• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
7 hafta by bağırsaklarla nasıl geçecek acaba 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

3 gündür tuvalete çıkmadım
İlginç bi şekilde tuvaletim de yok ama
Bende az önce doktora 3 gündür tuvalete çıkamdm dedim bende hissetmiyorum yok gibiydi, lavman diye bişey varmış ebe ondan yaptı çok faydalı olduğunu düşünüyorum şuan 😶

Bende az önce doktora 3 gündür tuvalete çıkamdm dedim bende hissetmiyorum yok gibiydi, lavman diye bişey varmış ebe ondan yaptı çok faydalı olduğunu düşünüyorum şuan 😶
Lavmanı benim doktorum önermedi ya 🙄

Duru granül yumuşatıcı almadım
Bez olarak bn prima premium care aldım

Bizim kooooskoca bi alışveriş topiğimiz var 🤣🤣 Orda igne bile alsak paylaştık. Ben roxy aldım toz sabun yumusatıcı kullanmayacağım bez sleepy 1 2 3 4 numaralardan 200er adet civarı aldım zulaldım.
Ben topikten çok geri kaldım ya biliyorum 😅 bez olarak bende sleepy aldım prima çok çok pahalı sürekli olarak yetişebilir miyim bilemiyorum deneyip göreceğiz sorun olmazsa sleepy ile devam ederim 1 no. 80 adet aldım şimdilik deterjanı da Dalan sabun tozu var bebek çamaşırı için onu aldım yumuşatıcı yumoş bebek için Olandan almayı düşünüyorum 2 defa durulama yaptırırım evde kullanıyorum memnunum

Kasılmayı daha hareketli gibi düşündüm bilmiyorum hiç 😬😬
İnan bende anlamıyorum ama son 1 haftadır akşamları bir kere özellikle karnımın sağ tarafı sanki çekiliyor gibi sertleşiyor taş varmiscasina örnek bugün uzanıp dinlendim geçti ama öncesi ayakta iken taş var gibi sert diğer taraf yumuşak

İnan bende anlamıyorum ama son 1 haftadır akşamları bir kere özellikle karnımın sağ tarafı sanki çekiliyor gibi sertleşiyor taş varmiscasina örnek bugün uzanıp dinlendim geçti ama öncesi ayakta iken taş var gibi sert diğer taraf yumuşak
Kontroller bu hafta çoğunlupun herhalde
sırayla sorarız artık
Ben de kasılmayı anlamıyorum
Arada sertleşiyor işte

Ben topikten çok geri kaldım ya biliyorum 😅 bez olarak bende sleepy aldım prima çok çok pahalı sürekli olarak yetişebilir miyim bilemiyorum deneyip göreceğiz sorun olmazsa sleepy ile devam ederim 1 no. 80 adet aldım şimdilik deterjanı da Dalan sabun tozu var bebek çamaşırı için onu aldım yumuşatıcı yumoş bebek için Olandan almayı düşünüyorum 2 defa durulama yaptırırım evde kullanıyorum memnunum
Lütfen geri kalmayalım olmaz böyle
Faydalı bilgileri kaçırıyonuz 😬😬

Back
X