- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insallah guzeldir canim sonuc haberdar etSanırım çıkmıyor bende bilemdm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah guzeldir canim sonuc haberdar etSanırım çıkmıyor bende bilemdm
İnşallah tabi ederimInsallah guzeldir canim sonuc haberdar et
Valla içime bi fenalık düştüSenin akrabalar bnm görümce aynı düşünmüş
Değişim olmaz mı lcw yapar ordan varsa zaman önemli değil
Valla en çok onlara hediye alırkenki çabama üzüldümDers çıkarcan yapana yaptını yap görsün o da bi kaç tane sakla onların bebeği olur o zmn götürürsün![]()
Sana helal olsunNiye erkenden alıyorlar ki bana saçma geliyor ,bakalım ihtiyacım var mı yok mu kafalarına göre alıyorlar . Bir arkadaşım bunu yaptı daha yeni cinsiyeti çocuğun belli olmustu ve gitmiş yazlık bir parça en fazla 6 aylık takım almış ama çok küçük,bende hediyeyi açınca güzelce ilettim ki hani benim çocuğum zaten seneye yaza 8,9 aylık oluyor bunlar çok küçük . o yüzden değistirdim aldığı hediyeyi
Bende de kauçuk gibi bi ayakkabı var hediyeBenim de aynı şeyi düşündüğüm oldu , sanki işe yaramasın diye alınmış
Evde futbol takımı forması nevresim takımı hiç sevmediğim şeyler. Tuttuğum takımı bile almam.
El kadar bebeğe daha sevdiği bir takım yok niye takım logolu kıyafet nevresim takımı alınır. Kullanmayacağım evde fazlalık duracak .![]()
VaLla ben de anlamadım niye öyle yapmışlarAy çok ayıp etmişler ya. İnsan kışın doğacak çocuğa yeni doğan yazlık kıyafeti alır mı? Ben kardeşimin kızına alırken yazın doğuyor diye 6-9 aylık kışlık tulum almıştım. Öyle severek giydirdi ki annesi.
Tesekkur ederimGeçmiş olsun umarım bekler bebeklerimiz zamanını.
Günde 4 mü tehlikeli. Açıklığınız olduğu için mi tehlikeli.
Bende korkuyorum bu kasılmalarda Saatte 3 oluyordu nerdeyse Progestan kullanalı biraz azaldı ama yine de Günde 7-8 kere oluyor kasılmam.
Cok tesekkurler aminnnn insallah hepimizzÇok geçmiş olsun. Kısa zamanda geçer inşallah. Sağ salim zamanında kucağımiza
aliriz.
Korseyi dogum sonrasi annemde kalacagim icin valize attimKorse için acele etme bence. İlk günler zaten kullanacak halin olmayacak. Zaten tavsiye de edilmiyor. Normal doğumsa da sezeryansa da birazcık yaraların iyileşmesi bekleniyor ki vücuda yapışıp daha beter zarar görmesin.
Okudukça ben sinirleniyorumValla içime bi fenalık düştü
Ne waikikisi anacım
Nerden alındığı bile belli olmayan şeylerden bahsediyorum
Valla en çok onlara hediye alırkenki çabama üzüldüm
Gidiş geliş 40 km yol yapmıştım
Sana helal olsun
Ben ancak kendi kendime söylenirim böyle
Haystta geri veremem
Bende de kauçuk gibi bi ayakkabı var hediye
Hediyenin azı çoğu olmaz tabi ki de
Alan kişinin de hayatta çocuğuna o lastik ayakkabıyı giydirmeyeceğine eminim
Ay eşimin tarafına komple gıcığım artık
VaLla ben de anlamadım niye öyle yapmışlar
Dediğim gibi çocuksuz olsalar bilmiyorlar diyeceğim de
Bildiğin sevmedikleri hediyeyi bana iteklemişler
Ben de alırken bedeninden şüphedeysem değişim kartı koydururum
Gerçi kışın doğan bebeğin sıfır kol giymeyeceği kesin
Onda pek şüpheye yer yok
Sorma vallaOkudukça ben sinirleniyorum
Bir de akraba olacaklar yüzyüze bakmaya da utanmıyorlar.
