- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.741
Aşağı doğru kaydır görürsün canım bende görememiştim ilkbenimde e nabıza düşmüş degerlerim free beta HCG 60.7 PAPP-A 5.56 RAPOR EKTEDİR DİYOR ONU GÖREMİYORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşağı doğru kaydır görürsün canım bende görememiştim ilkbenimde e nabıza düşmüş degerlerim free beta HCG 60.7 PAPP-A 5.56 RAPOR EKTEDİR DİYOR ONU GÖREMİYORUM
Utanmış mı napmışBugun iki kere doktora gidip geldik şuan doktorda bekliyoruz dönmedi namaz poziyonunda kaldı donduremiyoruz
İstediğiniz kadar bekleyin göstermeyeceğim diyor kuzuBugun iki kere doktora gidip geldik şuan doktorda bekliyoruz dönmedi namaz poziyonunda kaldı donduremiyoruz
Benim e nabiza dusmedi ne sekilde gosteriyoe bilemiyorum. Ek indirilmiyor mu ? Hcg ve Papp degerleriniz guzel ferah tutun icinizi. Beta yuksekligi teorisi tutarsa bir kız daha geliyordur belkibenimde e nabıza düşmüş degerlerim free beta HCG 60.7 PAPP-A 5.56 RAPOR EKTEDİR DİYOR ONU GÖREMİYORUM
Utandı herhalde cinsiyet goremedik 18 hazirana kaldı.Utanmış mı napmış
Nasıl bir teori acaba benim beta 63 dr kıza benziyor dedi ama bilemiyorumBenim e nabiza dusmedi ne sekilde gosteriyoe bilemiyorum. Ek indirilmiyor mu ? Hcg ve Papp degerleriniz guzel ferah tutun icinizi. Beta yuksekligi teorisi tutarsa bir kız daha geliyordur belki
Beta belli sure yuksekip sonra dusmeye basliyor ya yaklasik12. Haftaya geldigi vakit ikili test zamani hala 50 bin ustuyse kiz olma ihtimali daha yuksek 20 lerdeyse erkek diye biliyorum. Benim de 60Nasıl bir teori acaba benim beta 63 dr kıza benziyor dedi ama bilemiyorum
EvetKizlar son kontrolde doktor bebegin kafasini bacagini ayri ayri olctu. Oncesinde bastan popoya olcup hafta hesapliyordu ya belli bir hafta sonra olcum ayri ayri mi yapiliyor
Ne teoriler var vay be en iyisi beklemek net sonuç içinBeta belli sure yuksekip sonra dusmeye basliyor ya yaklasik12. Haftaya geldigi vakit ikili test zamani hala 50 bin ustuyse kiz olma ihtimali daha yuksek 20 lerdeyse erkek diye biliyorum. Benim de 60
Oyle tabi meraklaninca da oyalaniyoruz bunlarla isteNe teoriler var vay be en iyisi beklemek net sonuç için
Bu teoride doğru değil bnce yengemin 50 den azdı ve minnoş bir kızımız varBeta belli sure yuksekip sonra dusmeye basliyor ya yaklasik12. Haftaya geldigi vakit ikili test zamani hala 50 bin ustuyse kiz olma ihtimali daha yuksek 20 lerdeyse erkek diye biliyorum. Benim de 60
2 gün önce benimde baya kasik ağrım vardı. Normaldir canimmKızlar 14+2’yim. Kasık ağrım oluyor sürekli. Vajinadan bir sancı şeklinde girip çizgi şeklinde göbek deliğime uzanıyor ve sonra geçiyor. Gün içinde çok kez olup geçiyor. Kalıcı bir ağrı değil, sancı gibi girp çıkıyor. Sizde de var mı? İnternette “3. Ve 4. Ayda rahim büyümesinden dolayı kasılma ve sancılar olması normaldir” diyor. Tek ben değilim dimi bu ağrıyı çeken
Günaydın kuzum baldır ağrıları hsriç iyiiyim ben bebişimin hareketlerini hissetmeyi dörtgözle bekliyorumGünaydınnn güzel anneler, keyfiniz nasil