- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.961
İyi akşamlar kızlar ya bu ara karnım birden büyüdü sanki altı yedi aylık gibiyim kilo desen onuda almadım gibi birşey sizde durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bu ayla birlikte büyür herhalde kuzumm, benimde geçen hafta ya göre bu hafta baya belirginİyi akşamlar kızlar ya bu ara karnım birden büyüdü sanki altı yedi aylık gibiyim kilo desen onuda almadım gibi birşey sizde durumlar nasıl
Namazda otururken kalkmakta zorlaniyorumya suan karnımız çok büyümese bile eğilirken falan rahatsız ediyo mu seni de
Ben de derimi cok gergin hissediyorum hele aksam yemeginden sonra iyice geriliyor. Allah ne guzel kararlamis esit bir sekilde kilo aliyor olsalar aylarca tasimasi ne zor olurdu. Sukur ki en cok son ay agirlasacaklarİyi akşamlar kızlar ya bu ara karnım birden büyüdü sanki altı yedi aylık gibiyim kilo desen onuda almadım gibi birşey sizde durumlar nasıl
Biseye üzüldugumde oluyor kuzumm. O yüzden kendimi yormuyor uzmemeye çalışıyorumKızlar benim akşamları, ev temizlerken, yorulduğumda veyai kafaya birşey taktığımda karnım sertleşiyor ve belimden bir ağırlık çöküyor. Böyle olan var mı? Hani yalancı sancı derler ya sanki o gibi
Ben bugün doktora sordum magnezyum al dedi. Kramplarım için önceki hamileliklerimde kullanmıştım. Bebek büyüdükçe de olurmuş. Üzülme canm sen o zamanBiseye üzüldugumde oluyor kuzumm. O yüzden kendimi yormuyor uzmemeye çalışıyorum
Canım ben de özeldeyim. Bu parayı sgk yani devlet ödüyor. zaten ücretsiz doğum iznine çıktığımız için iş yeri ödemiyor. Şirketin muhasebesinden daha doğru bilgi alabilirsin. İstersen toplu istersen aylık olarak da verilşyor şeklinde bilgim var.Merhaba anneler nasılsınız? Çalışan annelere yönelik bir sorum olacak. Rapor parası adı altında verilen 16 haftalık izin parasını çalıştığımız kurum mu ödüyor yoksa devlet mi?Daha önce bi arkadaşımız bu konuda açıklama yapmıştı ama ordaki açıklamada devlet yazıyor. Ben 170i aradım bu ödemeyi kurum yapıyor dedi. Kafam karıştı yardımcı olabilecek olan var mı?
günde 1" maden suyu içersen faydasını görürsün iki çocuğumda da hiç kramp yaşamadım hergün maden suyu içtim beypazarıBen bugün doktora sordum magnezyum al dedi. Kramplarım için önceki hamileliklerimde kullanmıştım. Bebek büyüdükçe de olurmuş. Üzülme canm sen o zaman
Meyveli farkediyor mu sade olanı içemiyorum da.günde 1" maden suyu içersen faydasını görürsün iki çocuğumda da hiç kramp yaşamadım hergün maden suyu içtim beypazarı
meyveli değil sade maden suyu meyvelilerin bi faydası yokmuş doktorum öyle demişti içine limon sıkabilirsin birazMeyveli farkediyor mu sade olanı içemiyorum da.
Ya bu magnezyum hapınıda çok almak istemiyorum doktorum ikinci hamileliğimde son haftalarda içme artık sancını engelliyor dedi. Ben iki hamileliğimde de içtim ve hiç sancım gelmediği için suni sancı aldım. İlacın engelleyici etkisi oluyor mu acaba. Maden suyunuda içerim daha doğal en azından.meyveli değil sade maden suyu meyvelilerin bi faydası yokmuş doktorum öyle demişti içine limon sıkabilirsin biraz
Destek için teşekkür ederimmeyveli değil sade maden suyu meyvelilerin bi faydası yokmuş doktorum öyle demişti içine limon sıkabilirsin biraz
ben ilk cocuğumda da hiç ilaç kullanmadım sadece 1 kere b12 1 kerede kan ilacı o kadar bol bol yoğurt ayran maden suyu tavsiye etti maden suyuna limonda faydalı oluyo bu hamileliğimde de 1 "kere bile krampım olmadı değerlerim hiç düşmedi şükürYa bu magnezyum hapınıda çok almak istemiyorum doktorum ikinci hamileliğimde son haftalarda içme artık sancını engelliyor dedi. Ben iki hamileliğimde de içtim ve hiç sancım gelmediği için suni sancı aldım. İlacın engelleyici etkisi oluyor mu acaba. Maden suyunuda içerim daha doğal en azından.
Canım ben de sade içemiyorum, ağzıma batıyor bir arkadaşım içine birkaç dilim limon koy demişti, o şekilde içebiliyorum. Sen de bir dene istersenMeyveli farkediyor mu sade olanı içemiyorum da.
Çok teşekkür ediyorum canımCanım ben de özeldeyim. Bu parayı sgk yani devlet ödüyor. zaten ücretsiz doğum iznine çıktığımız için iş yeri ödemiyor. Şirketin muhasebesinden daha doğru bilgi alabilirsin. İstersen toplu istersen aylık olarak da verilşyor şeklinde bilgim var.
Maşallah inşallah bu şekilde de devam eder. Benimde kan değerleri falan iyi ama biri adımı sorsa düşünüp cevap veriyorum B12 eksikliğimde var. iMom kullanıyorum ama doktor 3. Hamileliğin depoların tükendi artık demişti galiba o duruma gelmiş bulunmaktayım. Hepimiz güzelce atlatalım inşallah da bebeklerimizi kucağımıza alalım.ben ilk cocuğumda da hiç ilaç kullanmadım sadece 1 kere b12 1 kerede kan ilacı o kadar bol bol yoğurt ayran maden suyu tavsiye etti maden suyuna limonda faydalı oluyo bu hamileliğimde de 1 "kere bile krampım olmadı değerlerim hiç düşmedi şükür
Deniycem inşallah içine azda şeker atsa daha iyi olurdu ekşi mekşi batsada içicem artık yapacak bişey yokCanım ben de sade içemiyorum, ağzıma batıyor bir arkadaşım içine birkaç dilim limon koy demişti, o şekilde içebiliyorum. Sen de bir dene istersen
Bende soda ayran, soda kefir içiyorum arada.. sıcaklardan ne yapacağımızı şaştık.. tadi çok güzel olmuyor amaDeniycem inşallah içine azda şeker atsa daha iyi olurdu ekşi mekşi batsada içicem artık yapacak bişey yok
Benim menude boyle maden suyu normalde icen biri degildim. Kefirin icine katip icmeye basladim. Oyle oyle alistim yarim sise sade de iciyorumBende soda ayran, soda kefir içiyorum arada.. sıcaklardan ne yapacağımızı şaştık.. tadi çok güzel olmuyor ama