- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+3 kese gordumKese gorme tarihiniz nedir acaba?
Teşekkür ederim İlk çocuk olacak inşallahTEbrik.ederim❤. sağlıkla gelsin bebeğiniz. Yaşadığınız il, kaçıncı çocuk bilgilerini de verirseniz onları da ekleyeyim
Kese var işte kuzumKizlae gördüğünüz biseyler varmi
Cnim kese olmasina varda ama kalp atisi bebwk yokKese var işte kuzum
Kacinci haftaCnim kese olmasina varda ama kalp atisi bebwk yok
6hadtalikKacinci hafta
Gebelik hesaplama var googleye yazın çıkıyor.Cnim benim sat 14mart, bat 11nisan.
Srnce kac haftalik oluyirum.
Bugun 6haftalimis ustten bakti dr sadece kese gordu sonra alttan bakti hafif goruyorum dedi sizce normalmi cok uzuldumGebelik hesaplama var googleye yazın çıkıyor.
Belki geç döllenmedir canım 4 gün bi zararı olmaz yakalar bir iki hafta sonra eğer doktorun aksi birşey söylemediyse .. ultrason görüntüde ne olarak yazar haftası yada nerede yazıyorMerhaba kizlar. Bugun doktora gittim 8+1 deyim 2 hafta önce gittiğimde kalp sesini acmamisti doktor. Bugun duyduk cok sukur.
Ultrason görüntüsünde 7+3 yaziyor doktorda 8 hafta civarında dedi bana. Oruc tutuyorum ondan mi böyle geri cikiyor acaba
Yok aksi birsey soylemedi. Sağlıklı dedi cok.sukur. 2 hafta önce normal.gununden 3 gun eksik görülmüştü. Bugunde 5 gun eksik görünüyor. Ama farkli hastaneler tabi.Belki geç döllenmedir canım 4 gün bi zararı olmaz yakalar bir iki hafta sonra eğer doktorun aksi birşey söylemediyse .. ultrason görüntüde ne olarak yazar haftası yada nerede yazıyor
5+1 de gittim ben bebek zar zor görüldü. Cok küçük sizin de normal bence.Bugun 6haftalimis ustten bakti dr sadece kese gordu sonra alttan bakti hafif goruyorum dedi sizce normalmi cok uzuldum
6hadtalik
Bende 5haftalikkwn gorundu ama ne bileyim uzuldum iste5+1 de gittim ben bebek zar zor görüldü. Cok küçük sizin de normal bence.
Anladım canım hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini bu arada sayende yeni birşey öğrendim teşekkür ederimYok aksi birsey soylemedi. Sağlıklı dedi cok.sukur. 2 hafta önce normal.gununden 3 gun eksik görülmüştü. Bugunde 5 gun eksik görünüyor. Ama farkli hastaneler tabi.
GA 7w 3d yaziyoe mesela ultrason görüntüsünde
çoz ne demek?Gunaydin kizlar. Az once dr ciktim usten bakti sadece kese gordu. Daha sonra alttan bakinca belirli belirsiz gordum dedi kalp atisi diye varmi sordugumda sanki coz gordum dedi
Kalp atışı için de erken 7.haftada duyarsınız.Cnim kese olmasina varda ama kalp atisi bebwk yok
Pardon yaa stresten yanlis yazmisim.cok az goruldu dediçoz ne demek?