- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.281
Bence seninki gayet normal canım. Biz de 28+0 olduk, 5 kilo aldım28+3deyim 6 kilo sadece almışım millet 20 25 kilo almış bn 6 da kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence seninki gayet normal canım. Biz de 28+0 olduk, 5 kilo aldım28+3deyim 6 kilo sadece almışım millet 20 25 kilo almış bn 6 da kaldım
Son 86 günümüz, çok şükür iyiyiz bu aralar, bir tek aksam olunca sırt ağrım oluyor arada, onun dışında şükür halimize.. siz nasilsiniz?Kızlar kaç gününüz kaldı bebişlerle aranız nasıl
28. Haftanın içindeyim 6.5 kilo almışız, sen canim? Nasılsın nasıl gidiyor?Kızlar kaçıncı haftanız kaç kilo aldınııııızz? :)
Bende de aynı normal hesapta 10 aralık ama kasın sonu alırız dedi doktor işin kötüsü de son haftalar geçmek bilmiyo :)12 hafta dedi doktor 38 gibi alirim sezaryana Allah sağlıkla.kucagimiza almayı nasip etsin ins
27.haftaya girdik 6 kilo aldım illk üç ay sadece 500 gr almıştım sonradan geldi kilolar :)Kızlar kaçıncı haftanız kaç kilo aldınııııızz? :)
Evet geçmiyor o kadar sicak atlattik su Eylul de geçse birşey kalmıyor:)Bende de aynı normal hesapta 10 aralık ama kasın sonu alırız dedi doktor işin kötüsü de son haftalar geçmek bilmiyo :)
sırf zaman geçireyim diye kendime iş çıkartıyorum sürekli bebeğin bütün odası komple hazırlandı eşyaları yıkandı ütülendi asıldı o işlerde bitti şimdi ne yapsm acaba diyorum :)Evet geçmiyor o kadar sicak atlattik su Eylul de geçse birşey kalmıyor:)
Bende kızı anaokuluna getirip goturuomsırf zaman geçireyim diye kendime iş çıkartıyorum sürekli bebeğin bütün odası komple hazırlandı eşyaları yıkandı ütülendi asıldı o işlerde bitti şimdi ne yapsm acaba diyorum :)
oda var canım bizde bende oğlanı getir götür yapıyorum hem spor yürüyüş hem zaman geçirme oluyoBende kızı anaokuluna getirip goturuom
Yarın 28 haftam bitiyor 3 kilo aldım 62yle başladım 65 le devamKızlar kaçıncı haftanız kaç kilo aldınııııızz? :)
25 haftanın içindeyim 5-6 kilo arası aldımKızlar kaçıncı haftanız kaç kilo aldınııııızz? :)
Yüksek yastıkla yat bende o fayda sağlıyor sadeceMide yanması çok felaket gerçekten. Doğuma kadar devameder diyoşar
Ay ben daha hiç bir şeye başlamadım işin kötüsü bundan sonra çok yoğun olacağım.oğlumun tüm zibinlari sararmış onlara bakıp eksikleri alayım dedim ama o sariliklar gecermi bilmiyorumsırf zaman geçireyim diye kendime iş çıkartıyorum sürekli bebeğin bütün odası komple hazırlandı eşyaları yıkandı ütülendi asıldı o işlerde bitti şimdi ne yapsm acaba diyorum :)
Kalbini bozma canım inşallah o zamana kadar düzelir Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizeBenim bebişte kalbin sol ventrikulunde ( sol karıncık) küçüklük gördüler . Eğitim araştırma hastanesine gönderdiler . Fetal eko çekildim. 15 gün sonra Aort damarı darlığına bakacaklar bebek biraz küçük kalmış. Benzer durum yaşayan varmı. 1000 bebekten 10 unda, Yani 100 de 1 de çıkıyormuş bu durum Çok tedirginim inssllah sonu hayırlı olur dualarınızı esirgemeyin
benimde çok vardı sararmış vanish kosla varya toz renkliler için olandan aldım 90 dereceyle yıkadım sarılık filan kalmadı tertemiz oldularAy ben daha hiç bir şeye başlamadım işin kötüsü bundan sonra çok yoğun olacağım.oğlumun tüm zibinlari sararmış onlara bakıp eksikleri alayım dedim ama o sariliklar gecermi bilmiyorum
Bebeğin kilosu kaç canımBence seninki gayet normal canım. Biz de 28+0 olduk, 5 kilo aldım
Birde öyle deneyeyimYüksek yastıkla yat bende o fayda sağlıyor sadece