merhaba,
doktor secimi hakkinda fikrinizi almak istiyorum. yurtdisindayim, bir doktora atanacagim ve değiştirme durumu olmayacak.
3 ay once bir dusuk yasadim. bu surecte gittigim doktor bilgili biriydi vr beni cok rahatsiz eden bir tavirlari olmadi asistaninin da kendisinin de. ancak 10. haftada bu elle kalp atisi dinledikleri dopplerle kalp atisi bulamadi ve bunu onemsemedi..sonra ben 12. haftada gittigimde bu bebegin gelisimi 12. hafta ile uyumlu degil dedi. ofisinde cep telefonu ekrani kadar bir ultrason cihazi var. normal ultrason cihazi yok. ben turkiyede her randebuda bakilir falan diye deneyimimi anlattim ama hic klinikteki diger doktorun standart ultrasonundan bahsetmedi.
facebookta post açıp ultrason cihazi olan doktor sordum bu yil dogum yapan kisilare. onerilen dpktorlardan biri benim bir omceki doktorumla ayni klinikte. normalde ayni klinikte ayni cihazlar kullaniliyor ama bu kadinin ultrasonu kendinin galiba cunku ilk doktoruma giden kimseye kullanilmamis. bu doktorla ilgili pek cok yorum pozitif ama ikiz gebeliklere onem verdigini tekli gebelikleri onemsemedigini yazan.da var.
ucuncu secenegim ise hakkinda 45 yorum olan erkek bir doktor. bu doktor hakkimda olumsuz tek.bir yorum okumadim. ancak kucuk bir hastane ile calisiyor. onun da klinihinde ultrason cihazi varmis.
ikinci doktora basvurursam ilk doktor ile ayni klinikte yani sekreterleri bile ayni, garip olur mu, doktor bu nedenle beni kabul etmez mi bilmiyorum. 3. doktor evime digerlerinden daha yakin ama genel kadin dogum.ehastanesinde degil daha kucuk bir hastanede calisiyor. burada cok buyuk bir kadin dogum.hastanesi var sirf bu iste uzmanlaşmış, oradan olmayan bir doktor, kucuk bir hastanede dogum.nasil olur bilmiyorum.
hadi bana akil verin. 1. eski doktorum.mu? 2. ayni klinikte ultrason cihazi olan doktor mu? 3. baska klinikte baska hastaneden doktor mu? hangisini secerdiniz?