- 29 Ekim 2020
- 169
- 259
- 31
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.541
Ara ara bende de oluyor canım ya, tansiyonumuz düşüyor sanırımKızlar 2 gündür baş dönmem var normal mi acaba sizde olmuş muydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara bende de oluyor canım ya, tansiyonumuz düşüyor sanırımKızlar 2 gündür baş dönmem var normal mi acaba sizde olmuş muydu?
İnşallah bende de uzun sürmez berbat bişey yaNormal canm bndede oldu ama uzun sürmemiişti
Normalse sıkıntı yok canım ama sinir bozucu hayat kaliteni çok etkiliyorAra ara bende de oluyor canım ya, tansiyonumuz düşüyor sanırım
Kesenin boyutunu hatırlamıyorum ama bebek 0.45 mm cikKesenin ve bebeğin boyutlarını sordun mu canım söyledi mi doktor?
Yaaa çok sevindim sizin adınıza ya beyazlık görmeye de razıyım yeter ki ona dair orada olduğuna dair bir işaret göreyim, korkuyorum geçen hafta ki gibi sadece kese görürsek diyeBen de 6+2deyim bugün. Doktora gittim ama duyamadık sesini. Küçücücük minnacıcık bi beyazlık gördük herkesin vücudu başka kimi 5+5te duyar kimi 8+5 te duyar dedi doktorum
Bende ilk olarak hamile miyim diye yardım istemiştim, o kadar inanamamıştım ki şimdi buradayız umarım buradaki herkes sağlıkla kucağına alır kokusunu duyar bebeğininYaaaa o kadar çok tuhaf oldum ki daha önce sizlere acaba hamilemiyim diye yazmışım şimdi ise Aralık anneleri olarak aranıza katılmak için yazıyorum gerçekten gözyaşım pıt pıt ama tam olarak kaç haftalık vs bilemediğim için bilgileri yazamadım pazartesi günü inşallah
Ayyy umarımYaaa çok sevindim sizin adınıza ya beyazlık görmeye de razıyım yeter ki ona dair orada olduğuna dair bir işaret göreyim, korkuyorum geçen hafta ki gibi sadece kese görürsek diye
ben kalp atışını da duyabileyim diye bu kadar bekledim aslında. İnşallah görürsün annesi miniğini
umarımmmm şu an tek istediğim şey buYaaa çok sevindim sizin adınıza ya beyazlık görmeye de razıyım yeter ki ona dair orada olduğuna dair bir işaret göreyim, korkuyorum geçen hafta ki gibi sadece kese görürsek diye
ben kalp atışını da duyabileyim diye bu kadar bekledim aslında. İnşallah görürsün annesi miniğini
O zaman çekme ihtimali var canim, hatta gittiğinde sor nr zamn renkli görürüz diye.. internette bende görüyorum çok tatlı oluyorBen hastaneye gitmiyorum canım ya. Biraz zor oluyor tahlil verdiğinde falan ama. Prof.Dr.Cemil Akgül’e gidiyorum, kendi kliniği var. Orada doppler ve birkaç aleti daha var. Ama tabi tahliller için hastaneye gidiyorum mecburen. Bakalım merak ediyorumm internette ilk renkli ultrason 11.hafta diyor, burun kemiği ve ensesine bakılıyormuş down sendromu için. Ama her doktor farklı çalışıyor
Maşallah kuzum. Rabbim sağ salim ilerlemesini nasip etsin insallah❤Yaaaa o kadar çok tuhaf oldum ki daha önce sizlere acaba hamilemiyim diye yazmışım şimdi ise Aralık anneleri olarak aranıza katılmak için yazıyorum gerçekten gözyaşım pıt pıt ama tam olarak kaç haftalık vs bilemediğim için bilgileri yazamadım pazartesi günü inşallah
Arkadaslar ümmi subyandan bahsetmissiniz. Bir arkadasimda yumurtlama gerceklesmiyor.
Duanin tam olarak nasil yapilmasi gerek? Yazdirip uzerinde
Bende en başından beri vardı canım yoğun bir şekilde hala da devam ediyor ara araKızlar 2 gündür baş dönmem var normal mi acaba sizde olmuş muydu?
