- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #6.561
11. Haftada cinsiyeti belli olan var mı ben 11+2 deyim dün doktor %70 oran verdi cinsiyeti için çok şaşırdım doğru mudur acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramziye göre erkekti ama seninBenim sanırım kız kıza benziyor dedi doktor nub teorisine göre de kızdı
Kaç yılıydı o zaman?bakalım bu sene çoğunluk ne olacak? Beklemesi de çok zor ya.
Denedim ileri geri gidiyor bakalim cinsiyeti ne olucak teori tutucakmiBiliyorum batıl ama yüzük testini deneyen var mı :)
Erkekleri biliyolar genelde dogrudur bence soyledogi cinsiyet ben ögrenmistim o haftada. Ne dedi peki cinsiyete11. Haftada cinsiyeti belli olan var mı ben 11+2 deyim dün doktor %70 oran verdi cinsiyeti için çok şaşırdım doğru mudur acaba
Saglikla dogsun benim tahminim erkek ama bisey gordugumden degil sadece tahminBizde yeni doktordan geldik normalde 10+3 ama 10+1 cikti zaten adetim 1 gun supheliydi:) masallah herseyi olusmusdu. Ama bacak arasi bos geldi bana acaba 10 hafta cokmu erken cinsiyet icin:) bidahaki ultrasyon randevum 70 gün sonra yani daha 2 aydan fazla var ögrenmeme... yurtdisinda böyle malefes varmi cinsiyet tahmini olan eglence amacli tabi
Aaa gerçekten mi kim öğrendi kız hadi diğer kız da benimş
inşallah benmde kızdır ama erkek gibi geliyor kız çok istiyorum allahım hayırlı sağlıklı versin ilk önce hayırlı sağlıklı bir kız evlat diliyorumBenim sanırım kız kıza benziyor dedi doktor nub teorisine göre de kızdı
bende 2014 de doğum yaptım benmde oğlum var ve tanıdığım çoğu kişinin de erkektiBenim dogum yaptigim yıl kız yılıydi.ogün hastanede 15 kisi dogum yapmisti tek erkek benimkiydi. 2 ay öncesinde beşik almaya gittigimizde .dükkan sahibine besik alicaz dedigimde abla hic kiz bebek beşigi kalmadı siparis veriyoruz 1 ayda geliyor demişti. Ya bizimki erkek diyince oooooo abla dükkan senin bütün erkek besikleri elimizde kaldi deyip ekstra %20 indirim yapmıştı.
sağlık personeli yerine bakan biri yoksa idari izin kurum insiyatifinde deniyor yani kimse alamadı gibi birsey ben yine deneyeceğim şansımı ama sanmıyorum verileceğini zaten 24 haftaya kadar sanırım bu idari izin olayı da kalkabilir.hani sular duracaktı . akan sular falan .
bir bebek dogacaksa.
bence direk cimer e falan yazın yerinize bakan biri ayarlanabilir. yani işinizi tam bilmiyorum ama . yazık günah özellikle kamu da olsam sonuna kadar kullanırdım bu hakları.
Ay bnde valla sağlıklı olsun da tabiki ama gönlüm kızdan yanainşallah benmde kızdır ama erkek gibi geliyor kız çok istiyorum allahım hayırlı sağlıklı versin ilk önce hayırlı sağlıklı bir kız evlat diliyorum
Aminn cümlemizin insalah Baya sürer ögrenmem bizde böyle tahminlerle kendimizi avutuyoruz.Saglikla dogsun benim tahminim erkek ama bisey gordugumden degil sadece tahmin
Nubundan tahmin yapmisdir bence yoksa 12. hafta bile yaniltici11. Haftada cinsiyeti belli olan var mı ben 11+2 deyim dün doktor %70 oran verdi cinsiyeti için çok şaşırdım doğru mudur acaba
Ay söyledi mi cidden benim de yarın kontrol 11+3 oluyor söyler mi acaba11. Haftada cinsiyeti belli olan var mı ben 11+2 deyim dün doktor %70 oran verdi cinsiyeti için çok şaşırdım doğru mudur acaba
Deger alt sinira yakin sanirim erkek :)Kızlar ben geçen hafta 2li tarama için test vermiştim sonucum çıkmış doktor iyi çıkmış sıkıntı yok dedi bir de beta hcg 31 çıkmış burdan da mı cinsiyet tahmini yapılıyordu
Benim de aynı şekilde :)Denedim ileri geri gidiyor bakalim cinsiyeti ne olucak teori tutucakmi
bende 2014 de doğum yaptım benmde oğlum var ve tanıdığım çoğu kişinin de erkekti
İnşAllah canım sağlıklı olsundaDeger alt sinira yakin sanirim erkek :)
2016 haziran anneleri grubunda bebeginin cinsiyeti once kiz soylenip sonra erkek oldugu anlasilan 5-6 anne biliyorum o yuzden hemen emin olmamakta fayda var o zmn hic unutmam bi benim ki erkek herhalde moduna girmistim hattaSimdiye kadar ögrenen arkadasların cinsiyetleri kız hep sanki . Erkek yok sanirim henüz. Böyle bisey yoktur elbet ama 2021 kız senesi mi acabaaa