- 7 Mart 2021
- 33
- 20
- 38
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.901
Kızlar ben de 7+3’ teyim ama çok hafif kasıkta ara ara batma dışında hiç belirtim yok. Sizce normal mi? Ne kusma, ne bulantı, ne hassasiyet. Normal mi, sizin de böyle miydi? EndişeliyimKaç haftalıksınız kızlar. Bendede hiç belirti yok demekki çok güzel rahat bi hamilelik geçiricezz
Ben de şuan 7+3’ teyim ama hiç belirtim yok. Sizin bebeğiniz doğdu mu? Belirti olmaması normal mi ?Ben 7 haftalık hamileyim. Hala belirtim yok ve hiçbişey hissetmiyorum. Yani senin varsa eğer 4 haftalık ve belirti olmaması çook normal değil mi.
Normal tabi bazen hiç olmaz ama benim 9. Haftada baslamistiBen de şuan 7+3’ teyim ama hiç belirtim yok. Sizin bebeğiniz doğdu mu? Belirti olmaması normal mi ?
Bazı günler 3 4 kez bazen sadece 1 kez canim. Normal benceİyi aksamlar kizlar benim bebeğim hala gunde 4 5 kez kaka yapiyor aranızda benim ki gibi olan varmi
Öncelikle hayırlı olsun, tadını çıkarın o güzel gunlerin. Hamilelik süreci çok ozel cok guzel❣Kızlar ben de 7+3’ teyim ama çok hafif kasıkta ara ara batma dışında hiç belirtim yok. Sizce normal mi? Ne kusma, ne bulantı, ne hassasiyet. Normal mi, sizin de böyle miydi? Endişeliyim
Çok moral oldu bana, çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun, tadını çıkarın o güzel gunlerin. Hamilelik süreci çok ozel cok guzel❣
Benimde hiç belirtim olmadi, bulantı tiksinme ağrı sızı hiç biri olmadi, sizde benim gibi sanslilardansiniz..ilerleyen günlerde mide bulantiniz belki olur, benim hiç olmadı.. size tavsiyem endişe etmeden, ye iç keyfine bak moduna girin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızlar ben de 7+3’ teyim ama çok hafif kasıkta ara ara batma dışında hiç belirtim yok. Sizce normal mi? Ne kusma, ne bulantı, ne hassasiyet. Normal mi, sizin de böyle miydi? Endişeliyim
Çok teşekkürler, içim ferahladıMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun. Minicik bir susam tanesini avcunuza alın ne hissedeceksiniz bakalım demişti benim doktorum. Ben 12. Haftaya kadar hicbir belirti yaşamadım. Ne bulantı ne tiksinme ne halsizlik hiçbir hamilelik belirtisi yoktu. Ve doktorum gayet normal diyordu. 12. Haftada 2li tarama testim riskli çıktı ve benim stresten midem bulanmaya başladı. 30. Haftaya kadar mide bulantısı ilacı içtimkeşke başlarda bu kadar belirti için üzülmeseydim dedim sonrada bebeğim doğdu gayette sağlıklı. Hiç takılmayın belirtilere lütfen. Keyfini çıkarın bu günlerin.
Tesekkurler canimBazı günler 3 4 kez bazen sadece 1 kez canim. Normal bence
Bizde aynı gazla beraber gelen kakalar oluyorİyi aksamlar kizlar benim bebeğim hala gunde 4 5 kez kaka yapiyor aranızda benim ki gibi olan varmi
Bizde ilk oğlumda linola lotion kullanmistik arada hala sürüyorum biraz pahalı ama güzel nemlendiriyorHangi losyonu kullanıyorsun canım
Ben yatarak emzirmeyi beceremiyorum ya,neden anlamadimYanına uzat öyle emzir bnmki emiyor öyle arada
3.ayda olduk, hatta menenjit de olduk aynı anda.Kizlar rota asisi oldu mu bebisleriniz? olduysaniz ne zaman oldunuz.olmadiysaniz neden olmadiniz.cok kararsiz kaldim
Yaptirmayacagim ilk oğlumda yaptırdım ikinci asida yeşil kaka geldi ve alerjisini iyice tetiklemişKizlar rota asisi oldu mu bebisleriniz? olduysaniz ne zaman oldunuz.olmadiysaniz neden olmadiniz.cok kararsiz kaldim
Sanırım 2,çocuğun en büyük avantajı ek gıda malzemelerinin hepsi elimde vardı :) ben 1 aylıktan beri damla damla da olsa su veriyorum ilkinde de vermiştim hep :)Günaydın hanımlar, o minnak plastik oturaklardan bende aldim hem yazın banyo yaparken kullaniriz hem köye yazliga filan giderken mama sandalyesi yerine kullanırım diye.
Ufak ufak ek gıda alışverişine start verdim kaşık rende meyve süzgeci aldimmama sandalyesinden yırttık kuzen vericek
Nisan ayı ile birlikte de su vermeye baslicagim 4.5 aylık olacak o zamana nasip olursa. Günde 1 kaşık filan.
Bu arada e bebekte emzirme sutyenleri indirimdeydi ve 2.side %50. Ihtiyacı olan baksın.
Alerjisini nasil anlayabiliriz ki acaba?Yaptirmayacagim ilk oğlumda yaptırdım ikinci asida yeşil kaka geldi ve alerjisini iyice tetiklemiş
Ohh ne güzel ❣Sanırım 2,çocuğun en büyük avantajı ek gıda malzemelerinin hepsi elimde vardı :) ben 1 aylıktan beri damla damla da olsa su veriyorum ilkinde de vermiştim hep :)
bazı doktorlar rota virüsünü onaylamıyolar hastalandığında ateşi bastırıp vücudun savaşmasını engelliyo diye ne derece doğru bilinmezYaptirmayacagim ilk oğlumda yaptırdım ikinci asida yeşil kaka geldi ve alerjisini iyice tetiklemiş