• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Normal değil mi ya :110:
Birazcık düşük ama ben hep 9 6 yla falan geziyorum doktorlarda pek üzerinde durmuyor hep böyle olduğundan alıştım halsizliğe, çünkü bana ilgilenen hemşire demişti ki düşük olmasından korkma yüksek olması sorun gebelikte demişti, düşüklük sadece halsizlik yapıyor istersen bir tuzlu ayran veya kraker gibi tuzlu birşey yiyebilirsin canim ayaklarini kaldır dinlen loş ışıkta iyi gelicektir

Düzelmesi uzun sürdü mu acaba. Bana da antibiyotik ve şase verdi.
2 kere kullandım ilkinde antibiyotik vermedi sadece şaşe verdi , 2.de tekrar nüksedince antibiyotik verdi birde yine şase verdi sonrasında geçti çok şükür . Ama kanımda halen crp enfeksiyonlu

Düşük canım
12/8 normal derler bnm de bu değerlere düşünce aynı ağrılardan olur
Ayaklarını yükseğe kaldır uzan

Benim hep böyle.

3. Trimesterde tansiyon düşüklüğü normalmiş. Tam tersi tansiyon yüksekliği tehlikeli dedi doktorum. Tansiyon yükselince bebek beslenmesi tam olmuyormuş ve gebelik zehirlenmesine kadar gidiyormuş allah korusun. Benimde yüksek çıkıyor malesef bu hafta kontrol ediyorum günde 5 kere tansiyon ölçüyorum. Eğer yüksek çıkmaya devam ederse tansiyon ilacı başlanacak
Benimde hep 10/6 oluyordu. Az önce ölçtüm 9/4 çikti. Doktora sordum dinlen dedi. Kahve icmistim ondan mi oldu ki başim zonkluyor resmen

Birazcık düşük ama ben hep 9 6 yla falan geziyorum doktorlarda pek üzerinde durmuyor hep böyle olduğundan alıştım halsizliğe, çünkü bana ilgilenen hemşire demişti ki düşük olmasından korkma yüksek olması sorun gebelikte demişti, düşüklük sadece halsizlik yapıyor istersen bir tuzlu ayran veya kraker gibi tuzlu birşey yiyebilirsin canim ayaklarini kaldır dinlen loş ışıkta iyi gelicektir
Uzandim canim simdi duzelir insallah

Sertlikle kasılma aynı şey değil bence benim de ara ara sertleşiyor özellikle ayaktayken kendi kendine sonra yumusuyor ,ama bir kez başıma şöyle birşey geldi yatıyordum karnım istemsiz şekilde sinir çekilmesi gibi kendini bir toplayip sonrada bebeği iter gibi geri saldı bence kasılma dedikleri şey bu oluyor korktum bayağı sonra daha olmadı Allah'tan ,internette de kasilmayi böyle tarif ediyor zaten bebeği doğum yoluna iten bı güç doğumda öyle gerceklesicek işte, eğer bu sertlesmeler de kasılmaysa hepimizin doktora gitmesi lazım yaniliyormuyum 😰

Sertlikle kasılma aynı şey değil bence benim de ara ara sertleşiyor özellikle ayaktayken kendi kendine sonra yumusuyor ,ama bir kez başıma şöyle birşey geldi yatıyordum karnım istemsiz şekilde sinir çekilmesi gibi kendini bir toplayip sonrada bebeği iter gibi geri saldı bence kasılma dedikleri şey bu oluyor korktum bayağı sonra daha olmadı Allah'tan ,internette de kasilmayi böyle tarif ediyor zaten bebeği doğum yoluna iten bı güç doğumda öyle gerceklesicek işte, eğer bu sertlesmeler de kasılmaysa hepimizin doktora gitmesi lazım yaniliyormuyum 😰
Kasilma aşaği taraftan başlayip yukariya dogru cikiyor . Ve karnin duvar gibi oluyor. O sirada kalbin hizlaniyor. 10 saniye sonra gevsiyor. Kasilma boyle oluyor