Ne varsa kendi tarafında var anacım alma evine onları![]()
Bende en başından beri var ve ne kullansam geçmiyor kesinlikle. Eğer enfeksiyon ilerleyip böbreklere bebeğe ulaşırsa o zaman problem oluşuyormuş enfeksiyonu sevmiyorlar. Bu yüzden ben her gittiğim de bunu tekrar tekrar hatırlatıp test istiyorum duruma bakıyoruz. Sen gibi benim de çok kasılmam oluyor endişelenmedim değil dün ki yorumunu okuyunca. Ama bir kere bana doktorum idrar kültüründe üreme çıkmazsa korkmamam gerektiğini söylemişti. Sen enfeksiyon çıkarsa ilaçlarını kullan, her kontrol de test iste. Birde ben limonlu su içiyorum hergün baya faydasını gördüm. Bakteri miktarını falan baya düşürdü. Birde onu dene istersenKizlar eger enfeksiyon ciksa bile bu cok kotu bisey mi ya? Zaten vaginal antibiyotik ve progestan verdi ama bisey olur mu? Erken dogum vs? Ya da bebise bi zarari? Basindan gecen var mi acaba ben baya stres yaptim dunden beri![]()
Hahah bu modelden bizde de var. ikinci el esyalari bana sormadan kayinvalideme gonderip duruyorlar. Bi sor kullanir misin diye ya da biraz cekin.. yokSorma valla
İnşallah hamileyim diye bu kadar takmıştırım
Sonra düzelirim
Dur son gıcık olduğum şeyi de söyleyeyim
Bi akrabası var yine eşimin
Onun da çocuğu oldu
Daha büyük tabi
Her görüştüğümüzde lazım olan bi şey olursa bizdekilerden gönderirim diyor
İkinci el anlamında ama
İkinci elden rahatsız olmam da
Vereceksen ver yani ne sürekli iste benden diye söylemek diyesim geliyor![]()
Benden vaginal kultur aldi, idrar testi aldi bide kan aldi. Hepsini mi yaptirmam gerekiyor her gittigimde?Bende en başından beri var ve ne kullansam geçmiyor kesinlikle. Eğer enfeksiyon ilerleyip böbreklere bebeğe ulaşırsa o zaman problem oluşuyormuş enfeksiyonu sevmiyorlar. Bu yüzden ben her gittiğim de bunu tekrar tekrar hatırlatıp test istiyorum duruma bakıyoruz. Sen gibi benim de çok kasılmam oluyor endişelenmedim değil dün ki yorumunu okuyunca. Ama bir kere bana doktorum idrar kültüründe üreme çıkmazsa korkmamam gerektiğini söylemişti. Sen enfeksiyon çıkarsa ilaçlarını kullan, her kontrol de test iste. Birde ben limonlu su içiyorum hergün baya faydasını gördüm. Bakteri miktarını falan baya düşürdü. Birde onu dene istersen![]()
Onlar da ayrı bi ilginç gerçektenHahah bu modelden bizde de var. ikinci el esyalari bana sormadan kayinvalideme gonderip duruyorlar. Bi sor kullanir misin diye ya da biraz cekin.. yokhos yegenimin vs kullanirim ama didisinin didisi onun ikinci elini niye kullanayim yani gitsin ihtiyaci olana versin bari sevap
![]()
Ben her gittiğimde kan ve idrar baktırıyorumBenden vaginal kultur aldi, idrar testi aldi bide kan aldi. Hepsini mi yaptirmam gerekiyor her gittigimde?Bide kasilmalar ne kdar coktu 5 dakikada bir gibi mi, ilac kullaninca gecicek mi bu kasilmalar cok rahatsiz ediyor cunku aklim hep orada
Limonlu suyu da denerim
![]()
Aslında tek bi cvb varValla içime bi fenalık düştü
Ne waikikisi anacım
Nerden alındığı bile belli olmayan şeylerden bahsediyorum
Valla en çok onlara hediye alırkenki çabama üzüldüm
Gidiş geliş 40 km yol yapmıştım
Sana helal olsun
Ben ancak kendi kendime söylenirim böyle
Haystta geri veremem
Bende de kauçuk gibi bi ayakkabı var hediye
Hediyenin azı çoğu olmaz tabi ki de
Alan kişinin de hayatta çocuğuna o lastik ayakkabıyı giydirmeyeceğine eminim
Ay eşimin tarafına komple gıcığım artık
VaLla ben de anlamadım niye öyle yapmışlar
Dediğim gibi çocuksuz olsalar bilmiyorlar diyeceğim de
