- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
Yok canım ilk çocuk olacak inşaAllahBaska cocuk var mi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ilk çocuk olacak inşaAllahBaska cocuk var mi canım?
O zaman çok iyi anlıyorum, benim de ilk olacak inşallah, bir de yaşım da geç sayılır, o yüzden seni cok iyi anlıyorum, ama benim öğrendiğim kadarıyla iyi bir psikoloji neredeyse hersey demek. O yüzden olumlu düşün, iyi beslen, önerilen gıda ve onerilmeyen gıda ile hareketlere dikkat et ki zaten ediyorsundur. Onun harici Rabbimin takdiri. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebisiniYok canım ilk çocuk olacak inşaAllah
İnş cnm ilk gidişin mi olacak?Salı günü gideceğim .Bakalım her şey yolundadır umarım
İnşaAllah sizde ve burdaki herkes de sağlıkla bebeğini alır kucağına Yaşınız kaç acaba ben 23 yaşındayımO zaman çok iyi anlıyorum, benim de ilk olacak inşallah, bir de yaşım da geç sayılır, o yüzden seni cok iyi anlıyorum, ama benim öğrendiğim kadarıyla iyi bir psikoloji neredeyse hersey demek. O yüzden olumlu düşün, iyi beslen, önerilen gıda ve onerilmeyen gıda ile hareketlere dikkat et ki zaten ediyorsundur. Onun harici Rabbimin takdiri. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebisini
Evet ilk gidişim siz ne durumdasınız keseyi gördünüz mü ?i
İnş cnm ilk gidişin mi olacak?
yok cnm bende daha hiç gitmedimEvet ilk gidişim siz ne durumdasınız keseyi gördünüz mü ?
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ?yok cnm bende daha hiç gitmedim
Cuma günü randevum varNe zaman gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Ya ben kese gördüm ama bendr de 0 belirtiBenim de hiç belirtim yok kızlar ne zaman Dr gideceksiniz?
belirti göstermeyen gruptanız galibaYa ben kese gördüm ama bendr de 0 belirti
Ya 5+3 üm şuan doktor cumartesi gel kontrole dedi yani 6+2 oluyor ama kalp duyulmaz bebeğe bakacaktır diye düşündüm benbelirti göstermeyen gruptanız galiba
Kalp atısı için ne zaman gideceksin peki,
belli de olmaz cnm 6 ile 8 haftalar arası duyulabiliyor. Bu arada bebegi tahmini günlerimiz aynıYa 5+3 üm şuan doktor cumartesi gel kontrole dedi yani 6+2 oluyor ama kalp duyulmaz bebeğe bakacaktır diye düşündüm ben
Merhabalar ben şu an muhtemelen 5 haftalığım tek belirtim sol kasık ağrısı onun dışında hiç meme hassasiyeti mide bulantısı vs yaşamadım şimdilikKizlar 4-5 haftalik olup hic belirtsizi olan var mi aranizda?
İnşallah Senin kaç haftalıkİnşallah sağlıkla devam eder. Hep beraber bebişlerimizi bekleriz
Hadi bakalım güzel haberler Alman dileğiyleCuma günü randevum var
Sagol cnm sen deHas
Hadi bakalım güzel haberler Alman dileğiyle
Ben aksine belirti olmamasını daha doğru buluyorum kimden duysam sağlıklı gebelik öyle olmuş. Benim de tek belirtim kasık ağrısı olunca aklıma dış gebelik geliyor korkuyorum keseyi görmeden rahat edemicem galibaBenim hiç belirtim yokO yüzden kötü şeyler geliyor aklıma
İnşaAllah sağlıklı gebelik olduğu içindir canımBen aksine belirti olmamasını daha doğru buluyorum kimden duysam sağlıklı gebelik öyle olmuş. Benim de tek belirtim kasık ağrısı olunca aklıma dış gebelik geliyor korkuyorum keseyi görmeden rahat edemicem galiba
Gayet güzel çıkmışMerhaba güzel anneler hepinizin gebeliklerini tebrik ediyorum.adetime iki gün kaldı cuma günü idrar testi yapmıştım(Üstteki) ve bugün sabahta tekrar yaptım.pozitif görünüyor yarın sabah kan testi vereceğim inşallah güzel haberler alırım kızlar adetten 4 gün önce silikte olsa çıkması erken döllenmeye mi işaret ediyor