• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

İlk aylarda çok sıkıntı yaşadım ben bağırsaklardan tek kullanabileceğim lağman dendi bende kullandım acayip rahatlattı. Fazla kullanılmaması lazım tek kullanımlık sıkıntı yok cnm
Sanrım sürekli kullanımı bağırsakları ona alıştrymuş ondan herlde . Benim dün yapıldı o baya büyüktü dr um bugun küçük 2 tane daha verdi 2 gün yapamazsan uygula dedi

Ben az önce kontrolden geldim bu arada. 6 hafta önce gitmiştim kızdı doktorum 🙈 2. Arter de görünüyor sorun yok dedi. Hersey yolunda dedi. Kilosu 1185 gr, boyu 35 cm. Benim hafta burda ilerde görünüyor haftasına göre uyumluymuş hersey. 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kan ve idrar verdim bakalım o da yarın belli olacak. Bebişko bayagi değişmiş güzelleşmiş cirkince biseydi en son gördüğümde 😂 yüzünü de gördüm, birinde de elini yüzüne koymuştu. Burnu büyük gibi duruyor değişir mi ki 🤭

Ben az önce kontrolden geldim bu arada. 6 hafta önce gitmiştim kızdı doktorum 🙈 2. Arter de görünüyor sorun yok dedi. Hersey yolunda dedi. Kilosu 1185 gr, boyu 35 cm. Benim hafta burda ilerde görünüyor haftasına göre uyumluymuş hersey. 3 hafta sonra gideceğim tekrar. Kan ve idrar verdim bakalım o da yarın belli olacak. Bebişko bayagi değişmiş güzelleşmiş cirkince biseydi en son gördüğümde 😂 yüzünü de gördüm, birinde de elini yüzüne koymuştu. Burnu büyük gibi duruyor değişir mi ki 🤭
Yaaaa poz verdimi annesi masallah😍

Tek arter mi denmistiki biri ince mi demislerdi

Bugün ilk nst me girdim 🙄 öğlenden beri hafif ağrım vardı, akşama biraz daha ağır olunca ve belimden kasığıma vurmaya başlayınca hastaneye gittik. Ağrıyı şöyle tarif edeyim, bir anda karnım toplanıyormuş gibi oluyor karıncalanmaya başlıyor o arada sanki çişim gelmiş gibi baskı hissediyorum ve kalbim sıkışıyor. Birkaç kez 35in, 1 kez de 40ın üstünü gördü, doktor rahim biraz kısalmış 35 mm ama çok önemli değil dinleneceksin, ağır iş yapmak yok, ilişki yasak dedi 🤰🏼Allah sonumuzu hayır etsin Aralık annesi olacağız derken hepimizde sıkıntı var Kasım’ı görürsek şükredeceğim 🙈
Gerçekten kasım annesi olacak gibiyiz bu gidişle. Çok geçmiş olsun bana dün doktor sadece yat ağır kaldırma bir şey ittirip kaktırma dedi. Son hftalar da çok bilinçsizdim belki de benim rahim ağzım o yüzden çok kısaldı. Elinden geldiğince yat bir işle uğraşma

Back
X