- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.741
Kızlar bugun kucuk tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyr damla seklinde kan geldi doktora mesaj attım devam ederse muayene gerekir yazmış sadece varmı cok endişelendim kalp atışını 4 gun önce duymustuk..bişey olurmu sizce
İdrar tahlili olmamıştım ama herangi bi yanma yada idrar renginde bi bulanıklık yoktu...Belki idrar yollari enf vardir, tahlil olmusmuydunuz
Doktora gidiyimmi acile dedm , takip edelim hemen gitme dedi ama..Canim benim ve birkac arkadasin basina geldi biz hemen iğne olduk. Kırmizi geldiyse bence acile git
Sizinki nasıldı? Cokmuydu iç çamasırına gecmişmiyfi yoksa peçeteyr silince az mıydı? Birde doktor karın ağrın varmı diye sordu yok diyince şimdilik gtme takip et dediCanim benim ve birkac arkadasin basina geldi biz hemen iğne olduk. Kırmizi geldiyse bence acile git
Ozeldeki doktorlar genelde daha dikkatlidir ama bu niye böyle yapmış anlamadım. Belki de bu doktor beni kurtardı bebeğin kalbi atmadı falan diye mi düşünmeni bekledi acabaAyyy kuzum cok güldüm yavalla dogru dıyosun işte bekara karı boşamak kolay demişler aynı o hesap.. Özelde canım
Hayatım miktarı hiç önemli degil kırmızı renkli kan geldiyse hemen doktora gitmen lazım. Kahverengi leke de normal değil ama evde takip edilebilir en azından. Kırmızı öyle değilSizinki nasıldı? Cokmuydu iç çamasırına gecmişmiyfi yoksa peçeteyr silince az mıydı? Birde doktor karın ağrın varmı diye sordu yok diyince şimdilik gtme takip et dedi
Sizinki nasıldı? Cokmuydu iç çamasırına gecmişmiyfi yoksa peçeteyr silince az mıydı? Birde doktor karın ağrın varmı diye sordu yok diyince şimdilik gtme takip et dedi
Kız öğlen makarna yemek için mikroya koydum unutmusum senin mesajını görünce aklıma geldi ay sıyırmaya ramak kalaMasallah canim ne güzel bebisin besleniyor.bol bol cevizde ye.
Herkesin gebeligi ayni olmuyor.
Ben 3 tane progestan kullaniyorum o yapiyorda olabilir.
Benim bugünki menum.
Sabah 2 lokma ekmek 2 zeytin çay 1 ısırık börek
Öğlen 3 yulafli büskivi 1 ufak tabak makarna (hepsini cıkardim).1 portakal
Aksam 2 dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim domates .
Çok teşekkür ederim evet diğer çocuklarımda 6. haftada başlamıştı bulantı kaybettigim bebekte 5.haftada bunda daha adete bir gün kala müthiş bulantım oldu öyle anlamıştım hamile olduğumu sonra hafifledi ve şuan hafif seyrediyor umarım böyle devam eder ve biterGenelde ilk 3 ay bekliyor doktorlar, sonrasinda hala yuksekse ilaç aliyorsunuz gebeliğiniz boyunca, bende ayni problemi yaşadım.
Ahh ne guzel, bence sansli kisimdasin, herkesin belirtileri farklidir, belki daha sonra baslar hic belli olmaz, saglikla gelsinde
Hayirli olsun simdiden, ne kadar erken baslamis belirtiler, benimde iki oglum var, bakalim daha tarihim gelmedi benim
Ben 53kilo ile başladım hâlâ aynıyım henüz 5 haftalık olduğum için fark etmedi bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak bulantılarım çok şiddetli olur hep kilo veirirm inslalh bunda o kadar kötü olmamHanımlar aşağı yukarı hepimiz 5. ve 7. haftalar arasındayız ortalama. Kilolarınızda değişim oldu mu? ben daha dengeli beslenmeye başladım (protein ağırlıklı, sebze, süt ürünleri, kuruyemiş, et balık gibi) 1.5 kilo verdim normal mi? Biraz kilolu hamile kalmıştım umarım çok almam.
