- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 34
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.661
Çubuk kraker tuzlu sade olanındanKusmuyorum ama inanılmaz bulantım var duramıyorum yiyemiyorum iş yapamıyorum var mı hafifletme yolu
Bir de kızın oluyormuşEvet canım biliyorum ama onda tutmayana çok şahit oldum oyüzden o ben de güvenirliğini yitirdi mesela benim ilk iki usg yusyuvarlaktı sonra muz şekline döndü bildiginiz muz gibiher teori ve takvime göre benim erkek
Ahahahhahah benim usg de bir garip bir tanesinde yuvarlak bir tanesin de hafif oval falanYok benim kızımda bildiğin fasulye gibiydi kız oldu o tezi çürüttüm ben
Evet solda tatlımVajinalde solda ise kız teoriye göre
Oluruz tabi kiiii kesen yuvarlak mı yoksa uzun muRica ediyorumbenim çok ilginç ilk usgye göre kız, sonra ki 5 usgye göre erkek bugün kontrolüm vardı bugüne göre de kız ben anlamadım hiç Sizleri yorumladım ama kendimi bilemedim sizlerde bana bir yardımcı olsanız
Canım bakarken vajina yönünü hesaplaman gerekiyor ultrason aleti çevirdiği için doğru yönde tutman lazım fotoyu karından ölçümlerde özellikleErkek teoriye göre Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş
Evet sizin erkekCanım bakarken vajina yönünü hesaplaman gerekiyor ultrason aleti çevirdiği için doğru yönde tutman lazım fotoyu karından ölçümlerde özelliklebenimkini yüklüyorum işaretli yer vajina tarafı o alta gelecek şekilde çevirip tuttugumda bebekte sol da görünüyor ve karından ölçüm yani benim erkek
Bana öğreten böyle öğretti ama doğrumu bilmiyorum tabi
İlk kesem 5 haftalık yuvarlaktı sonra muza döndü bugün yine yuvarlakEvet solda tatlım
Oluruz tabi kiiii kesen yuvarlak mı yoksa uzun mu
2’ ye 1 bebeğim senin ki sürprizli bebiş biz ne yapalımİlk kesem 5 haftalık yuvarlaktı sonra muza döndü bugün yine yuvarlak
Ahahah2’ ye 1 bebeğim senin ki sürprizli bebiş biz ne yapalım
benim de bir usg yuvarlak diğeri oval avakoda gibi sen ne diyorsun
Bana tahmin yokmuSelamlar herkese bende 3 düşükten sonra dün ilk defa kalp atışı duydumMuhteşem bir duyguymuş inşallah sağlıkla ilerler.Bende çok iştahsızlık oluştu kusmuyorum ama hep midem havada en sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum.Acikiyorum ama iştahla yiyemiyorum.Benim şuan 6+2 yanlız karın ultrasonda da vajinalde de kesenin sağında çıktı sanırım böyle olunca ne oluyor
A arven84 benimkini de yorumlardan çok sevinirim.
AmiiinnnAhahahRabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize en önemlisi o ama tabi merak ediyor insan cinsiyeti de
Aaa afedersiniz görmedim bakıyorum hemenBana tahmin yokmu
Geçmiyor günlerrr dimiAmiiinnn
Senin az kalmış bak sabret benim daha var yolum
6+3 bugün
Vajinalse erkek karından ise kızSelamlar herkese bende 3 düşükten sonra dün ilk defa kalp atışı duydumMuhteşem bir duyguymuş inşallah sağlıkla ilerler.Bende çok iştahsızlık oluştu kusmuyorum ama hep midem havada en sevdiğim şeyleri bile yemek istemiyorum.Acikiyorum ama iştahla yiyemiyorum.Benim şuan 6+2 yanlız karın ultrasonda da vajinalde de kesenin sağında çıktı sanırım böyle olunca ne oluyor
A arven84 benimkini de yorumlardan çok sevinirim.
Ben kendimce gozlemledigim birseyi soyleyeyim cok midesi bulananin kesin olmamakla birlikte genelde kizi oluyor az bulananin ise erkek bende ilkinde tutuyor ikinciyi gorucez :) senin durum nasil mide bulantisi v.s. cok mu?Rica ediyorumbenim çok ilginç ilk usgye göre kız, sonra ki 5 usgye göre erkek bugün kontrolüm vardı bugüne göre de kız ben anlamadım hiç Sizleri yorumladım ama kendimi bilemedim sizlerde bana bir yardımcı olsanız
Bende merak ediyorum bunu, öğrendiğim kadarıyla aynı gün hem bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor hem kan alınıyor ikisinin analizi yapılıyor bebekte herhangi bir sendrom (down, edward) var mı diye bakılıyor. Düşük risk veya yüksek risk yine sonuç çıkıyormuş ama sanırım ucuz bir test değil diye biliyorum. Ama önceki çocuklarından bilenler vardırArkadaşlar bende 8 haftalığım 12. Haftamda ikili test yapılacakmış bu ikili test nasıldır tecribesi olan anlatabilir mi bide fiyatları ortalama ne kadar