- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 42
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.221
Oyle mi? Acikcasi ben de ne oldugunu tam bilmiyorum. Kasilma diyorlar diye ben de kasilma diyorum. Evet, ya poposunu ya basini sanki dayiyor itekliyor gibi. Ben de simdi.doktordan geldim. Kasilma oldu dedim. bakti her sey normal. Kasilma olmasi normal mi dedim. Normal dedi.Ya aynisi bana da oluyor diye bugun doktoruma sordum...kendisi perinatologtur...dedim kasilma mi oluyor ...yok dedi bebis poposunu oraya dayayip itekliyordur....hurafe dedi bana kasilma oyle olmaz dedi
Bende gecen hafta sık oldu iste. Onda da hastanede yattim 1 gece.Benimde aynı şekilde oluyordu doktoruma söylediğimde sıklığı önemli demişti. Giderek sıklaşıyorsa gelmen gerekir demişti ama benim oluraa günde bi kaç defa oluyo öyle sıklık yaşamadım şükür
Aynisi bende bar rahim kisaligina baktirdin mi ? Ondan kaynakli olmasin bizim ikimizin hamileigin basindan beri ayni gidiyor durumumuz ama gecen seninde regl agrilarin varmis benimde aksam vardi doktor dogum sancisi oldugunu soyledi
O zamanki durumuna bağlı tabi ama bence 37 erken canım.. benim doktorum da 38 ile 39 hafta arasi alırız, o zaman bi gelsin bakıcaz dedi..ben 39 u doldurmak isticem eğer mümkün olursa
Evet canım rahattim bi de geçenUmutumut82 ninde regl sancilari vardi ama gecti bende benimde o zaman normal diye dusundum ama insallah 2/3 hafta daha dayinir kac cm dan sonrasi doguma gidiyor ? Normalde bebek ufak oldugu icin bu bile coktur herhalde
Akşam 10 da 10 doz kullanıyorum
Valla bizim topikte hep bi aksiyon var.deviririz inşallah topluca şu riskli donemleri atlatalim 30 bi devirsek dediğin gibi hepimiz topluca bi oh cekecegiz valla aramizda 1 tane normal gebelik yasayan yok hepimiz riskli geciriyoruz
Başınız sağolsun canım. Kızın babasını bekliyecektir bozma moraliniDün kayinbabam veffat etti eşim bügün memlekete döndüdoktor böyle söyledi şimdi kocamda gitti onsuz doğumda yapmak istemiyorum bi yandan kayin babama uzuldum babam gibi severdim onun vefatina bukadar yakin bir dogum istemiyorum inşallah dedigin gibi olur canim 32 haftaya kadar dayaniriz
Yok canım sadece akşam 10 doz alıyorum benim toklumlar normal tek açlıkta sıkıntı varGündüz kullanmiyormusun canim. Ben 4 kere kullaniyorum . 2 farkli ilaç 4+4+4+8
Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle hayırlısıTesekkur ederim iyi dileklerinize supheleniyordum zaten renksiz su geliyodu 2 haftadir sabah bi kalktim pijamam sirilsiklam kokusuz renksiz su agrim sizim yok suan su miktarida iyi tuhaf olan bu beklicez dedi bekliyoruz yirtik olabiliyomuz ama kapanabilir belki dedinasip
Sağol canımB
Başınız sağolsun canım. Kızın babasını bekliyecektir bozma moralini
Ben kullandım o ilacı bide azosilin antbytk vermişti beni çok rahatlattı. Ama bi süre sonra yine oldu başından beri bi kum bi bakteri bi enfeksiyon çıkıyo hep 2 hafta rahat sonra sorun oluyo ilaç kullanyrmkızlar merhaba dün kontrolüm vardı Kalsiyum oksalat kristali 41 çıktı idrar tahlilinde kristal şeklinde kum döküyormuşum bu durumda olan var mı sanırım bu yüzden sık idrara çıkıyorum.Prinol isimli bir ilaç verdi gunde 3 kere bir bardak suda eritecekmişim
Merhaba hangi varis çorabını kullanıyorsunuz..benim de kullanmam lazım ama çok sıcak olduğu için külotlu giyemem ..diz altı düşünüyorum ben de etkisi olur mu acaba ?Benim bayağı bir belirgin tek damar halinde ama hamile kalmadan önce vardı benim varisim hiç aklıma gelmemişti böyle bir sorun çıkaracağını ama oldu işte.ama hamilelikte küçük küçük kılcal damarlarin çıkması çok normal.orksapar kullanıyorum.8. Ayda keseceğim pihti çözüldüğü için ama varis corabi kırmızı çizgimiz onu son güne kadar kullanacağım.cunku genetik yatkınlığın varmış böyle birşey tekrarlayabilirmiş dsogum sırasında kullanacakmiyum bilmiyorum canim onu hiç sormadım.
Kızlar yorumlayabilecek biri var mı ?
Yok canım sadece akşam 10 doz alıyorum benim toklumlar normal tek açlıkta sıkıntı var
Ben diz ustu kullanıyorum canım.boydan boya bacağımı kaplıyor.dizalti var mi bilmiyorum dr.la konuşman lazım ama uzun giyersen daha iyi olur senin için. Sonuçta bacaktaki damarlar kasıklara kadar gidiyo .Merhaba hangi varis çorabını kullanıyorsunuz..benim de kullanmam lazım ama çok sıcak olduğu için külotlu giyemem ..diz altı düşünüyorum ben de etkisi olur mu acaba ?
Geçmiş olsun cnmkızlar merhaba dün kontrolüm vardı Kalsiyum oksalat kristali 41 çıktı idrar tahlilinde kristal şeklinde kum döküyormuşum bu durumda olan var mı sanırım bu yüzden sık idrara çıkıyorum.Prinol isimli bir ilaç verdi gunde 3 kere bir bardak suda eritecekmişim
Aminnn saglikla alsin yavrularini burdaki tum annelerAllah hepinizden razi olsun bir tek buraya girince kendimi daha iyi hisediyorum inşallah sağa salim kavuşuruz @Zerenneval arkadaşımızın durum benden kotu malesefbenim suyum gelmedi gelemdi surece yatışla geçer allahim sağa sağlim kavustursun onlari çok erken olmuş ama 27 hafta içinde inşallah sağa salim alir yavrusunu kucagina