• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Aa sen bana kış için sıfır kol alınca ben de çocuklar öyle giyiniyor sanmıştım derim 😂😂
Üf ben ne salakmışım ha
Ben hediye aldığımda mutlaka değiştirme kartı koyardım bunlara
Bedenleri tutturamam diye korkuyordum
Bi dr öyle yerel yerden almazdım ki her yerde değiştirenilsinler diye
Ki yaşadığım yerde öyle waikiki gibi bile genel mağaza yok
Verdiğim çabaya bak
Al gitsin oysa en fazka başkasına kakalarmış işte 😂😂😂
Ders çıkarcan yapana yaptını yap görsün o da bi kaç tane sakla onların bebeği olur o zmn götürürsün 🤣

Dün ben değişime gittim illa fis fatura istiyoz dediler. Aradım görümcemi sordum. Normalde üzerlerindeki barkod yetiyodu.
Yaaa bizim burda tel no ile de değişim yapıyorlar bazen rica edince etiket fiyatı değilde sistemde ne çıkarsa onu kabul edersen oluyor

Çok ayıp bi düşünce geldi benim aklıma çocuğun kıyafetlerini hazırlarken
Paylaşayım da beni kınayın 😂😂

Eşimin tarafından gelen bazı hediyeler hep yazlık gelmiş
Ama 0-3 aylık bebek kıyafeti gelenler
Ve çocuksuz insanlardan da değil
Çocuklulardan ve yakıb tanıdıklarımdan gelmiş öyle tuhaf hediyeler
Hem ne zaman doğuracağımı biliyorlar hem de çocuklara ne alınır biliyorlar
Ama en alınmayacak şeyleri almışlar
Kasti yapılmış olabilir mi 😂😂
Ama aynı zamanda insan sırf gıcıklığına da boşa para harcamaz herhalde diyorum bi yandan da 😂😂
Niye erkenden alıyorlar ki bana saçma geliyor ,bakalım ihtiyacım var mı yok mu kafalarına göre alıyorlar . Bir arkadaşım bunu yaptı daha yeni cinsiyeti çocuğun belli olmustu ve gitmiş yazlık bir parça en fazla 6 aylık takım almış ama çok küçük,bende hediyeyi açınca güzelce ilettim ki hani benim çocuğum zaten seneye yaza 8,9 aylık oluyor bunlar çok küçük . o yüzden değistirdim aldığı hediyeyi

Kizlar malesef iyi haberlerle gelmedim. Hic hazirligim yokken doktorum vaginal ultrasonla acilma var mi diye bakti, smear aldi😢 Gunde 3 kasilmadan fazlasi tehlikeliymis, 4olursa araman gerekir dedi. Sizin de bilginiz olsun. Bir suru ilac verdi hepsini kullanip iki hafta takipte kalicaz, eger devam ederse sebebini arastirmaya devam edicek. Simdi kan ve aldigi diger orneklerjn sonucu ptesi cikicak o zaman anlicaz neden bu kadar cok kasilma oldugunu😢
Geçmiş olsun umarım bekler bebeklerimiz zamanını.
Günde 4 mü tehlikeli. Açıklığınız olduğu için mi tehlikeli.
Bende korkuyorum bu kasılmalarda Saatte 3 oluyordu nerdeyse Progestan kullanalı biraz azaldı ama yine de Günde 7-8 kere oluyor kasılmam.

Üzmeyin kendinizi ben 3 günde nstden tek anladığım ben üzüldüğümde strestlendğmde bebeğin kalp atışı hızlanıyor ve ağrı çıkıyor Bol bol ayetel kürsi okuyun dua edin . Vaktinde alırız sağlıcakla inşallah kucağımıza
Amin inşallah. Yapacak bir sey yok zaten başka. Teşekkür ederim 😊

Ama benmde ağrım yoktu 🥲 sadece karnım sertti ama sadece 2 def ardarda göbeğimde toplndı top gibi yalnız hala anlamadım bu sancı ne neye göre kime göre 😀
Ya bn doğurma zamanı hiç sancı çekmedim
Tek 5.5 aylıkken oğluma sancım vardı adet sancısı gibi belden karına erken doğum sancısıymış ilaç serum verildi geçti sonra bi daha olmadı
Adam seçmiyor o kesin 🤣🤣

Kizlar malesef iyi haberlerle gelmedim. Hic hazirligim yokken doktorum vaginal ultrasonla acilma var mi diye bakti, smear aldi😢 Gunde 3 kasilmadan fazlasi tehlikeliymis, 4olursa araman gerekir dedi. Sizin de bilginiz olsun. Bir suru ilac verdi hepsini kullanip iki hafta takipte kalicaz, eger devam ederse sebebini arastirmaya devam edicek. Simdi kan ve aldigi diger orneklerjn sonucu ptesi cikicak o zaman anlicaz neden bu kadar cok kasilma oldugunu😢
Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda geçer inşallah. Sağ salim zamanında kucağımiza
aliriz.

