• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bebek kıyafeti daha yüksek dereceye atılırsa küçücük kalır ya
Sonuç da deterjan su deyiyor ütü de yapılacak
Yani bn bütün çamaşırlarımı 30-40 derecede yukarım hiç 60-90 atmam.
Normalde ben de havlular 60 diğerlerini 40 derecede yıkıyorum.
Bebeğinkileri 30 derecede yıkayacağım mecbur çekmesin diye. Normal program seçeceğim. Uzun yıkasın. Hepsi açık renk zaten bir makine dolar.

Kızlar bizde bugün kıyafetlerimizi yıkıyoruz 🤗 1 saatlik programda 30 derecede yıkıyorum. Renk renk ayırdım. Yarında ütüsünü yaparız 🤗🤗

Lavman niye yasak ya ben dün kullandım dr um verdi. Bi yan etkisi de olmadı daha çok rahatlattı aslında ama anlamdm internetten de baktm çok da kullanan var
Doğumu tetikliyormuş 🤷🏼‍♀️
Dr verdiyse bi bildiği vardır sen hastanedesin belki gözetim altındasın diyedir. Evde belki yanlış bişey olmasın diyedir

Yürüyorum yürüyorum 😂😂
Kimseyle de bu kadar uzun süre bağırsaklarımı konuşmamıştım ha 😂😂😂
Cnm okudum hep yazdıklarını kabızlık çok sinir bozucu iyi bilirim. Ama bağırsaklar 2. Beyindir diye bir teori var duydun belki. Mesela misafirliğe gidince tuvalete çıkamam ben ama eve gelir gelmez çalışır bağırsaklar. Diyeceğim o ki düşündükçe yapamama durumu da çok etkili bence. Her şeyi denediysen bir de psikolojik boyutu için relax olmaya çalışabilirsin. Unut yani konuşma 😂

Cnm okudum hep yazdıklarını kabızlık çok sinir bozucu iyi bilirim. Ama bağırsaklar 2. Beyindir diye bir teori var duydun belki. Mesela misafirliğe gidince tuvalete çıkamam ben ama eve gelir gelmez çalışır bağırsaklar. Diyeceğim o ki düşündükçe yapamama durumu da çok etkili bence. Her şeyi denediysen bir de psikolojik boyutu için relax olmaya çalışabilirsin. Unut yani konuşma 😂
Doğru aslında ne desek onu uyguluyor gibi

Lavman niye yasak ya ben dün kullandım dr um verdi. Bi yan etkisi de olmadı daha çok rahatlattı aslında ama anlamdm internetten de baktm çok da kullanan var
İlk aylarda çok sıkıntı yaşadım ben bağırsaklardan tek kullanabileceğim lağman dendi bende kullandım acayip rahatlattı. Fazla kullanılmaması lazım tek kullanımlık sıkıntı yok cnm

Back
X