- Konu Sahibi Summerwinter
Almış aslında ama belli olmuyor. İlk makinalardan herhalde bu benim de ayna gibi değil ama yine bişeyler görünüyorAma şimdi foto çekerken fark ettim, tam kesenin bir ucunda diğer ucuna ölçü almamış gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almış aslında ama belli olmuyor. İlk makinalardan herhalde bu benim de ayna gibi değil ama yine bişeyler görünüyorAma şimdi foto çekerken fark ettim, tam kesenin bir ucunda diğer ucuna ölçü almamış gibi
Benim ultrason görüntüsüne baktımda benimkinde nie yazmıyor acaba ?Canım benimki yazdığım gibi çok silik ultrasyon görüntüsü, alt kısımda 6.2mm yazıyor
Benim ultrason görüntüsüne baktımda benimkinde nie yazmıyor acaba ?
Doktora gittiğimde sorarım benAynen benim de yazmıyor..
Kızlar yaa benim karnım hep şiş, şişlik hissediyorum hep ve çok rahatsız ediyor. Birde hep tok hissediyorum.Sizde nasıl durumlar. Birde minumum ne kadar su içmeliyiz ben 1 litre bile içemiyorum.
Üniversite hastanesi doktor da biraz beyaz çıktı ama dedi de işte neyse bakalim 10 günlük kontrol sürem dolmadan haftaya salı falan yine giderim olmadıAlmış aslında ama belli olmuyor. İlk makinalardan herhalde bu benim de ayna gibi değil ama yine bişeyler görünüyor
İlaç çok içtiğim için suda içiyorum otomotikman. Bide sürekli acıkıyorum ben hiç doymuyorum. halsizlik yorgunluk var bide. Ama herkes farklı olur benceKızlar yaa benim karnım hep şiş, şişlik hissediyorum hep ve çok rahatsız ediyor. Birde hep tok hissediyorum.Sizde nasıl durumlar. Birde minumum ne kadar su içmeliyiz ben 1 litre bile içemiyorum.
Kuzum suyu biraz fazla içmeye çalış.Kızlar yaa benim karnım hep şiş, şişlik hissediyorum hep ve çok rahatsız ediyor. Birde hep tok hissediyorum.Sizde nasıl durumlar. Birde minumum ne kadar su içmeliyiz ben 1 litre bile içemiyorum.
Aynen değerlendir hakkını için rahat eder hem:)Üniversite hastanesi doktor da biraz beyaz çıktı ama dedi de işte neyse bakalim 10 günlük kontrol sürem dolmadan haftaya salı falan yine giderim olmadı
Ben de içmeye çalışıyorum inşallah artırırım canım yaa, ne güzel ideal kilona gelmişsin sen bense 5 6 kilo aldımKuzum suyu biraz fazla içmeye çalış.
Ben 3 lt ye yakın içiyorum. Ama tuhaf bi şekilde alt karında şişlik var. Aslında gebelik öncesi diyet yaptım ideal kiloma geldim göbek filan kalmamıştı ama gebelikle birlikte çıktı şimdiden
Bugün kalp atisini da duyduk çok şükürBeklenen doğum tarihi? Yaş? Kaçıncı çocuk? Kac hafya günde keseyi gördünüz. Bunları da söyle canim
Ah bende ilk gebeligimde öyleydim. Olsun yavrum bebisler sağlıklı olsun daBen de içmeye çalışıyorum inşallah artırırım canım yaa, ne güzel ideal kilona gelmişsin sen bense 5 6 kilo aldım
Maşallah canim. Dünyanın en güzel sesini duydun demek. Rabbim saglikla sıhhatle versinBugün kalp atisini da duyduk çok şükür
Beklenen doğum tarihi: 20/11/2021
Kaçıncı çocuk: 1
Kaç haftada keseyi gördünüz: 4 +3
Kalp atışını da :6+3 de duyduk canım
Bu arada yasadigin şehri de ekleyebiriz istersen canımBugün kalp atisini da duyduk çok şükür
Ağrım var tatlım yaa Hep yatıyorum işte. Sağolsun eşim yemek, temizlik falan yapıyor. Verdim de bekliyorum deli olucam artık
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.. Inşallah hayırlısı ne ise o olsun senin icinAğrım var tatlım yaa Hep yatıyorum işte. Sağolsun eşim yemek, temizlik falan yapıyor. Verdim de bekliyorum deli olucam artık
Bugün kalp atisini da duyduk çok şükür
Ağrım var tatlım yaa Hep yatıyorum işte. Sağolsun eşim yemek, temizlik falan yapıyor. Verdim de bekliyorum deli olucam artık