Ama aynı zamanda insan sırf gıcıklığına da boşa para harcamaz herhalde diyorum bi yandan da 😂😂

Benim de aynı şeyi düşündüğüm oldu , sanki işe yaramasın diye alınmış😂😂

Evde futbol takımı forması nevresim takımı hiç sevmediğim şeyler. Tuttuğum takımı bile almam.

El kadar bebeğe daha sevdiği bir takım yok niye takım logolu kıyafet nevresim takımı alınır. Kullanmayacağım evde fazlalık duracak .😀

Ya bn doğurma zamanı hiç sancı çekmedim
Tek 5.5 aylıkken oğluma sancım vardı adet sancısı gibi belden karına erken doğum sancısıymış ilaç serum verildi geçti sonra bi daha olmadı
Adam seçmiyor o kesin 🤣🤣
Aynen 😀

Benim de aynı şeyi düşündüğüm oldu , sanki işe yaramasın diye alınmış😂😂

Evde futbol takımı forması nevresim takımı hiç sevmediğim şeyler. Tuttuğum takımı bile almam.

El kadar bebeğe daha sevdiği bir takım yok niye takım logolu kıyafet nevresim takımı alınır. Kullanmayacağım evde fazlalık duracak .😀
Artık nasıl fanatikse çocuğa da aşılamak için
Aslında annelere ihtiyaç olacak şeyler alsalar en makbulü bez 🤣🤣 yada hediye çeki daha iyi olur

Yaaa bizim burda tel no ile de değişim yapıyorlar bazen rica edince etiket fiyatı değilde sistemde ne çıkarsa onu kabul edersen oluyor
Zaten sistemde çıkani kabul ediyosun çünkü başka olmaz da. Dün bana öyle dediler telefon numarası oluyosa onu deseydi keşke. Görümcem araba kullanıyodu yazık kenara çektirip uğraştırdım beklettim.

Zaten sistemde çıkani kabul ediyosun çünkü başka olmaz da. Dün bana öyle dediler telefon numarası oluyosa onu deseydi keşke. Görümcem araba kullanıyodu yazık kenara çektirip uğraştırdım beklettim.
Kayıt alıyorlar ya bi daha olursa öyle yap
Yani bizim burda artık tel noyla yapıyorlar
İyi fişini saklamış da bulmuş

Nst takıldı bebeğin kalp atışı ksıklarımda çıktı şuan dr yok soramıyorum ama ebeye ok soru sordum diye sormadm bu kadar aşağıda atması normal mi .başı zaten aşağıdaydı normalde ama doğum kanalına grmesi vs ondan olur mu hiç bilen var mı

Ay çok ayıp etmişler ya. İnsan kışın doğacak çocuğa yeni doğan yazlık kıyafeti alır mı? Ben kardeşimin kızına alırken yazın doğuyor diye 6-9 aylık kışlık tulum almıştım. Öyle severek giydirdi ki annesi.

Dunku aksiyondan sonra hemen hastane cantamii hazirladik, mini boy valize koydum baya da bosluk kaldi😂 hepsini kilitli posetle koydum kullanmazsam eve gelince yikamakla ugrasmam🥳
Icindekiler
Bebek icin;
  • Bez
  • Islak mendili
  • Biberon
  • Emzik
  • Body 3-4 adet
  • Tulum 2-3 adet
  • Pofuduk tulum cikista giymek icin
  • Triko bere cikista giymek icin
  • Pişik kremi
  • Hastane takımı fotografta kullanilacak olan
  • Çorap
  • Battaniye
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Ağız bezi
  • 2-3 penye sapka

• Anne icin;
  • Emzirme sutyeni
  • Dudak nemlendirici
  • Corap 2-3 adet
  • Gogus kremi
  • Maske yedek
  • Depend
  • Gecelik sabahlik 2tane
  • Korse
  • Gogus pedi
  • Göğüs kalkanı
  • Terlik
  • Gogus pompasi
  • Dis fircasi/macunu
  • Catlak kremi
  • Kirli torbasi
  • Makyaj malz
  • Tarak
  • Atistirmalik bişeyler
  • Şal
  • Uzun ped
  • Lohusa külodu 5-6 adet
Korse için acele etme bence. İlk günler zaten kullanacak halin olmayacak. Zaten tavsiye de edilmiyor. Normal doğumsa da sezeryansa da birazcık yaraların iyileşmesi bekleniyor ki vücuda yapışıp daha beter zarar görmesin.

Nst takıldı bebeğin kalp atışı ksıklarımda çıktı şuan dr yok soramıyorum ama ebeye ok soru sordum diye sormadm bu kadar aşağıda atması normal mi .başı zaten aşağıdaydı normalde ama doğum kanalına grmesi vs ondan olur mu hiç bilen var mı
Sanci cikiyor mu peki cnm doktor ne zaman gelecek bir bilgim yok sırtı kafasi asagidadir ondandir sanrm

Back
X