• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Sorma valla
İnşallah hamileyim diye bu kadar takmıştırım
Sonra düzelirim 😂

Dur son gıcık olduğum şeyi de söyleyeyim
Bi akrabası var yine eşimin
Onun da çocuğu oldu
Daha büyük tabi
Her görüştüğümüzde lazım olan bi şey olursa bizdekilerden gönderirim diyor
İkinci el anlamında ama
İkinci elden rahatsız olmam da
Vereceksen ver yani ne sürekli iste benden diye söylemek diyesim geliyor 🙄
Amaan yol yordam bilmez insanlar belli ki hiç haz etmem 😒
Sen uzak dur onlardan çocuğun o kültürü görmesin 😂

Herkesin gelişimi farklı demek ki
Benim anamın genlerinden şişman bebek çıkmıyor
Doğduktan sonra ise birer tosbağayız 😂
Minik doğanlara iyi bakılırsa daha iyi büyüyorlar gelişiyorlar irileri büyük diye umursamıyor çoğu insan

Yaaa at bakalım 🙈
Screenshot_20210510-231619_Gallery.webp

4 5 aylık

Kizlar ensemden gelen başagrisi var tansiyon normal midem bulaniyor.. sizce neden olabilir
Tansiyon takibi yap düşebilir belki
Bnm genelde tansiyon düşünce oluyor
Çok sürerse dr bi danış istesen

Kizlar ya enfeksiyon boyle adet agrisi gibi de agri yapar mi ya ben anlamadim gecen hafta 2.5gun surdu bu sabah kalktim birsey yoktu wc ye gittim yattim yine adet agrisi gibi basladi otururken birsey yok yatinca oluyor

Ya benim ayı bebekliğim hala anlatılır. Sonra da annem diyo ki senin ayağın yere bastı sonra bir saniye durmadın asla. 🥲 Hala hiperaktif olduğumu düşünüyorum. 🤣
Sen git bebeyi kv benzet olacak iş değil doğurana kadar bari aynanın önünden ayrılma 🤣🤣🤣 beben orta ayarda olsun harekette 😬
Bnde de var bi tane yerinde duramayan bi uyurken duruyor 🤣 abisi gibi olursa yandık double olcaklar

Kizlar ya enfeksiyon boyle adet agrisi gibi de agri yapar mi ya ben anlamadim gecen hafta 2.5gun surdu bu sabah kalktim birsey yoktu wc ye gittim yattim yine adet agrisi gibi basladi otururken birsey yok yatinca oluyor
Bahsettiğin kaısk ağrısı gibiyse evet yapıyor. Ben ondan anlyrum

Kizlar eger enfeksiyon ciksa bile bu cok kotu bisey mi ya? Zaten vaginal antibiyotik ve progestan verdi ama bisey olur mu? Erken dogum vs? Ya da bebise bi zarari? Basindan gecen var mi acaba ben baya stres yaptim dunden beri🙆🏼‍♀️
Enfeksiyondan ben de çok korkuyorum su anda. Hamilelik öncesinde cok ilaç kullandım. Bobreklerimde taş vardı. Simdi enfeksiyon tekrarladı. Ama çoğu kadında oluyor anladığım kadarıyla hamilelikte.

Back
X