2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
ccanım benim 13 agustos sezeryan,
bugün komtrole gittim dogum kanalına da girmiş. artık inş gününü bekler. 13 agustos tam 39+0 oluyor.
3300 ölçtüler ultrasonda. bugün 37+6 haftaya da kontrolüm var salı ya da carsamba.
sonra bir gün önce covid testi cuma sezeryan:)
annem de teşrif etti yaşadıgım şehire.
yazın köydeler kışın bulundugum şehirde. kadını zor getirdim hala babama diyor ki pazartesi gideyim tugbalara:)
dedim anne doguracam dua et cuma olsun. kadındaki rahatlık beni öahvetti .
Girmiş demek kanala , gelmek istiyor 😍 inşallah bekler gününü 🙏 köy serinse gelmek istememiş olabilir ya da şoktan ne dediğini bilmiyordur belki annen 😅 sen sakin ol sıkma canını 😊 ben görüşmüyorum ailemle. Haberleri bile yok hamile olduğumdan. Olsaydı da faydaları dokunmazdı zaten. Kayınvalidem rahatsız. Eşimle görümcem olacak sadece ☺️
Benim de doktorum aradı az önce. Başlamış yeni hastanesinde. Yarın gel bakalım gün belirleyelim dedi. Çok heyecanlandım. Şimdiden duramıyorum yerimde 🥰

Sezeryan olanlara sorum olacak, bu ameliyat yerindeki ağrı sizi beni çok zorluyor ne zaman hafifler ya? Ne yapmam gerekir? Hareket ediyorum oturup kalkıyorum ama bebeği emzirirken kaldırırken çok zorlanıyorum pozisyon değiştiremiyorym kolayca. Bir de boşluğa düşüyomuş hissi tutmuyo karnım o çok zor korse mi toparlar onu??

Kızlar bizim ameliyat gayet güzel geçti. Paşam 4.120 doğdu. Ve elini emerek doğdu☺️ Memeyi hemen tuttu tabi ama benim sütüm çok çok az geliyor. Oda artar inşallah 🤲🏻 Daha ilk yürüyüşü yapmadım inşallah onuda atlatırsak rahatım🤲🏻
Ooyyy masallahhh😍 emzirdikçe artar o da sağlıkla huzurla büyütün inş gözünüz aydın 🌺🌺🌺

Kızlar bizim ameliyat gayet güzel geçti. Paşam 4.120 doğdu. Ve elini emerek doğdu☺️ Memeyi hemen tuttu tabi ama benim sütüm çok çok az geliyor. Oda artar inşallah 🤲🏻 Daha ilk yürüyüşü yapmadım inşallah onuda atlatırsak rahatım🤲🏻
Maşallah 40 haftalık paşalar bunlar 😅 gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🥰 bizimde yarın 40.haftamiz bitiyor suni sancı verecekler inşallah gelir artık oğlum 🙏

Oy maşallah 😍 gözün aydın canım o emdikçe seninde sütün artacaktır bol sıvı bol dinlenme 😊 sonraki sürecinde ağrısız sızısız olur inşallah

Maşallah canım gözünüz aydın rabbim evladına hayrılı sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah 🤲🥰

Masallah pasa ogluna canim saglikla büyüt insallah.

maşallah canım.gözün aydın sağlıkla büyüsün minik paşa

Selam kızlar bildiğiniz üzere kaşıntım vardı gece doktora meil yazdım sabah 10 da gel dedi . sabah kalktim dusumu aldim evden çıktım çamasırım islanmiş ama akintidir diye umursamadim 😬 doktora gittim kaşıntı sebebiyle nst ye bagladiklarinda bebegin kalp atislarinin yavasladigini fark ettiler 95 e kadar dustu 😭 nasil sikinti stres korku yasadim anlatamam aglaadim hemen hastaneye gonderdiler burda da ilk nst te idare ediyordu almanyada sezeryan vermiyorlar bildiginiz uzere (istege bagli degil) gerekirse imza atmak istedigimi soyledim yeterki cocugu kurtarsinlar diye ogleden sonra bi nst te daha yapacagiz dediler hastaneye yatisim yapildi odaya aldilar yataga tam yattim suyum patladi oysa sabah zaten akiyomus ben fark etmedim normalda akintim da oluyor diye 🤷‍♀️ suyum patladi 10 dk geçmedi agrilarim basladi hemen baktilar 5cm aciklik vardi saat 14:00 da tam 17:00 de acikligim 10 cm ulasti 17:14 te de kizim dunyaya gozlerini acti 😍😍😍 Allahima sukurler olsun Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah biz siramizi saldik kurtulduk darisi tum hamislerin basina en saglikli ve guzel sekilde yavrularini kucaklasinlar ❤️
Maşallah hoş gelmiş Gözün aydın canım Tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah sana bakmak için girmiştim iyi çok sevindim senin adına🥰🥰😘😘

