• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Yaaa öylemiymiş bnm ki de baya baya koyulaştı
Benim özgüvenim kırıldı yemin ederim öyle kara ki anlatamam yani 🤣 emzirmekten zaten çocukluğumdan beri midem bulanırdı herkesin için de hooop çıkarıp emzirenlerden midem bulanırdı. Şimdi nasıl emzircem annem bile görsün istemiyorum neden bilmiyorum mememden çok utanıyorum çok huylanıyorum🤣

Benim özgüvenim kırıldı yemin ederim öyle kara ki anlatamam yani 🤣 emzirmekten zaten çocukluğumdan beri midem bulanırdı herkesin için de hooop çıkarıp emzirenlerden midem bulanırdı. Şimdi nasıl emzircem annem bile görsün istemiyorum neden bilmiyorum mememden çok utanıyorum çok huylanıyorum🤣
Bndensin hoop çıkarıp emzirmicen emzirme örtüsü alcan kimse görmicek emzirdiğini bn kimseye göstermedim emzirirken hep sırtımı döndüm hiç sevmim öyle cumburlop ortada yapılmasını 😬

Bndensin hoop çıkarıp emzirmicen emzirme örtüsü alcan kimse görmicek emzirdiğini bn kimseye göstermedim emzirirken hep sırtımı döndüm hiç sevmim öyle cumburlop ortada yapılmasını 😬
Evet örtü aldım ama emzirmeyi bilmiyorum ilk bebeğim olacak hemşireler tarif ederken annemi bile çıkarsam diyorumm odadan çok acayip utanıyorum aşmaya çalışıyorum bu ara. Emzirmek kelimesi bile bana çok iğrenç geliyor bebeği beslemek diyorum 🤣🤣🤣 meme kelimesinden de nefret ederdim zaten göğüs derdim hep 🤣 bilinçaltımda ne var bilmiyorum 🤣🤣🤣

Evet örtü aldım ama emzirmeyi bilmiyorum ilk bebeğim olacak hemşireler tarif ederken annemi bile çıkarsam diyorumm odadan çok acayip utanıyorum aşmaya çalışıyorum bu ara. Emzirmek kelimesi bile bana çok iğrenç geliyor bebeği beslemek diyorum 🤣🤣🤣 meme kelimesinden de nefret ederdim zaten göğüs derdim hep 🤣 bilinçaltımda ne var bilmiyorum 🤣🤣🤣
O gün utanmayacaksiniz yeterki bebek emsin diyeceksiniz :KK70:

Ay senle günlerimiz aynı. Bende de son 1 haftadır farklı bir kasılma var. Hafta içi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Mutlaka git ihmal etme umarım güzel haberlerle dönersin 🤲🏻🤲🏻
Açıklık yoksa bir şey olmaz bence. 🤔
Umarım ya, dua edin lütfen 😔
Benim 4,5 cm ti doktorum 2,5 altina duserse tehlikeli ama seninki gayet iyi dedi. Acaba seninki cm olarak degil mi🙄bilemedim normali ne
20 mm çevrince 2 cm oluyor. Kendi doktorumda 1.2 cm ölçtü. 4 cm üstü iyiymiş seninki iyi umarım doğum kadar hep böyle devam eder 🤲🏻

Emin olmamakla birlikte sancı çıkmış sanki 40 üzeri sancı diye okudum İnternet'e ama
40 ustu dediginiz nerde yaziyor 🤣🙈 nstn iyi dedi gonderdi 🤷‍♀️
Kizlar bir de bugun Doppler Ultrason diye bir sey yapildi. Ben ilk kez duydum da sizden de giren olursa diye yaziyorum. Anladigim kadariyla plasentaya kan akisina bakilan bir sey. Umblikal arter akim paterni S/D diye bir olcumu var. 2.14 cikti. Degerin 2.60 in altinda olmasi gerekiyormus.

Aa olur mu öyle şey emzirmek bana mucize gibi geliyor ya 😍
Tabi dediğin gibi mahremiyet çerçevesinde olması gerekir kimsenin göğsünü görmek istemem kimse de benimkini görmesin gerekmedikçe 😂

O gün artık görmezden gelcen emzircen

Kızlar ya benim oğlan akşam saat 10 dan sonra bildiğin karnımda futbol oynuyor. Hayır bide sabahın 4 üne kadar devam ediyor maşallah. Doğduğunda böyle olursa yandık🤭😂😂
Bnden demesi anne karnında nasılsa çıkınca da öyle tecrübeden diyorum 😬😬

Bugün ilk nst me girdim 🙄 öğlenden beri hafif ağrım vardı, akşama biraz daha ağır olunca ve belimden kasığıma vurmaya başlayınca hastaneye gittik. Ağrıyı şöyle tarif edeyim, bir anda karnım toplanıyormuş gibi oluyor karıncalanmaya başlıyor o arada sanki çişim gelmiş gibi baskı hissediyorum ve kalbim sıkışıyor. Birkaç kez 35in, 1 kez de 40ın üstünü gördü, doktor rahim biraz kısalmış 35 mm ama çok önemli değil dinleneceksin, ağır iş yapmak yok, ilişki yasak dedi 🤰🏼Allah sonumuzu hayır etsin Aralık annesi olacağız derken hepimizde sıkıntı var Kasım’ı görürsek şükredeceğim 🙈

Back
X