2021 Aralık Anneleri

Yani zaten tüp bebek olmasının doğumla ne ilgisi var ben de anlamamistim canım. Son haftalarda kaç günde bir görüyor peki dr ?
Valla benim ilkinde hep ayda bir gittim sanki 38 den sonra 2 haftada bir hatrliyrm nst bile cok az girmisimdir bir sıkıntı olmadigi icin sanrm doktordan doktora degisir simdi de sık gitmek istyrm bir ay cok

Valla benim ilkinde hep ayda bir gittim sanki 38 den sonra 2 haftada bir hatrliyrm nst bile cok az girmisimdir bir sıkıntı olmadigi icin sanrm doktordan doktora degisir simdi de sık gitmek istyrm bir ay cok
Bnde ilkinde son ay sık gittim nst ye bile 2-3 kere girmişimdir

Kızlar merhaba bugün 26+4 üm ve sabahtan beri inanılmaz bi kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi bir ağrı, acile gittim ordaki doktor alttan bakmak istedi ben de korktum istemedim kendi doktorum da bugün şehir dışında napsam başka doktora gitsem mi kasık ağrısı bu haftalarda normal mi? Haftasonu gezmeye gitmiştik baya yürüdüm onun etkisi olabilir mi

Doktorunu arayıp sorabiliyormusun?
Yürüyüşün üstünden çok geçmiş ama Biraz dinlen belki geçer

Bir buçukta eve geldim işten izin alıp o saatten beri yatıyorum biraz azaldı ama hepten geçmedi canım korkuyorum ben de mesaj atmistim doktoruma görmedi ariyim bari
Ara cnm alttan muayene etmek istediklerini de söyle bu zamanlarda yapılmaz ama

Canım benim başka doktora gideydin ya aman dikkat et baksın altdan ne olcak sakınca olsa bakarmı

Ara cnm alttan muayene etmek istediklerini de söyle bu zamanlarda yapılmaz ama
Sağol canım aricam doktorumu tekrar
Canım benim başka doktora gideydin ya aman dikkat et baksın altdan ne olcak sakınca olsa bakarmı
Ayy ne biliyim kuzum yorgunluktandik yatsam geçer diye düşündüm işte kemdi doktorum olmayınca da korktum alltan bakmasina bi sıkıntı falan olur mu ki diye

Sağol canım aricam doktorumu tekrar

Ayy ne biliyim kuzum yorgunluktandik yatsam geçer diye düşündüm işte kemdi doktorum olmayınca da korktum alltan bakmasina bi sıkıntı falan olur mu ki diye
Olmazda bence rahim büyüyor bebekde büyüyor belki ondanda olabilir doktorun la görüş de haber et balım

Yatinca falsn rahatlamiyor mu canim alttan acilma var mi diye kontrol edecektir ama sıkısik oldugunda ultrasondan da gorulebiliyor

Benim de ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor bazen. Rahmimiz büyüyor ondan oluyor bence. Gerçek doğum sancıları belimize ve bacaklarımıza da vurabiliyor. Panik yapma ama içinin rahat etmesi için başka bir doktora görün bence. Bide alttan muayeneye ne gerek var, nst ile baksınlar sancı var mı diye.

Olmazda bence rahim büyüyor bebekde büyüyor belki ondanda olabilir doktorun la görüş de haber et balım
Aynen canımın içi ben de ondan diye düşünüyorum bi de haftasonu ayakta durunca daha da tetikledi
Yatinca falsn rahatlamiyor mu canim alttan acilma var mi diye kontrol edecektir ama sıkısik oldugunda ultrasondan da gorulebiliyor
Canım daha iyiyim yatınca ama yine de adet ağrısı gibi sancı oluyor devletteki doktor işte alttan dedi ben de çekindim
Canım işte çok haklısın kendi doktorum bakardı bence ama devletin acilindeki bakmadı inşallah dediğin gibidir benim de hamileliğimin ilk ayları olurdu adet ağrısı sonra geçerdi ama uzun süredir olmuyordu şimdi olunca korktum akşam başka doktora gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…