2021 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

a

Benim oğlumda hep 2 hafta geriden gitti gelisimi. 30 haftalikken 2 gun hastanede bile yattım. simdi dusununce hic gerek yokmus sacma 2 serum vermislerdi. benim suyum azdi kilosu azdi. ama 42. haftada dogurdum. bence gec döllenmeydi ve cocuk haftasına gore geri gorunuyodu.. demem o ki son adet tarihimizin ayni olduğu 3 kisiden birinin beta değeri 1200 ken digeri 60 öteki 3000 burda.. yani ultrasonda gunlerin farkli cikmasi cok normal. bak 5+5te alttan duymussun. ben 6+4te karindan yolk bile gorunmeyince alttan muayeneyle hem keseyi hem kalp atisini duydum.. sen suan + kismina takilma haftanın. sadece stresten uzak durup tadini cikar 🤗🤗
O kadar güzel anlatmışsın ki canım yüreğine sağlık, gebelik hormonlarından mi kaynaklı bilmiyorum ama ister istemez yok kese küçük, yok beta değerin düşük derken 6.haftadayim daha anneme bile söyleyemedim gebe olduğumu, ben üniversite hastanesine gittim cihaz da çok silik çıktı foto yarın atacagim ultrason görüntüsünün, doktor son beta değerime üzerinden gün gün iki katına çıksa ne olmuş olabilir diye hesap yapınca karşımda ister istemez insan geriliyor, hayırlısı bakalım

O kadar güzel anlatmışsın ki canım yüreğine sağlık, gebelik hormonlarından mi kaynaklı bilmiyorum ama ister istemez yok kese küçük, yok beta değerin düşük derken 6.haftadayim daha anneme bile söyleyemedim gebe olduğumu, ben üniversite hastanesine gittim cihaz da çok silik çıktı foto yarın atacagim ultrason görüntüsünün, doktor son beta değerime üzerinden gün gün iki katına çıksa ne olmuş olabilir diye hesap yapınca karşımda ister istemez insan geriliyor, hayırlısı bakalım
iste doktor cok onemli bu yuzden :) gereksiz yere anneyi strese sokan ve gerekli oldugu halde anneyi bilgilendirmeyen doktor tiplerinden uzak durmali :)

Günayydınnn ❤️❤️
Birşey soracağım aşırı halsizlik ve vücut eklem ağrısı bel vs yaşayan var mı acaba çalıştığım için mi bu kadar enerjim tükeniyo normal mi bilemedim sabah 8 akşam 19.30 çalışıyorum akşam eve gittiğimde bütün vücudum özellikle belim çok ağrıyor kafamı yastıkta kaldıramıyorum normal mi bu kadarı 😟😟

Sukur kesemizi gördük. Bugun tam 5 hastalığım ama 6 haftaya uyumlu dedi. Haftaya kalp atışını da duyarız insallah.

Kese büyüklüğü 1 haftada 6.4 ten 12.3 e çıkmış. İçindeki diğer kese de oluşmuş, haftaya bebeği görebiliriz dedi doktor🐥🎊

Maşallah kızlar :nazar:
Keseyi görenler olarak, inşallah darısı bebişleri ve kalp atışlarını görmeye 🤲🏻

Canım benimki yazdığım gibi çok silik ultrasyon görüntüsü, alt kısımda 6.2mm yazıyor

Eklentiler

• 1617784179158-1389783399.jpg
    1617784179158-1389783399.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 46
X