- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
Tuvaletli dua nasıl edeyim yaHamilenin duası kabul olurmuş
Sende de herkesin bağırsakları bayram etsin![]()

İçimden esdyim olmaz mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuvaletli dua nasıl edeyim yaHamilenin duası kabul olurmuş
Sende de herkesin bağırsakları bayram etsin![]()
Normalde ben de havlular 60 diğerlerini 40 derecede yıkıyorum.Bebek kıyafeti daha yüksek dereceye atılırsa küçücük kalır ya
Sonuç da deterjan su deyiyor ütü de yapılacak
Yani bn bütün çamaşırlarımı 30-40 derecede yukarım hiç 60-90 atmam.
Hahaaa kısa yoldan bağırsaklar çalışsın deTuvaletli dua nasıl edeyim ya
İçimden esdyim olmaz mı![]()
Ohhh misss o zaman 1 günde biter hepsi15 dk yeterlidir kir leke yok tozu gitsin yeter
Biter biterOhhh misss o zaman 1 günde biter hepsi(biter dimiiii biter diyiiin
)
Lavman niye yasak ya ben dün kullandım dr um verdi. Bi yan etkisi de olmadı daha çok rahatlattı aslında ama anlamdm internetten de baktm çok da kullanan varEvet lavman yasak
Evde tur at biraz
Ayy Allah korusun
Hahahahha beni de dualariniza katinTuvaletli dua nasıl edeyim ya
İçimden esdyim olmaz mı![]()
Doğumu tetikliyormuşLavman niye yasak ya ben dün kullandım dr um verdi. Bi yan etkisi de olmadı daha çok rahatlattı aslında ama anlamdm internetten de baktm çok da kullanan var
Bana sezeryan sonrasi yapmislardi mecbur:)Lavman niye yasak ya ben dün kullandım dr um verdi. Bi yan etkisi de olmadı daha çok rahatlattı aslında ama anlamdm internetten de baktm çok da kullanan var
Hepiciğimiz için duaHahahahha beni de dualariniza katin
Walla bugun eve de verdi. Tabi daha küçük amaDoğumu tetikliyormuş
Dr verdiyse bi bildiği vardır sen hastanedesin belki gözetim altındasın diyedir. Evde belki yanlış bişey olmasın diyedir
Metabolizmamiz hizlansin guzel guzel calissin aminHepiciğimiz için dua![]()
Yağmur duası gibi bizde dua edelimMetabolizmamiz hizlansin guzel guzel calissin amin
Cnm okudum hep yazdıklarını kabızlık çok sinir bozucu iyi bilirim. Ama bağırsaklar 2. Beyindir diye bir teori var duydun belki. Mesela misafirliğe gidince tuvalete çıkamam ben ama eve gelir gelmez çalışır bağırsaklar. Diyeceğim o ki düşündükçe yapamama durumu da çok etkili bence. Her şeyi denediysen bir de psikolojik boyutu için relax olmaya çalışabilirsin. Unut yani konuşmaYürüyorum yürüyorum
Kimseyle de bu kadar uzun süre bağırsaklarımı konuşmamıştım ha![]()
Doğru aslında ne desek onu uyguluyor gibiCnm okudum hep yazdıklarını kabızlık çok sinir bozucu iyi bilirim. Ama bağırsaklar 2. Beyindir diye bir teori var duydun belki. Mesela misafirliğe gidince tuvalete çıkamam ben ama eve gelir gelmez çalışır bağırsaklar. Diyeceğim o ki düşündükçe yapamama durumu da çok etkili bence. Her şeyi denediysen bir de psikolojik boyutu için relax olmaya çalışabilirsin. Unut yani konuşma![]()
Valla kafaya takınca gelmiyo aynı adet olmak gibi kesinlikle psikolojik kısmı var olayınDoğru aslında ne desek onu uyguluyor gibi
İlk aylarda çok sıkıntı yaşadım ben bağırsaklardan tek kullanabileceğim lağman dendi bende kullandım acayip rahatlattı. Fazla kullanılmaması lazım tek kullanımlık sıkıntı yok cnmLavman niye yasak ya ben dün kullandım dr um verdi. Bi yan etkisi de olmadı daha çok rahatlattı aslında ama anlamdm internetten de baktm çok da kullanan var
Valla kız içim söküldü resmen. İyi ki 1 tane içmişim daha da elimi sürmedim daha duruyor isteyen varsa göndereyim3 tane içsen nolurdu kim bilir![]()