- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da yapımKomposto da iyi yiyeblrsen bir cay kasigi zeytin yagi sabah ustune su
Yaaa öylemiymiş bnm ki de baya baya koyulaştıAslında kız çocukta kararmaz diyorlar ama benimde kapkara oldu![]()
Buyudukce beybisi oyleOnu da yapım
Ya bi ara ne rahattım sabah akşam nazar ettim antibiyotik normalde çalıştırır beni tam tersi ettianam derdimiz bitmiyor ki ekleniyor hepsi üstüne
Organik Yedik içtik don eksik kalmasınBime organik don gelcek kenndimize alalim![]()
Tabi canim anca kurtarirOrganik Yedik içtik don eksik kalmasın![]()
Bu ara alerji ilacı beni uyutuyor sarhoş gibiyim ama 10 kez kalkıyorumBuyudukce beybisi oyleyalniz uykusuz gecelere cok aliskinim hic rahata eremedik
Wc ye dimi?alerji uyutur aynen. Sonda mi taksak gece tuvalete kalkmamak icinBu ara alerji ilacı beni uyutuyor sarhoş gibiyim ama 10 kez kalkıyorum
Aynen iyi geldi çok şükür , ıkınmaktan korkyrdumIyi yapmissin cnm iyi gelmistir
Ne kdr kalacaksin cnm belli mi hastanede.) Ozel hastanedemsnAynen iyi geldi çok şükür , ıkınmaktan korkyrdum
Ay boşver ins doğru anliyoruzdur da garip bir durumsa kasılma hissetmemis olalım vs olmasın ,senle ben gecen hafta gece yaşadığımız hallerimiz evhamimiz olsun insKontroller bu hafta çoğunlupun herhalde
sırayla sorarız artık
Ben de kasılmayı anlamıyorum
Arada sertleşiyor işte
Renkli olan evet cok guzel bizde de var ama bozuldu sanrm isteyen alsin uygunBİM’e uzaktan kumandalı ampül geliyor
Bizde var çok da kumanda kullanmadık alışkanlık düğmeden kapatırız düşünenler baksın
WC ye kalkıyom 3 litre anca bitiyorWc ye dimi?alerji uyutur aynen. Sonda mi taksak gece tuvalete kalkmamak icin![]()
Normal de bugun çıkacaktm ama idrar yolunda iltihap çıktı şekerim yükseldi tiroiddeNe kdr kalacaksin cnm belli mi hastanede.) Ozel hastanedemsn
Kulağa çok hoş geliyorBİM’e uzaktan kumandalı ampül geliyor
Bizde var çok da kumanda kullanmadık alışkanlık düğmeden kapatırız düşünenler baksın
Bnm oğlanın odasında kudururken renkli yapıyozRenkli olan evet cok guzel bizde de var ama bozuldu sanrm isteyen alsin uygun
Olsun canim orda kontrol altinda olman daha iyi onlar ne zmn uygun gorurse insallah cikarsin yakindaNormal de bugun çıkacaktm ama idrar yolunda iltihap çıktı şekerim yükseldi tiroiddeöyle olunca çıkaramam dedi şmdlk belli değil. Evet özel hastane canm
Allah yardımcın olsun cnm tez vakitte sağlıkla evinde bekle bebeğiniNormal de bugun çıkacaktm ama idrar yolunda iltihap çıktı şekerim yükseldi tiroiddeöyle olunca çıkaramam dedi şmdlk belli değil. Evet özel hastane canm