Kızlar yazdıklarınızı okudum içim daraldı sanki hepsi bana geleceklermiş gibi. Samimiyetimle söylüyorum bu insanlar gerçekten düşüncesiz. Olamaz böyle olmamalı. Ben baştan tavir koydum, burası 45 derece zaten nefes almak dahi zor, bana gelen bebek bahane tatil şahane mantığıyla gelecek ki bunu bildiğim için açık açık söyledim ben kimseyi ç e k e m e m. Kimse çekmemeli, bir kişi olur hani yardımcı olur yada kendine en yakın hissettiğin kişi olur tamam ama bu nedir
Acik açık soyleyin zaten su zamanlarda bile canimiza okunuyor biz kimse için yapmadık bu çocukları, lohusalikta rahat olmamız gerek en özel en yorucu en mukaddes zamanlar. Benim eşimin ailesi kıpırdıyor gelme hevesliler, ya ben hamileyken kimseden destek görmedim şimdi gelip sanki benim evimi mi temizleyecekler yemek mi yapacaklar bir yükümü mü alacaklar hayır deniz, kum,gunes yine herseyi ben yapacagim ben hangisiyle uğraşacağım bir de oturup misafir çekeceğim bebek bahanesiyle. Düşüncesi bile bogdu beni, bu kendi ailem içinde geçerli ki onlarla bile tavirliyim asla kimseyi lohusa zamanında kabul etmiyorum. Sonrasında da kimse kusura bakmasın aylardır eve tikandik eşim ben çocuğumuz köpeğimiz bir tatili hakettik bunu kimsenin bozmasına izin vermem. Uzun oldu ama cidden cok sinirlendim kimseye bu kadar tahammül etmek zorunda değilsiniz, o kadar uzun boylu degil
durumunuzu bilmiyorum ama belki bekara koca boşamak kolay da diyebilirsiniz ama ben eşiniz anlayışlı biri ise ne yapıp ne edip bir yolunu bulup bu durumdan kendinizi kurtarın, beni sevmesinler inanın umurumda değil ne kavgalar edildi ne laflar yedim ama asla tavrimdan vazgecmedim katlanamam asla. Geliniz diye yada kizlariyiz diye bu rahatsiz edici durumlara katlanmak için dünyaya gelmedik bu çocukları dunyaya getirmiyoruz, herkes işine geldiği gibi kafasına göre kalkıp beni rahatsız edemez