- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bizimki de cok oynadi tasinirken bir temassizlik olmus kumandadaBnm oğlanın odasında kudururken renkli yapıyoz
Bnm başım ağrıyor loş ışıkta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de cok oynadi tasinirken bir temassizlik olmus kumandadaBnm oğlanın odasında kudururken renkli yapıyoz
Bnm başım ağrıyor loş ışıkta
Aynen burda daha güvende hissediyorum nedenseOlsun canim orda kontrol altinda olman daha iyi onlar ne zmn uygun gorurse insallah cikarsin yakinda
Allah razı olsun inşallahAllah yardımcın olsun cnm tez vakitte sağlıkla evinde bekle bebeğini
Benim özgüvenim kırıldı yemin ederim öyle kara ki anlatamam yaniYaaa öylemiymiş bnm ki de baya baya koyulaştı
Hep erkek de kararır derlerdi bana ama böyle siyah görmedik eşim bile soruyor acaba eski haline dönecek mi zencilerinAhahah daha cok karardi desem
Ben seviyorum o goruntuyu ya niyeyse![]()
Bndensin hoop çıkarıp emzirmicen emzirme örtüsü alcan kimse görmicek emzirdiğini bn kimseye göstermedim emzirirken hep sırtımı döndüm hiç sevmim öyle cumburlop ortada yapılmasınıBenim özgüvenim kırıldı yemin ederim öyle kara ki anlatamam yaniemzirmekten zaten çocukluğumdan beri midem bulanırdı herkesin için de hooop çıkarıp emzirenlerden midem bulanırdı. Şimdi nasıl emzircem annem bile görsün istemiyorum neden bilmiyorum mememden çok utanıyorum çok huylanıyorum
![]()
Evet örtü aldım ama emzirmeyi bilmiyorum ilk bebeğim olacak hemşireler tarif ederken annemi bile çıkarsam diyorumm odadan çok acayip utanıyorum aşmaya çalışıyorum bu ara. Emzirmek kelimesi bile bana çok iğrenç geliyor bebeği beslemek diyorumBndensin hoop çıkarıp emzirmicen emzirme örtüsü alcan kimse görmicek emzirdiğini bn kimseye göstermedim emzirirken hep sırtımı döndüm hiç sevmim öyle cumburlop ortada yapılmasını![]()
O gün utanmayacaksiniz yeterki bebek emsin diyeceksinizEvet örtü aldım ama emzirmeyi bilmiyorum ilk bebeğim olacak hemşireler tarif ederken annemi bile çıkarsam diyorumm odadan çok acayip utanıyorum aşmaya çalışıyorum bu ara. Emzirmek kelimesi bile bana çok iğrenç geliyor bebeği beslemek diyorummeme kelimesinden de nefret ederdim zaten göğüs derdim hep
bilinçaltımda ne var bilmiyorum
![]()
Mutlaka git ihmal etme umarım güzel haberlerle dönersinAy senle günlerimiz aynı. Bende de son 1 haftadır farklı bir kasılma var. Hafta içi kontrole gideceğim bakalım ne diyecek
Umarım ya, dua edin lütfenAçıklık yoksa bir şey olmaz bence.![]()
20 mm çevrince 2 cm oluyor. Kendi doktorumda 1.2 cm ölçtü. 4 cm üstü iyiymiş seninki iyi umarım doğum kadar hep böyle devam ederBenim 4,5 cm ti doktorum 2,5 altina duserse tehlikeli ama seninki gayet iyi dedi. Acaba seninki cm olarak degil mibilemedim normali ne
Aynen oyle oluyor bebegi dusunuyorsun gozun gormuyoO gün utanmayacaksiniz yeterki bebek emsin diyeceksiniz![]()
40 ustu dediginiz nerde yaziyorEmin olmamakla birlikte sancı çıkmış sanki 40 üzeri sancı diye okudum İnternet'e ama
Aa olur mu öyle şey emzirmek bana mucize gibi geliyor yaEvet örtü aldım ama emzirmeyi bilmiyorum ilk bebeğim olacak hemşireler tarif ederken annemi bile çıkarsam diyorumm odadan çok acayip utanıyorum aşmaya çalışıyorum bu ara. Emzirmek kelimesi bile bana çok iğrenç geliyor bebeği beslemek diyorummeme kelimesinden de nefret ederdim zaten göğüs derdim hep
![]()
O gün artık görmezden gelcen emzircenEvet örtü aldım ama emzirmeyi bilmiyorum ilk bebeğim olacak hemşireler tarif ederken annemi bile çıkarsam diyorumm odadan çok acayip utanıyorum aşmaya çalışıyorum bu ara. Emzirmek kelimesi bile bana çok iğrenç geliyor bebeği beslemek diyorummeme kelimesinden de nefret ederdim zaten göğüs derdim hep
![]()
Bnden demesi anne karnında nasılsa çıkınca da öyle tecrübeden diyorumKızlar ya benim oğlan akşam saat 10 dan sonra bildiğin karnımda futbol oynuyor. Hayır bide sabahın 4 üne kadar devam ediyor maşallah. Doğduğunda böyle olursa yandık![]()
Valla bende ondan korkuyorumBnden demesi anne karnında nasılsa çıkınca da öyle tecrübeden diyorum![]()
Sonra diyorum sağlıklı gelsin de dünya ya. Katlanırım onun için herşeye. Annelik ne kadar güzel bir duygu.Bnden demesi anne karnında nasılsa çıkınca da öyle tecrübeden diyorum![]()
Annelik tam bi delilik hali benceSonra diyorum sağlıklı gelsin de dünya ya. Katlanırım onun için herşeye. Annelik ne kadar güzel bir duygu.![]()
Sağlıklı olsunlar varsın hareketli olsunSonra diyorum sağlıklı gelsin de dünya ya. Katlanırım onun için herşeye. Annelik ne kadar güzel bir duygu.![]()
Hiç bilemiyorum gerçekten nasıl bir atmosferO gün utanmayacaksiniz yeterki bebek emsin diyeceksiniz![]()