Cnm ben tecrübemi yazayım
İlk ve bu sezeryanımı aynı hastanede ve aynı Dr yaptı. Spinal anezteziyle
4 yıl once sırtımdan iğne yapılırken anestezi Dr beni stajyerin eline bıraktı stajyer 2 defa iğneyi koydu ve beceremedi 3. de anestezi Dr yapyı
Bu ameliyatımda anestezi Dr bizzat kendisinin yapmasını söyledim ki bu sefer stajyer yoktu yine de sansa bırakmadım ona yaptırdım ve tek seferde iğneyi yaptı. 4 yıl önce yapılan 3 iğnenin sonucunda iğne yeri 6,7 aya kadar da ara ara agrıyordu ama bu seferki çok şükür sadece ameliyat günü falan agrıdışimdilik hiç agrı yok
Her iki sezeryan da bişeyler hissediyordum ama acı falan değil dokunma, germe tarzı şeyler hissettim
Yalnız hemen hemen tüm süreci karşımda ki ışıklandırma diyeceğim Bi aletin yansımasında gördüm.
Hatta gülerek yalnız ben yaptığımız herşeyi görüyorum deyince
o aparatı yerini değiştirdiler ona ragmen görüyordum herşeyi ameliyatını çoğunu izledim hatta rahmimi bile gördüm
orta Bi futbol boyutundaydı tabii bebeği çıkardıktan sonraki halini gördüm
Yani öyle aman aman Bi acı yok sadece plesenta yı çıkarırken (ben öyle düşünüyorum belki başka Bi aşamada) acı hissettim. Hem normal doğum hem sezeryan doğum yapan biri olarak söylüyorum her ikisinin de kendine has asamalarda acı oluyor ama inan hepsi unutuluyor. Acıya asla odaklanma sadece bebeğine odaklan inan daha güzel olur herşey