- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Valla benim ilkinde hep ayda bir gittim sanki 38 den sonra 2 haftada bir hatrliyrm nst bile cok az girmisimdir bir sıkıntı olmadigi icin sanrm doktordan doktora degisir simdi de sık gitmek istyrm bir ay cokYani zaten tüp bebek olmasının doğumla ne ilgisi var ben de anlamamistim canım. Son haftalarda kaç günde bir görüyor peki dr ?
Bnde ilkinde son ay sık gittim nst ye bile 2-3 kere girmişimdirValla benim ilkinde hep ayda bir gittim sanki 38 den sonra 2 haftada bir hatrliyrm nst bile cok az girmisimdir bir sıkıntı olmadigi icin sanrm doktordan doktora degisir simdi de sık gitmek istyrm bir ay cok
Ben de olesinne 2 kere mi ne sokmustu iste 40 hafta mı doldurdm diye girmistm onu hatrliomBnde ilkinde son ay sık gittim nst ye bile 2-3 kere girmişimdir
Bnde kontrol diye gittim doğurdum geldimBen de olesinne 2 kere mi ne sokmustu iste 40 hafta mı doldurdm diye girmistm onu hatrliom
Ben de hala icimde sonsuz kalcak gibi 41 haftaligim oyle bir hisle gitmistimBnde kontrol diye gittim doğurdum geldim
Ben 7 kg aldım şu an 55 kiloyumKilolar nasil gidiyir kizlar:)
Doktorunu arayıp sorabiliyormusun?Kızlar merhaba bugün 26+4 üm ve sabahtan beri inanılmaz bi kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi bir ağrı, acile gittim ordaki doktor alttan bakmak istedi ben de korktum istemedim kendi doktorum da bugün şehir dışında napsam başka doktora gitsem mi kasık ağrısı bu haftalarda normal mi? Haftasonu gezmeye gitmiştik baya yürüdüm onun etkisi olabilir mi
Bir buçukta eve geldim işten izin alıp o saatten beri yatıyorum biraz azaldı ama hepten geçmedi canım korkuyorum ben de mesaj atmistim doktoruma görmedi ariyim bariDoktorunu arayıp sorabiliyormusun?
Yürüyüşün üstünden çok geçmiş amaBiraz dinlen belki geçer
Ara cnm alttan muayene etmek istediklerini de söyle bu zamanlarda yapılmaz amaBir buçukta eve geldim işten izin alıp o saatten beri yatıyorum biraz azaldı ama hepten geçmedi canım korkuyorum ben de mesaj atmistim doktoruma görmedi ariyim bari
Canım benim başka doktora gideydin ya aman dikkat et baksın altdan ne olcak sakınca olsa bakarmıKızlar merhaba bugün 26+4 üm ve sabahtan beri inanılmaz bi kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi bir ağrı, acile gittim ordaki doktor alttan bakmak istedi ben de korktum istemedim kendi doktorum da bugün şehir dışında napsam başka doktora gitsem mi kasık ağrısı bu haftalarda normal mi? Haftasonu gezmeye gitmiştik baya yürüdüm onun etkisi olabilir mi
Sağol canım aricam doktorumu tekrarAra cnm alttan muayene etmek istediklerini de söyle bu zamanlarda yapılmaz ama
Ayy ne biliyim kuzum yorgunluktandik yatsam geçer diye düşündüm işte kemdi doktorum olmayınca da korktum alltan bakmasina bi sıkıntı falan olur mu ki diyeCanım benim başka doktora gideydin ya aman dikkat et baksın altdan ne olcak sakınca olsa bakarmı
Olmazda bence rahim büyüyor bebekde büyüyor belki ondanda olabilir doktorun la görüş de haber et balımSağol canım aricam doktorumu tekrar
Ayy ne biliyim kuzum yorgunluktandik yatsam geçer diye düşündüm işte kemdi doktorum olmayınca da korktum alltan bakmasina bi sıkıntı falan olur mu ki diye
Gecmis olsun canim moralini yuksek tut bu da ilaclar kadar cok onemli iyi dusunKızlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. İnş herşey yolunda ilerler şimdilik sancılar durduruldu. İnş yeniden başlamaz. Takip altındayım
Tuzlu su gargarasi falan yap canim bir de balli ilik su ic sekerin falan yok bildigim kadariylaAyy gargara deme bn fena oluyorum onda
Ç vitamini ilaçlar yuvarlanıp gidiyoruz
Yatinca falsn rahatlamiyor mu canim alttan acilma var mi diye kontrol edecektir ama sıkısik oldugunda ultrasondan da gorulebiliyorKızlar merhaba bugün 26+4 üm ve sabahtan beri inanılmaz bi kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi bir ağrı, acile gittim ordaki doktor alttan bakmak istedi ben de korktum istemedim kendi doktorum da bugün şehir dışında napsam başka doktora gitsem mi kasık ağrısı bu haftalarda normal mi? Haftasonu gezmeye gitmiştik baya yürüdüm onun etkisi olabilir mi
Benim de ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor bazen. Rahmimiz büyüyor ondan oluyor bence. Gerçek doğum sancıları belimize ve bacaklarımıza da vurabiliyor. Panik yapma ama içinin rahat etmesi için başka bir doktora görün bence. Bide alttan muayeneye ne gerek var, nst ile baksınlar sancı var mı diye.Kızlar merhaba bugün 26+4 üm ve sabahtan beri inanılmaz bi kasık ağrım var sanki adet olacakmisim gibi bir ağrı, acile gittim ordaki doktor alttan bakmak istedi ben de korktum istemedim kendi doktorum da bugün şehir dışında napsam başka doktora gitsem mi kasık ağrısı bu haftalarda normal mi? Haftasonu gezmeye gitmiştik baya yürüdüm onun etkisi olabilir mi
Aynen canımın içi ben de ondan diye düşünüyorum bi de haftasonu ayakta durunca daha da tetiklediOlmazda bence rahim büyüyor bebekde büyüyor belki ondanda olabilir doktorun la görüş de haber et balım
Canım daha iyiyim yatınca ama yine de adet ağrısı gibi sancı oluyor devletteki doktor işte alttan dedi ben de çekindimYatinca falsn rahatlamiyor mu canim alttan acilma var mi diye kontrol edecektir ama sıkısik oldugunda ultrasondan da gorulebiliyor
Canım işte çok haklısın kendi doktorum bakardı bence ama devletin acilindeki bakmadı inşallah dediğin gibidir benim de hamileliğimin ilk ayları olurdu adet ağrısı sonra geçerdi ama uzun süredir olmuyordu şimdi olunca korktum akşam başka doktora gidicezBenim de ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor bazen. Rahmimiz büyüyor ondan oluyor bence. Gerçek doğum sancıları belimize ve bacaklarımıza da vurabiliyor. Panik yapma ama içinin rahat etmesi için başka bir doktora görün bence. Bide alttan muayeneye ne gerek var, nst ile baksınlar sancı var mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?