İnşallah canım5+4te gordum keseyi.5haftalik dedi kese icin.saliya aldim randevu 7+4 olacak ama insallah haftasiyla tutar da duyabilirimherkese bayram mujdesi vereyim...insallah darisi basimaaa darisi basimaaa
Tamam o zaman ikili testte bakılıyor o zaman.o zaman kan tahlili de istiyorlarBen hastaneye gitmiyorum canım ya. Biraz zor oluyor tahlil verdiğinde falan ama. Prof.Dr.Cemil Akgül’e gidiyorum, kendi kliniği var. Orada doppler ve birkaç aleti daha var. Ama tabi tahliller için hastaneye gidiyorum mecburen. Bakalım merak ediyorumm internette ilk renkli ultrason 11.hafta diyor, burun kemiği ve ensesine bakılıyormuş down sendromu için. Ama her doktor farklı çalışıyor
Yaaa dimi bence de çok tatlı Yarın ufaktan bir sıkıştırayım hocayı belki çekerO zaman çekme ihtimali var canim, hatta gittiğinde sor nr zamn renkli görürüz diye.. internette bende görüyorum çok tatlı oluyor
Kan tahlilini yeni yaptırdım ya, sonuçlara yarın bakacak. Dur bakalım yarın olsun bi, yazarım buraya da bu kontrolün ne için olduğunu Zaten ayda 1 gidiyoruz, insan bir şeyler olsun istiyorTamam o zaman ikili testte bakılıyor o zaman.o zaman kan tahlili de istiyorlar
ankara şehir hastanesimi canım hangi doktor ücreti felan nedir?Kızlar bugün başka hastanede başka doktor seçtik(şehir hastanesi), bir kadın doçent buldum çok rahatladım, muayene de oldum güzel. Bebeğimizin gelişimi tam gaz devam ediyor şükürler olsun. Doktor kalp atışını da bu kez sadece gösterdi. Sesi yok mu diye sorduğumda, yüksek ses bebeği rahatsız ediyor, sürekli açmayı doğru bulmuyorum dedi. Tabii dedim o zaman sorun yok.
Bir de odası dar diye eşimi içeri alamamıştı doktor, ben masaya uzanır uzanmaz telefonunu çıkar ekranı videoya al, eşine göster dedi. Ay bi sevindim hemen çektim, kalbin attığı yeri aldım resmen videoya. Şükürler olsun. Ben 7+2 haftalık diyordum, ultrasonda 7+4 çıktı bu arada.i doktor
Bir sonraki kontrol 20 gün sonra. Allah hepimize yavrumuzu, çoğul olanların da yavrularını sağ salim dünyaya getirmemize yardım etsin inşallah
beni 15 günde 1 çagırıyor canım...Zamanımız nerdeyse aynı , şey sormak istyrum doktora ne kadar aralıklarla gidiysnz
Amin amin insallahbiraz nazlanayim artik yeterAy hadi inşallah. Herkese en güzel bayram hediyesi
Ay aminn insallahcok sevindim adiniza sansliymissinizbende atısı duyarsam nasil telefona cekebilirim diye dusunuyorum.Kızlar bugün başka hastanede başka doktor seçtik(şehir hastanesi), bir kadın doçent buldum çok rahatladım, muayene de oldum güzel. Bebeğimizin gelişimi tam gaz devam ediyor şükürler olsun. Doktor kalp atışını da bu kez sadece gösterdi. Sesi yok mu diye sorduğumda, yüksek ses bebeği rahatsız ediyor, sürekli açmayı doğru bulmuyorum dedi. Tabii dedim o zaman sorun yok.
Bir de odası dar diye eşimi içeri alamamıştı doktor, ben masaya uzanır uzanmaz telefonunu çıkar ekranı videoya al, eşine göster dedi. Ay bi sevindim hemen çektim, kalbin attığı yeri aldım resmen videoya. Şükürler olsun. Ben 7+2 haftalık diyordum, ultrasonda 7+4 çıktı bu arada.
Bir sonraki kontrol 20 gün sonra. Allah hepimize yavrumuzu, çoğul olanların da yavrularını sağ salim dünyaya getirmemize yardım etsin inşallah