- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Ben tüp bebek yaptırdım daha test günüm gelmedi.. Erkenden geldim işte buralara rabbim nasip ederseİnşallah Senin kaç haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tüp bebek yaptırdım daha test günüm gelmedi.. Erkenden geldim işte buralara rabbim nasip ederseİnşallah Senin kaç haftalık
Yaa kaç yaşındasın canım ilk çocuk mu senin de,belli de olmaz cnm 6 ile 8 haftalar arası duyulabiliyor. Bu arada bebegi tahmini günlerimiz aynı
Tebrikler, inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.Merhaba güzel anneler hepinizin gebeliklerini tebrik ediyorum.adetime iki gün kaldı cuma günü idrar testi yapmıştım(Üstteki) ve bugün sabahta tekrar yaptım.pozitif görünüyor yarın sabah kan testi vereceğim inşallah güzel haberler alırım kızlar adetten 4 gün önce silikte olsa çıkması erken döllenmeye mi işaret ediyor
34 yaşındayım canım, bugün benim de açık pembe kanama gibi bi akıntım var, tam kan olmasa da. o yüzden endişelenme seni gerçekten anlıyorum. Daha cok gencsin. Rabbim hayırlısını versin.İnşaAllah sizde ve burdaki herkes de sağlıkla bebeğini alır kucağına Yaşınız kaç acaba ben 23 yaşındayım
Allahım inşallah sağlıkla nasip etsinBen tüp bebek yaptırdım daha test günüm gelmedi.. Erkenden geldim işte buralara rabbim nasip ederse
Bildigim kadariyla rahimde göründüğünde evetKızlar keseyi görünce dış gebelik riski kalkıyor mu
Anladım canım teşekkür ederimBildigim kadariyla rahimde göründüğünde evet
Evet canimKızlar keseyi görünce dış gebelik riski kalkıyor mu
Sevindim canım inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırızEvet canim
Inşallah canım içini ferah tut bak ben doktora gidemiyorum bile canını sıkma alırız kucaklarimiza inşallahSevindim canım inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız
Bildigim kadariyla hayır , boş gebelik diye birşeydr var malesef . Bende yarin 2ci beta test yapicam ortalama 4 haftalik hamileyim icim icimi yiyor , belirtim yok bende cok korkuyorum biran once kalp atislari duysakda rahatlasakKızlar keseyi görünce dış gebelik riski kalkıyor mu
İnşallahAllahım inşallah sağlıkla nasip etsin
Senin dediğin diş gebeliğe girmiyor ki canım o boş gebelik oluyor kese olup bebek olmayan inşallah önümüzde tam bir ay var bu 4 hafta içinde herşeyi görücez sağlıkla gelsinlerBildigim kadariyla hayır , boş gebelik diye birşeydr var malesef . Bende yarin 2ci beta test yapicam ortalama 4 haftalik hamileyim icim icimi yiyor , belirtim yok bende cok korkuyorum biran once kalp atislari duysakda rahatlasak
Canım evet bos gebelik olabilir ama dış gebelik gibi anneyi tehdit eden bir durum ihtimali ortadan kalkiyor rahimdeyse, Allah korusunBildigim kadariyla hayır , boş gebelik diye birşeydr var malesef . Bende yarin 2ci beta test yapicam ortalama 4 haftalik hamileyim icim icimi yiyor , belirtim yok bende cok korkuyorum biran once kalp atislari duysakda rahatlasak
Cnm 27 yasındayım 3 gebeliğim ama 2. çoçuk olacak senin?Yaa kaç yaşındasın canım ilk çocuk mu senin de,
İnşallah canm benim 3kasım sat 115 çıkmıştı iki gün sonra 295oldu salı gidicem bende nasipseMerhabalar kızlar. Sat 28 ekim en son gcg takibimde değerim düşük falçkat 2 günde bir 2 katına çıktı. Çarşamba yaptırfığım tahlilde 270 çıktı. Perşembe günü doktora gideceğim. İnşallah sağlıklı olursa sağlıkla ilerlerse bende Ağustos annesi olacağım.
Hayırlı haberlerle gelin inşallahhBen tüp bebek yaptırdım daha test günüm gelmedi.. Erkenden geldim işte buralara rabbim nasip ederse