Bildiğin sevmedikleri hediyeyi bana iteklemişler
Ben de alırken bedeninden şüphedeysem değişim kartı koydururum
Gerçi kışın doğan bebeğin sıfır kol giymeyeceği kesin
Onda pek şüpheye yer yok
Sorma valla
Sonra düzelirim
Onun da çocuğu oldu
Daha büyük tabi
İkinci el anlamında ama
Yuhh ya o kadar da olmaz birinci derece kabul edilirdeHahah bu modelden bizde de var. ikinci el esyalari bana sormadan kayinvalideme gonderip duruyorlar. Bi sor kullanir misin diye ya da biraz cekin.. yokhos yegenimin vs kullanirim ama didisinin didisi onun ikinci elini niye kullanayim yani gitsin ihtiyaci olana versin bari sevap
![]()
Benim doktorum kendimizi germeye gerek yok vucut sinyal verir, paranoya yapma diyo bana ve her ay test istemiyo bu yuzdenOnlar da ayrı bi ilginç gerçekten
Sormadan niye gönderiliyor onu da anlamadım
Bana öyle gönderen olması gerçi
Zaten yakın olduğun insan soruyor bende bunlar var kullanırsan sana vereyim diye
Ben her gittiğimde kan ve idrar baktırıyorum
İkisinde de enfeksiyon var mı yok mu çıkıyor zaten
Bi de kasılmaların başka şeye odaklandığında da oluyor mu yoksa her zaman var mı?
Benim bazen sancım evde kendimi dinlerken oluyor sadece![]()
Der mi yeterki bedava olsunYuhh ya o kadar da olmaz birinci derece kabul edilirde
Kv hiç dememiş ihtiyacı yok başkasına verin diye
Ayyy en sinir olduğum lazım olursa söyle ne lazım söyleSorma valla
Sonra düzelirim
Onun da çocuğu oldu
Daha büyük tabi
İkinci el anlamında ama
Ben ne yaptım sinsi bi yılan olarakAslında tek bi cvb var
Senin onlara verdiğin değeri vermemişler
Bunlar da ders olsun yapana yapıcaksın kural bu bn senin yerinde olsam kimin ne aldığını saklarım elbet lazım olurçok beğendiysen sen giydir. Onlara laf götürecek birine söylemen yeterli kış çocuğu bunları mı giyecek diye
Ayyy ne kadar kötüyümhiç almasalar daha iyi
Bence de olması gereken o zatenÇıkarsın versin bunlardan beğendiğin varsa al desin. Çocuğun giydiği ne ki ben de giydiririm yıkayıp ütüleniyor sonuçta.
Arkadaşlarımdan verenler oldu gelirse sevinirim niye giymesin. İki kere giydirince büyüyecek sonuçta giyemeyecek bir daha.
Siz çok muhattap olmayın bence geçer hamilelikten sonra kızgınlığınız. Onların da huyu oymuş dış kapının dış mandalı.
Benimki artık panik atağa doğru göz kırpıyorBenim doktorum kendimizi germeye gerek yok vucut sinyal verir, paranoya yapma diyo bana ve her ay test istemiyo bu yuzdenevet evet yani kasilma ilginc bisey elinde degil yokda yururken, arkadaslarlayken, yalnizken, dustayken her ortamda olabiliyor kafasina gore. Seninki biraz psikolojik bence
![]()
senin ki de miDer mi yeterki bedava olsun![]()
Benim doktorum kendimizi germeye gerek yok vucut sinyal verir, paranoya yapma diyo bana ve her ay test istemiyo bu yuzdenevet evet yani kasilma ilginc bisey elinde degil yokda yururken, arkadaslarlayken, yalnizken, dustayken her ortamda olabiliyor kafasina gore. Seninki biraz psikolojik bence
![]()
İyi yapmışsın msj iletildiBen ne yaptım sinsi bi yılan olarak
Kayınvalideme ayy çok da beğendim ama hep yaz eşyaları almışlar mecbur ihtiyacı olan birine vereceğim yeni de çocukları oldu ama düşünemediler herhalde filan diye kendimi acındırdım
Bence de olması gereken o zaten
Veresin varsa verirsin
Zaten 2. Ele karşı olmadığımı söylemişim
Kullanmadığın bere varsa ver gibi her parçayı ayrı ayrı isteyecek halim yok
Benimki artık panik atağa doğru göz kırpıyor
Ondan sordum sana da
Psikolojik de olabiliyor diye