• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben de pijamacıyım. Evde bile gecelikle uyuyamam asla. Yaz kış rüzgar eser bacaklarımda sonra 😄
Doğuma da o yüzden pijama götüreyim diyorum ama şu külot şeklindeki bezlerden alayım diyorum da onları da giyip çıkarırken pijamayı da çıkarma derdi olmaz mı diye çekiniyorum. Yoksa külot bez de olsa kenarlardan sökülüp atılabiliyor mudur onlar?
He tabii doktorun muayene etme derdi de var. Çok sık gelip bakarlar mı doğum yerine? Kafamda deli sorular...
Külot bez yandan koparıp atılıyor Ama yenisini gitmek için çıkarmak gerekir yine
Bn soğuktan değilde bacaklarım birbirine deyince yanıyorum
Muayene bi kere olur sanmıyorum gidip gelip baksınlar
Bana ilk doğumda 1 kere bakıldı

Aynn öyle olmalı bn oraya yapamam bile ya 🙃
Oraya zaten istemsiz yapiosun vucut uyusukken cis yaptigini anlamiosun kaslar calismiyor😂 sezeryanda ameliyat masasinda cis yapma die sonda takiliyor ya iste😂
Hayir benimki takili kaldi sivi takibi yapildi. Akşamina cikardilar sonra yürüdüm
Uyusukluk gecene kadar takil yapiliyor demisti arkidesim🤷🏼‍♀️
Valla ben bu memelerle sütüm olmazsa utanırım bir miktar 😂😂😂 o kadar büyüdüler ki 85 takıyordum şuan 95 😭😭😭

benim hamilelikten önce uçları hiç yoktu onu dert ediyordum hep, çıktı kendiliğinden vücut kendini nasıl da hazırlıyor
Ya benim de memisler ucu hiccccc yok!😢 Bu emzirmeye engel mi hanimlar?

Ben de pijamacıyım. Evde bile gecelikle uyuyamam asla. Yaz kış rüzgar eser bacaklarımda sonra 😄
Doğuma da o yüzden pijama götüreyim diyorum ama şu külot şeklindeki bezlerden alayım diyorum da onları da giyip çıkarırken pijamayı da çıkarma derdi olmaz mı diye çekiniyorum. Yoksa külot bez de olsa kenarlardan sökülüp atılabiliyor mudur onlar?
He tabii doktorun muayene etme derdi de var. Çok sık gelip bakarlar mı doğum yerine? Kafamda deli sorular...
Pijamaciyim diyince picama satiyon sandim kiz alacaktm😅

Oraya zaten istemsiz yapiosun vucut uyusukken cis yaptigini anlamiosun kaslar calismiyor😂 sezeryanda ameliyat masasinda cis yapma die sonda takiliyor ya iste😂

Uyusukluk gecene kadar takil yapiliyor demisti arkidesim🤷🏼‍♀️

Ya benim de memisler ucu hiccccc yok!😢 Bu emzirmeye engel mi hanimlar?
Hayır asla engel değil bir çok yerde okudum araştırdım meme ucu olmayanlar da gayet emziriyor . Meme ucu çıkarıcı aparatlar var onları bi araştır istersen

Çok geçmiş olsun canım burayı da haberdar et bir kaç arkadaş senin gibi hepinizden iyi haberler inş bekliyoruz 🙏🏼
Kuzum ben evdeyim şuan 3 haftadır yaşıyorum ben bunlar. açılmam var 2.5 cm durdurdular. 3 haftadır iyiyim çok şükür sadece kasılmalarım ara ara devam ediyor haftada 1 kontrol. Onun dışında progestan günde iki kez haftada 1 de progestan iğne oluyorum. İnş 36 ya kadar dayanır kuzum

Kuzum ben evdeyim şuan 3 haftadır yaşıyorum ben bunlar. açılmam var 2.5 cm durdurdular. 3 haftadır iyiyim çok şükür sadece kasılmalarım ara ara devam ediyor haftada 1 kontrol. Onun dışında progestan günde iki kez haftada 1 de progestan iğne oluyorum. İnş 36 ya kadar dayanır kuzum
Geçmiş olsun. Kolaylıkla geçsin inşallah

Karnımın üst kısmı sertleşti gibi
Sizce normal mi? 🙄
Bi de tuvalete çıkamıyorum
İkisi alakalı mıdır yani?

Hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Ayyyy sizler hazırladınız mıııı🙊 ben daha alışverişini az önce trendyoldan yaptım daha gelecekte yıkanacakta çantaya koyacağım 🙈 geç mi kalmışım ya 🥺

Ayyyy sizler hazırladınız mıııı🙊 ben daha alışverişini az önce trendyoldan yaptım daha gelecekte yıkanacakta çantaya koyacağım 🙈 geç mi kalmışım ya 🥺
Ufaktan geç kalıyor sayılırsın. Bir an önce hazırlamak lazım. Ben 31. Haftada tamamladım.

Back
X