Hanımlar aşağı yukarı hepimiz 5. ve 7. haftalar arasındayız ortalama. Kilolarınızda değişim oldu mu? ben daha dengeli beslenmeye başladım (protein ağırlıklı, sebze, süt ürünleri, kuruyemiş, et balık gibi) 1.5 kilo verdim normal mi? Biraz kilolu hamile kalmıştım umarım çok almam.
benim bulantım olmuyor ama iştahım da çok çok az ve yağlı kokusu yoğun şeyler yiyemiyorum. seçerek az yiyorum sanırım ondn kilo verdim son zamanlarda ve verecek gibi duruyorum araştırdım kilo verip sağlıklı çocuk dünyaya getiren varmış normalmiş biri şey yazmış "göbeğim şişerken bacaklarım inceldi" darısı banaCanim bende kilolu hamile kaldim 15günde 2 kg vermisim. Ama ben ne peynir ne yogurt süt ne et balik tavuk yiyemiyorum
Canım benim de aynı bir gün gelirse ertesi gün gelmiyor ertesi sabah gelirse akşam gelmiyor anlamadım gitti yani. Bi de doktor daha gelme 4 hafta sonra gel dedi bilmiyorum 4 hafta nasıl geçecekCanım ne guzel iiştahın varsa bebişin çok şanslısabah gelıyorsa aksam gelmıyor yıne benımle oyun oynuyor senın nasıl canım
Bana doktorum özellikle ilk 3 ay kilo verebilirsen cok iyi olur dedibenim bulantım olmuyor ama iştahım da çok çok az ve yağlı kokusu yoğun şeyler yiyemiyorum. seçerek az yiyorum sanırım ondn kilo verdim son zamanlarda ve verecek gibi duruyorum araştırdım kilo verip sağlıklı çocuk dünyaya getiren varmış normalmiş biri şey yazmış "göbeğim şişerken bacaklarım inceldi" darısı bana
Hadi hayirlisi insallah saglikla alirsin bebeğini kucagina,Çok teşekkür ederim evet diğer çocuklarımda 6. haftada başlamıştı bulantı kaybettigim bebekte 5.haftada bunda daha adete bir gün kala müthiş bulantım oldu öyle anlamıştım hamile olduğumu sonra hafifledi ve şuan hafif seyrediyor umarım böyle devam eder ve biter
Canım çok az yediklerin ya mide bulantısı için ilaç mı alsan acaba halsiz dirençsiz kalırsınMasallah canim ne güzel bebisin besleniyor.bol bol cevizde ye.
Herkesin gebeligi ayni olmuyor.
Ben 3 tane progestan kullaniyorum o yapiyorda olabilir.
Benim bugünki menum.
Sabah 2 lokma ekmek 2 zeytin çay 1 ısırık börek
Öğlen 3 yulafli büskivi 1 ufak tabak makarna (hepsini cıkardim).1 portakal
Aksam 2 dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim domates .
icini ferah tut insallah cok guzel geçecekCanım benim de aynı bir gün gelirse ertesi gün gelmiyor ertesi sabah gelirse akşam gelmiyor anlamadım gitti yani. Bi de doktor daha gelme 4 hafta sonra gel dedi bilmiyorum 4 hafta nasıl geçecek
Bilmiyorum ki canım başlayada bilir. Keşke kanamam falan düşük riskim olmasaydıda bulantı olsaydı bir şekilde geçerdi. Tabiki hayrılısı artık napalımGenelde ilk 3 ay bekliyor doktorlar, sonrasinda hala yuksekse ilaç aliyorsunuz gebeliğiniz boyunca, bende ayni problemi yaşadım.
Ahh ne guzel, bence sansli kisimdasin, herkesin belirtileri farklidir, belki daha sonra baslar hic belli olmaz, saglikla gelsinde
Hayirli olsun simdiden, ne kadar erken baslamis belirtiler, benimde iki oglum var, bakalim daha tarihim gelmedi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?