri her değere düşük diyorlar. Hiç takma kafana. Hepimize düşük bu değer dediler.Arkadaşlar benim sat 2 mart, geçen hafta çarşamba 150 çıkmıştı beta Hcg. 10 gün sonraya randevu aldım. Çok mu geç. aile hekimi değer düşük gibi demişti. Canım Dr a gitmeyi hiç istemiyor. Bi daha beta Hcg de baktırmadım
Bence gereksiz korkutmuş. Ben de 1 mart diyorum. Carsamba 181 çıktı. Inşallah sağlıklıdır. Hiç kötü düşünme.Arkadaşlar benim sat 2 mart, geçen hafta çarşamba 150 çıkmıştı beta Hcg. 10 gün sonraya randevu aldım. Çok mu geç. aile hekimi değer düşük gibi demişti. Canım Dr a gitmeyi hiç istemiyor. Bi daha beta Hcg de baktırmadım
İçimi rahatlattınız. Açıkçası çok tecrübeli değilim bu konularda. Kese gözüktüyse tutunmuş demektir değilmi...?Hayırlı olsun bebeğinizzz Allah sağlık versin kimyasalda kese ultrasonda gözükmüyor bildiğim kadarıyla o yüzden gebeliğiniz demekki kimyasal değil dış gebelikte değil keseyi rahim içinde gördüğüne göre tek ihtimal boş gebelik kalıyor ama oda bhcg takibiyle değil diğer randevunuzda yine ultrasonla tespit edilebilecek durum o yüzden gerek görmemiş olabilir hayırlısıyla kalp atışını bekleyin kendinize güzel bakın
Rabbim hayırlısını nasip etsin.Baktım çin takvimine bir koşu
“Kıııızzzzzz” görünüyoooooor
Önce hayırlısı ve sağlıklısı, sonra da “inşallah” diyorum
bir oğlum olduğu için gönlümden geçen kız tabisi
Evet ama ilk 12 hafta çok dikkat. Tüm hamilelikler için tehlikeli dönem.İçimi rahatlattınız. Açıkçası çok tecrübeli değilim bu konularda. Kese gözüktüyse tutunmuş demektir değilmi...?
Merhaba. Ben de aranıza yeni katılıyorum. SAT 28 Şubat. Adet gecikmemin 2. gününde evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belirgin bir şekilde, referans çizgisi koyuluğunda çıktı. Bugün, yani adet gecikmemin 8. gününde devlet hastanesine gittim. Hamilesin, kese gözüküyor dedi. Ama idrara sıkışık gitseymişim kesenin içi daha net gözükebilirmiş. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Hızlı bir şekilde beni resmen sepetledi. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu sebeple BHcg takibi yapmak istedim. Gerek yok dedi, test yazmadı doktor. Yarın özel doktora gideceğim.
Hayırlı olsun bebeğinizzz Allah sağlık versin kimyasalda kese ultrasonda gözükmüyor bildiğim kadarıyla o yüzden gebeliğiniz demekki kimyasal değil dış gebelikte değil keseyi rahim içinde gördüğüne göre tek ihtimal boş gebelik kalıyor ama oda bhcg takibiyle değil diğer randevunuzda yine ultrasonla tespit edilebilecek durum o yüzden gerek görmemiş olabilir hayırlısıyla kalp atışını bekleyin kendinize güzel bakın
günaydın arkadaşlar. benimde son adet tarihim 28 şubat. pcoluyum adetlerim düzensiz. 31 martta test verdim.bhcg 13.1 çıktı .
ayın 5 inde tekrar verdim 226 çıktı.cuma tekrar test verip p.tesi kadın doğuma gitmeyi düşnüyorum :)
teşekkür ederim inşallah herksin allah gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :)bende pco’luyum ve hemen hemen her ay söktürücü ilaçla regl olurdum
hoşşgeldiiiinnnn.. ve hayırlısı olsun inşallah canım..
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah.günaydın arkadaşlar. benimde son adet tarihim 28 şubat. pcoluyum adetlerim düzensiz. 31 martta test verdim.bhcg 13.1 çıktı .
ayın 5 inde tekrar verdim 226 çıktı.cuma tekrar test verip p.tesi kadın doğuma gitmeyi düşnüyorum :)
ben hesaplayamıyorum yaaa banada yardımcı olun :)Bugün 5+1 gebelik takvimi 6 hafta yazıyor artık.
Hoşgeldin. Hayırlırli olsun. Şimdi çok fazla bir şey olmuyor 6.haftadan sonra sanırım daha net belirtiler olacak. Kasık ağrısı uyku göğüs hassasiyeti ayakta durunca bel ağrısı bende de bunlar var.gunaydınn güzel kızlar , güzel anneler :))))))
bende 1 nisanda öğrenmiştim iki kere kan verdim değerler iki katına çıktı ama bende çok şükür hiç belirti yok sizler nasılsınız
kasık ağrılarım ve bel ağrım harici çok iyim bat 3 4 gün geçti
Farkettim canim tam sana diyecektim kiz o ne diye son regl tarihinden hesaplıyorsun googledan o sana tahmini doğum tarihi yazıyor. Onu da profilinde yazınca burası otomatik hesaplıuor zaten.ben hesaplayamıyorum yaaa banada yardımcı olun :)