Kasilma aşaği taraftan başlayip yukariya dogru cikiyor . Ve karnin duvar gibi oluyor. O sirada kalbin hizlaniyor. 10 saniye sonra gevsiyor. Kasilma boyle oluyor
İşte bir kez geldi başıma çok fenaydı 🤭 ama günlük sertleşme farklı karıştırmayalım diye konu açayim dedim 😌 o sertleşmede bence sonuçta ayakta her zaman karnimiz daha düzdür oturduğumuz da gevşektir bianda kalkınca çocugumuzun totosu kaliveriyor ortada ondan oluyor heralde sonra balık gibi süzülüyor yanlara yumusuyor karın😂

Benim o bölgelerde pek ağrı olmaz alıskın diilim. Regl ağrısı bilmeyen insanım ben. 🤣
Ay ben de öyleyim, adet sancısı bilmem. Bu saye de hamile olduğumu transferden sonraki 7. gün başlayıp 8. gün artan ve 9. gün tavan yapan adet sancım sayesinde hemen test yapıp anlamıştım. Testten yarım saat sonra da nişan kanamam olmuştu. Peşine de kan tahlilinde 34 Allah'ım ne heyecanlı günlerdi. Hatırladım mutlu oldum. ☺️

Ay ben de öyleyim, adet sancısı bilmem. Bu saye de hamile olduğumu transferden sonraki 7. gün başlayıp 8. gün artan ve 9. gün tavan yapan adet sancım sayesinde hemen test yapıp anlamıştım. Testten yarım saat sonra da nişan kanamam olmuştu. Peşine de kan tahlilinde 34 Allah'ım ne heyecanlı günlerdi. Hatırladım mutlu oldum. ☺️
Aynen ne heyecanli zamandi ben de 7. Gun idrar testi yapmistim ama nasil bakamiyorum yine olmadi diye silik gordum sukur darisi kucagimiza almaya hepimize😍

Çok şükür nasip edene. 🥲 Ben de iğnelere başlayacaktım. Normalde lekelenmem olur bi kaç gün kala. Biraz da kasıklar ağrıyo gibiydi. Aha dedim kesin kist mist bi şey oldu. Dedim test yapayım negatifi görüp emin olarak doktor randevusu alayım. 🥲 artık söktürücü filan verir. Ki ben saati saatine olurum asla gecikmez.

Çok şükür nasip edene. 🥲 Ben de iğnelere başlayacaktım. Normalde lekelenmem olur bi kaç gün kala. Biraz da kasıklar ağrıyo gibiydi. Aha dedim kesin kist mist bi şey oldu. Dedim test yapayım negatifi görüp emin olarak doktor randevusu alayım. 🥲 artık söktürücü filan verir. Ki ben saati saatine olurum asla gecikmez.
Nasıl yani? Sen tüp bebek tedavisi olmak için adet olmayı beklerken hamile kalanlardan mısın? 😃

Baska torunu yok ve ilk torunu bizimki olacak🤑🤑

Yururken benim de baski artiyor ama agri yok cok sukur. Bence mutlaka doktoruna soyle yani bu aya kadar yuruyusler geziler bir suru sey yapiyordum hicbir sey olmuyordu simdi dedigin gbi adim atamiyo. Psikolojik olsa smdiye kdar yine olurdu. Vucudumuz sinyal veriyor ve bunu dikkate alip doktorumuzla paylasmaliyiz👍🏻

Benim de oyle otururken yuruken vs her pozisyonda olabiliyor🙆🏼‍♀️ Peki senin kullandigin ilaclar ise yaramadi mi ne kullandin?

Benim tam dr bebise bakarken kasildi karnim allahtan da aciklamak tarif etmek zorunda kalmadm😂 ama tabi hazirlikli git bu aydan sonra artik hep hazirlikli olmak lazim her seye🙈 allahtan zamaninda lazer yaptirmisim diyorum da oyle feci bi hal almiyor😂sen magnezyum kullaniyor muydun?

Evet hamilelikte olabiliyormus, onemli olan erken teshis ve vucuda yayilmasini onlemem tabi

Suyu hemen cogalttim ben de, umarim sonuclarim temiz cikar ya da ne oldugu anlasilir. Cok tesekkur ederim🥰
Valla özellikle munorolü neredeyse her kontrolde verdi kullandım.çeşit çeşit fitil iki defa antibiyotik kullandım ya düştü ya bitti ama hemen tekrarladı maalesef.

Back
X