• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benden vaginal kultur aldi, idrar testi aldi bide kan aldi. Hepsini mi yaptirmam gerekiyor her gittigimde?🙄 Bide kasilmalar ne kdar coktu 5 dakikada bir gibi mi, ilac kullaninca gecicek mi bu kasilmalar cok rahatsiz ediyor cunku aklim hep orada😢 Limonlu suyu da denerim🥰
İdrar testiyle idrar kültürü veriyorum her seferinde. Ama kültürü vajinal muayene ile almıyor idrar olarak veriyorsun yine. Her gittiğim de tekrarlıyoruz bu testleri. Kanı da arada bir yapıyor durumuma bakmak için😊 valla bazen 5 dakika bazen yarım saat değişiyor Düzeni yok ama dinlenirken de otururken de hareket ederken de oluyor yorulmadan bağımsız. Bazen nefesim kesiliyor karnım yamuluyor ama dediğin gibi en fazla 1 dakika sürüyor. Ben açıkçası magnezyum kaynaklı diye düşünüyorum çünkü kalsiyum magnezyum ikisi de sınırdaydı en son kan testimde. Aman zaten başka bir sıkıntı olmasın da ilaç kullanırız geçer ya, yoksa bu yüzden bende devamlı korku halindeyim. Bakalım yarın kontrolüm var soracağım doktora bana ne diyecek 🙄

Benim doktorum kendimizi germeye gerek yok vucut sinyal verir, paranoya yapma diyo bana ve her ay test istemiyo bu yuzden😂 evet evet yani kasilma ilginc bisey elinde degil yokda yururken, arkadaslarlayken, yalnizken, dustayken her ortamda olabiliyor kafasina gore. Seninki biraz psikolojik bence🙈
Ben ne yaptım sinsi bi yılan olarak 🐍🐍🐍🐍
Kayınvalideme ayy çok da beğendim ama hep yaz eşyaları almışlar mecbur ihtiyacı olan birine vereceğim yeni de çocukları oldu ama düşünemediler herhalde filan diye kendimi acındırdım 😂😂😂

Bence de olması gereken o zaten
Veresin varsa verirsin
Zaten 2. Ele karşı olmadığımı söylemişim
Kullanmadığın bere varsa ver gibi her parçayı ayrı ayrı isteyecek halim yok 🙄

Benimki artık panik atağa doğru göz kırpıyor
Ondan sordum sana da
Psikolojik de olabiliyor diye
Kızlar size morel vermekten bakalım perşembe günü bende neler çıkacak 🤣🤣🤣 korkuyorum dr karnım Arada sertleşiyor kasılma mı var demeye
Gidince görecem yaşayacam J jijikalp spontene hazırlıksız vajinal muayene olmak istemiyorum senin gibi en iyisi bn hazırlıklı gideyim demi 🙈

Kızlar size morel vermekten bakalım perşembe günü bende neler çıkacak 🤣🤣🤣 korkuyorum dr karnım Arada sertleşiyor kasılma mı var demeye
Gidince görecem yaşayacam J jijikalp spontene hazırlıksız vajinal muayene olmak istemiyorum senin gibi en iyisi bn hazırlıklı gideyim demi 🙈
Beni biliyorsun zaten her akşam doğuruyorum 😂😂
Benim kontrolde cumartesi günü
O güne kadar doktoru aramadan dayanmaya çalışıyorum 😬
Bakalım senin bebekten ne haber gelecek 😬

Beni biliyorsun zaten her akşam doğuruyorum 😂😂
Benim kontrolde cumartesi günü
O güne kadar doktoru aramadan dayanmaya çalışıyorum 😬
Bakalım senin bebekten ne haber gelecek 😬

🤣🤣 zaten gaz da aklıma ilk sen geliyon 🤣🤣🤣 nasıl etkilendiysem.
Bakalım tombalağım ne kadar büyüdü çok merak ediyorum tam 1 ay olacak gideli
Bnm bebe Full göğüs altıma çalışıyor

🤣🤣 zaten gaz da aklıma ilk sen geliyon 🤣🤣🤣 nasıl etkilendiysem.
Bakalım tombalağım ne kadar büyüdü çok merak ediyorum tam 1 ay olacak gideli
Bnm bebe Full göğüs altıma çalışıyor
Benimki gaz değilse hissettiğim bazen kanat çırpıyor içerde
Bazen de tekli sert tekme göğüs altıma senin dediğin gibi 😬

Epey kilo almıştır seninki bi ayda
En son kaçtı tombiş 😬

Benimki gaz değilse hissettiğim bazen kanat çırpıyor içerde
Bazen de tekli sert tekme göğüs altıma senin dediğin gibi 😬

Epey kilo almıştır seninki bi ayda
En son kaçtı tombiş 😬
1186 gr cık dı 🤣🤣🤣 27+5 de
Perşembe 32+1olcak

Şişman olan seninki değildi o zaman
Ben karıştırdım bak başkasıyla
Gerçi yine benimkinden ilerde kilosu 😬

Hayır at gibi de insanım bu çocuk kime çekip de minyon olacak acaba 😂
merve merve nin ki tosuncuk 🤣
Ya bn de iriyim aynı dediğin gibi at gibi 🤣🤣 bizim ailede genetik dedim bu eccuk minyon vari olsun yok dr bile gülüyor boyu uzun haftasından 2 hafta önde 52 cm doğacak bu gidişle abisi gibi dr 4 ü bulmaz diyor bakalım abi 4.070 gr doğdu

Hahahaha vardir sulalede birisi cekecek😅
Valla benim tanıdığım yok ama
Demek ki tanımadığım minyon erkekler varmış 😂😂
Ya bn de iriyim aynı dediğin gibi at gibi 🤣🤣 bizim ailede genetik dedim bu eccuk minyon vari olsun yok dr bile gülüyor boyu uzun haftasından 2 hafta önde 52 cm doğacak bu gidişle abisi gibi dr 4 ü bulmaz diyor bakalım abi 4.070 gr doğdu
Boyu da kısa kilosu da az bence bizimkinin
En son 32 cmdi sanırım
Yaşıtlarından geride 😂😂
Ben 3 kilo yokmuşum doğduğumda ama eşim 4.5 kilo filanmış
Sonradan açılıp at oldum
Belki öyle olur bizimkiler de 😂

eymentaa eymentaa nın bebesi benimkinden şüşko olcak ona fokuslanıyoruz. 👀

Valla benim tanıdığım yok ama
Demek ki tanımadığım minyon erkekler varmış 😂😂

Boyu da kısa kilosu da az bence bizimkinin
En son 32 cmdi sanırım
Yaşıtlarından geride 😂😂
Ben 3 kilo yokmuşum doğduğumda ama eşim 4.5 kilo filanmış
Sonradan açılıp at oldum
Belki öyle olur bizimkiler de 😂
🤣🤣🤣 sağlıklı olsun
Elbet büyür mecbur büyüyecek 🙈
Bnm ki en son 37-38 bişey di