- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Evet o konuyu biliyorum kuzum. Şu an strese sokma kendini baskalarini bosver.. bebeğin için güzel düşün sakin ol. Her şey olacağına varıyor kuzum ama biz iyi düşünelim. Doktor gel filan dedi mi ya da şu gün test yaptır dieİnan ben de öyle düşünmek istiyorum, sağol kuzum inşallah inşallah
Sohrabın grupta biraz bahsetmiştim hatırlarsan, onun üstüne daha neler oldu sonra.. 1 günüm huzurla geçmedi. O yüzden de en çok eşime öfkeliyim şu anda. Inşallah tatlım yaa hayal kırıklığı olmasın, mucize olsun
aramızda 3 gun var ve benim degerim sadece 59 o açıdan bakarsak senin degerin güzel. artışa gelince de ilk oglumdan biliyorum herzaman 2 kat artmiyo. illaki gebelik gecmisin olabilir doktor gozlemi olumsuz yönde olabilir ama sen icini ferah tut. benim ilkinde degerlerim su sekildeydi bak; 16 - 64 - 220 - 330...Kızlar cuma günü 332 ydi hcg. Bugün yani 3 gün sonra 669. Dün olsaydı bu değer normal derdim ama yine sıkıntı mı olacak acaba yaa
ayip olcak ama bende de tam tersi ağrısız su gibi ishal durumu var bugün. fokur fokur sesler geliyo karnimin icinden :) anca aci biber falan yiyince wcye kolay cikardim ama hic aci da yemedim..Merhaba kızlar bende (afadersiniz) kabızlık var ve midem yanıyor ve cok halsiz bitkin yorgun hissediyorum normal mi sizde varmı bu durum
Merhaba kızlar bende (afadersiniz) kabızlık var ve midem yanıyor ve cok halsiz bitkin yorgun hissediyorum normal mi sizde varmı bu durum
Canım benim randevum 15 nisan doktorum yıpranmayım diye 7 hafta olunca gel keseli kalp atımını aynı anda görelim dedi sabırsızlıkla bekliyorm bendeB Busra173290 M melmus19 A Alisa35berlin8982 S sed106 @Lavinya3458 T Tugceee_ A Acemianne42 M mrvdrars Beyazl L LadyVet kızlar gittiniz mi doktora keseyi gödünüz mü? Listeye ekleyelim kaç hafta günde keseyi gördüiseniz.
Yarın benim randevumB Busra173290 M melmus19 A Alisa35berlin8982 S sed106 @Lavinya3458 T Tugceee_ A Acemianne42 M mrvdrars Beyazl L LadyVet kızlar gittiniz mi doktora keseyi gödünüz mü? Listeye ekleyelim kaç hafta günde keseyi gördüiseniz.
Ben 12 olmadan uyumazdm 9 da yatağa gelir oldum akşamları topuyorm hayattan sankiuyku hâli var bende. Ama ben normalde de severim uykuyu
En mantıklısı bizler sabırsızisCanım benim randevum 15 nisan doktorum yıpranmayım diye 7 hafta olunca gel keseli kalp atımını aynı anda görelim dedi sabırsızlıkla bekliyorm bende
Inşallah kuzumm rabbim gönlüne göre versinYarın benim randevumgüzel haberlee alırım inşallah
Anladım canım wc ye çıkamamak beni mahvediyorayip olcak ama bende de tam tersi ağrısız su gibi ishal durumu var bugün. fokur fokur sesler geliyo karnimin icinden :) anca aci biber falan yiyince wcye kolay cikardim ama hic aci da yemedim..
Ben 12 olmadan uyumazdm 9 da yatağa gelir oldum akşamları topuyorm hayattan sanki
Evet ama icim icimi yiyor kontrol amaçlı yarın beta hcg vercemEn mantıklısı bizler sabırsızis
Bende de son zamanlarda erkenden yorulma var. 11 olmadan yataktayım ama sabahları da erken kalkıyorumBen 12 olmadan uyumazdm 9 da yatağa gelir oldum akşamları topuyorm hayattan sanki
Sabahları 7 de kalkıyorum akşam 6 ya kadar çalışıyorm enerjim bitmezdi şmdi eve gelnce pilim bitmş oluyorBenim oğluma hamileliğimde 4-5 aydan sonra başlamıştı uyku hâli ama bu kez baya erken oldu sanki
Mide yanması yorgunluk bende de var. Arada da hafif hafif bulantiMerhaba kızlar bende (afadersiniz) kabızlık var ve midem yanıyor ve cok halsiz bitkin yorgun hissediyorum normal mi sizde varmı bu durum
Hepimizin ortak sesi oldun sankiYaaa şöyle bir an önce cinsiyetleri öğrendiğimiz aşamaya geçemiyor muyuz acaba yaaaa
Bende öyle canım hafta sonlarıda aynı devam ediyor uyku moddan çıkmak istiyorm wc yede cıkmak istiyormBende de son zamanlarda erkenden yorulma var. 11 olmadan yataktayım ama sabahları da erken kalkıyorum