- 13 Ocak 2020
- 45.263
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.737
- 598
- 33
Et bakalım hadi.Ay ne bileyim saçma sapan şeyler göğüs pedi depend terlik gibi şeyler bugün sipariş edeceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Et bakalım hadi.Ay ne bileyim saçma sapan şeyler göğüs pedi depend terlik gibi şeyler bugün sipariş edeceğim![]()
Bende hazırlamadım daha eksiklerimiz varrHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Eksikleriyle de hazırlamak lazım artık ani bir şeye karşı.Bende hazırlamadım daha eksiklerimiz varr
Külot bez yandan koparıp atılıyor Ama yenisini gitmek için çıkarmak gerekir yineBen de pijamacıyım. Evde bile gecelikle uyuyamam asla. Yaz kış rüzgar eser bacaklarımda sonra
Doğuma da o yüzden pijama götüreyim diyorum ama şu külot şeklindeki bezlerden alayım diyorum da onları da giyip çıkarırken pijamayı da çıkarma derdi olmaz mı diye çekiniyorum. Yoksa külot bez de olsa kenarlardan sökülüp atılabiliyor mudur onlar?
He tabii doktorun muayene etme derdi de var. Çok sık gelip bakarlar mı doğum yerine? Kafamda deli sorular...
Oraya zaten istemsiz yapiosun vucut uyusukken cis yaptigini anlamiosun kaslar calismiyorAynn öyle olmalı bn oraya yapamam bile ya![]()
Uyusukluk gecene kadar takil yapiliyor demisti arkidesimHayir benimki takili kaldi sivi takibi yapildi. Akşamina cikardilar sonra yürüdüm
Ya benim de memisler ucu hiccccc yok!Valla ben bu memelerle sütüm olmazsa utanırım bir miktaro kadar büyüdüler ki 85 takıyordum şuan 95
benim hamilelikten önce uçları hiç yoktu onu dert ediyordum hep, çıktı kendiliğinden vücut kendini nasıl da hazırlıyor
Bu hafta halledeceğim insallahEksikleriyle de hazırlamak lazım artık ani bir şeye karşı.
Pijamaciyim diyince picama satiyon sandim kiz alacaktmBen de pijamacıyım. Evde bile gecelikle uyuyamam asla. Yaz kış rüzgar eser bacaklarımda sonra
Doğuma da o yüzden pijama götüreyim diyorum ama şu külot şeklindeki bezlerden alayım diyorum da onları da giyip çıkarırken pijamayı da çıkarma derdi olmaz mı diye çekiniyorum. Yoksa külot bez de olsa kenarlardan sökülüp atılabiliyor mudur onlar?
He tabii doktorun muayene etme derdi de var. Çok sık gelip bakarlar mı doğum yerine? Kafamda deli sorular...
Benimkini bağladilar.Benim niye baglamadilar
Hayır asla engel değil bir çok yerde okudum araştırdım meme ucu olmayanlar da gayet emziriyor . Meme ucu çıkarıcı aparatlar var onları bi araştır istersenOraya zaten istemsiz yapiosun vucut uyusukken cis yaptigini anlamiosun kaslar calismiyorsezeryanda ameliyat masasinda cis yapma die sonda takiliyor ya iste
Uyusukluk gecene kadar takil yapiliyor demisti arkidesim
Ya benim de memisler ucu hiccccc yok!Bu emzirmeye engel mi hanimlar?
Kuzum ben evdeyim şuan 3 haftadır yaşıyorum ben bunlar. açılmam var 2.5 cm durdurdular. 3 haftadır iyiyim çok şükür sadece kasılmalarım ara ara devam ediyor haftada 1 kontrol. Onun dışında progestan günde iki kez haftada 1 de progestan iğne oluyorum. İnş 36 ya kadar dayanır kuzumÇok geçmiş olsun canım burayı da haberdar et bir kaç arkadaş senin gibi hepinizden iyi haberler inş bekliyoruz![]()
Ahahaah yok anam. Biz genelde alıcıyız. Satıcı özelliğimiz şimdilik yokPijamaciyim diyince picama satiyon sandim kiz alacaktm![]()
Geçmiş olsun. Kolaylıkla geçsin inşallahKuzum ben evdeyim şuan 3 haftadır yaşıyorum ben bunlar. açılmam var 2.5 cm durdurdular. 3 haftadır iyiyim çok şükür sadece kasılmalarım ara ara devam ediyor haftada 1 kontrol. Onun dışında progestan günde iki kez haftada 1 de progestan iğne oluyorum. İnş 36 ya kadar dayanır kuzum
İnş cnmGeçmiş olsun. Kolaylıkla geçsin inşallah
Bnm de sertKarnımın üst kısmı sertleşti gibi
Sizce normal mi?
Bi de tuvalete çıkamıyorum
İkisi alakalı mıdır yani?
Dik duramıyorum rahatBnm de sert
Normaldir diye sorun yapmadım![]()
Ayyyy sizler hazırladınız mııııHastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Bu bana da çok sık oluyor akşamları taşlaşıyor şişkinlik gazdır diyorum.Karnımın üst kısmı sertleşti gibi
Sizce normal mi?
Bi de tuvalete çıkamıyorum
İkisi alakalı mıdır yani?
Gaz olabilir tabi kiBu bana da çok sık oluyor akşamları taşlaşıyor şişkinlik gazdır diyorum.
Umarım cahillikten kasılmalarımı göz ardı etmiyorumdur![]()
Ufaktan geç kalıyor sayılırsın. Bir an önce hazırlamak lazım. Ben 31. Haftada tamamladım.Ayyyy sizler hazırladınız mııııben daha alışverişini az önce trendyoldan yaptım daha gelecekte yıkanacakta çantaya koyacağım
geç mi kalmışım ya
![]()