- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #4.681
Aaa çok kötüymüş canım ya aynen öyle yaparsın insallah ilaçta yan etki yapmıyordur bariYok alerjim var benim balığa yedigim zaman zehirleniyorum gibi bişey oluyor. Bakalim ilerde takviye alirim olmadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok kötüymüş canım ya aynen öyle yaparsın insallah ilaçta yan etki yapmıyordur bariYok alerjim var benim balığa yedigim zaman zehirleniyorum gibi bişey oluyor. Bakalim ilerde takviye alirim olmadi.
Erkege benziyo A arven84 cigim daha iyi bilirGeçen seferki usg den anlaşılmamıştı :)
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz karından bakıldıEki Görüntüle 2753579 Eki Görüntüle 2753580
Yok allaha sukur ilac yan etki yapmiyorAaa çok kötüymüş canım ya aynen öyle yaparsın insallah ilaçta yan etki yapmıyordur bari
Gözüm aydın canım hangi doktora gidiyorsun hangi şehirGünaydın herkese
Bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür üç gündür içim içimi yedi kalbi atıyor mu gelişimi durdu mu diye düşünmekten
Doktordan memnun kalmadım hiç. 10 sn dinletti kalp atışını. Hızlandırılmış bir muayene gibi oldu. Biraz daha duyabilir miyiz kalp atışını dedik. Bi dahaki gelişinizde dedi. Oldu bittiye geldi hepsi. Başka doktor arayışındayım.
Denizli’de yaşıyorum ben. Denipol de Semih Bey’e gidiyorumGözüm aydın canım hangi doktora gidiyorsun hangi şehir
duruşu tıpkı oğlumun ultrasonu gibi emin olmamakla birlikte sanırım erkek. yalnız bu haftada bebek hareket etmeye başlarmış. kesedeki ilk konumu önemli yani.Geçen seferki usg den anlaşılmamıştı :)
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz karından bakıldıEki Görüntüle 2753579 Eki Görüntüle 2753580
Anladım canım istanbuldamısın die merak ettimDenizli’de yaşıyorum ben. Denipol de Semih Bey’e gidiyorum
Benim ilk hafta bulantı oldu ve geçti kaç haftadır nadir oluyor ve herşey yolunda şükür korna sende9+4 üm su anda. 2 gün önce baya kustumda. Dün ve bugün kusmam felan yok. mide bulantimda fazla yok. Benim gibi olan varmi?
Benimde oglumun usg ye benziyoduruşu tıpkı oğlumun ultrasonu gibi emin olmamakla birlikte sanırım erkek. yalnız bu haftada bebek hareket etmeye başlarmış. kesedeki ilk konumu önemli yani.
Merhaba canim sat tarihiniz ne zaman di kalp atisi duyuldu mu5 haftalik hamileyim. karindan ultrason.Tahmini olan varmi kizmi erkekmi keseye göre.
Maşallah size canım kaç hafta önce gitmiştin Dr randevusuna. Benim doktorumun söylediğine göre 2 hafta sonra gitmek lazım ama ben dayanamayıp bu hafta gideyim diyorum. Çok mu kontrolcüyüm acaba ama merak da ediyorum nasıl gidiyorBiz geldik teyzeler bize yapın cinsiyet tahmini
Canım bende normalde ayın sonuna doğru randevum ben dayanamadım gittim başka doktoraMaşallah size canım kaç hafta önce gitmiştin Dr randevusuna. Benim doktorumun söylediğine göre 2 hafta sonra gitmek lazım ama ben dayanamayıp bu hafta gideyim diyorum. Çok mu kontrolcüyüm acaba ama merak da ediyorum nasıl gidiyor