Yaa 🥰 parmağını yediğim 🤩 maşallah ömrü güzel olsun hayırlı olsun

Kızlar ben normal puset almıştım oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor sizlere sorum bu puseti herhangi bir aparatla bebek arabası olarakta kullanabilir miyim yani o tarz bir aparat var mı bildiğiniz pusetleri bebek arabasına çeviren

Kızlar benim göğüs uçlarım çok sivri ya. Evde atlet sütyen giymiyorum sadece tshirt var. Ucları havada hep annem bar yanımda utanıyorum da 🙈

Kızlar benim oğluş sürekli uyuyor sarılık riskimjz vardı değeri 12ydi dün çok şükür 8 e gerilemiş ancak şimdi de doğum kilosuna haftasında dönmesi gerekiyormuş şuan için 110gram bir eksiğimiz var cocuk doktorumuz kilosunu toparlamazsa hastaneye bile yatabilir dedi... Bu yüzden emmesi ya da mama yemesi gerekiyor ancak uyanmıyor çok uyuyor ayrıca henüz sütüm de öyle çok çok gelmiyor sizin önerileriniz nedir ne yapabilirim kilo konusunda ve uyandıramamam konusunda ilk cocugum cok tecrubesizim😥

Maşallah cnm Gözün aydın 😍
Sütünde ilk günün o yüzden az gelmesi normal cnm bol bol yürüyüş yapmayı unutma

Kızlar ben normal puset almıştım oto koltuğu olarakta kullanılabiliyor sizlere sorum bu puseti herhangi bir aparatla bebek arabası olarakta kullanabilir miyim yani o tarz bir aparat var mı bildiğiniz pusetleri bebek arabasına çeviren
Bebek arabalarına takılabiliyor ikinci el pusetsiz satan birinden bebek arabası alın takılıp takılmadığını test edin uygunluğunu puseti takınca yenidoğan uygun ufak araba oluyor.

Kızlar benim oğluş sürekli uyuyor sarılık riskimjz vardı değeri 12ydi dün çok şükür 8 e gerilemiş ancak şimdi de doğum kilosuna haftasında dönmesi gerekiyormuş şuan için 110gram bir eksiğimiz var cocuk doktorumuz kilosunu toparlamazsa hastaneye bile yatabilir dedi... Bu yüzden emmesi ya da mama yemesi gerekiyor ancak uyanmıyor çok uyuyor ayrıca henüz sütüm de öyle çok çok gelmiyor sizin önerileriniz nedir ne yapabilirim kilo konusunda ve uyandıramamam konusunda ilk cocugum cok tecrubesizim😥
Canim altini ac havalandir ,ayak altlarina masaj yap,burnunu hafifce sık ,kucagina al gaz çıkartma pozisyonuna al ben bu sekilde ilk günler uyandirdim.

Kızlar iki haftadır pislik bi doktora denk geldim adam gibi muamele etmiyor bişiy soramıyorum. Bugün nts kontrolüm vardı fotosunu çektim anlayan varsa yorumlayabilir mi? ben biraz sancı gördüm sanki.

Eklentiler

• 20210805_143030.jpg
    20210805_143030.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 74
Çoğu bebek arabalarıyla beraber kullanılıyor. Bazıları aparatlı bazıları aparatsız kullanılıyor. Ne aldığınıza göre değişir internetten bi bakın

X