2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de eşimin arkadaşının eşiyle konuşuyorduk geçen. Bi arkadaşıma gitcem dedi. Sanada söylemeye çekiniyorum gerçi dedi sonra. Niyeki dedim, yeni doğum yaptıda bebek görmeye gidicem dedi. Niye çekiniyosun benim olmuyo diye kimsenin olmasın mı istiyorum sanki ben allah bağışlasın dedim. İnsanlar resmen büyüklenip acıyor. Verende Allah vermeyende. Buda bizim sınavımız. Allahın izniyle bu kez bebeğim sımsıkı tutunur inşallah. 🤲 Rabbim banada tüm isteyenlere bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle nasip etsin. 🤲

Bende bi arkadaşa bebek görmesine gittim..
Gitsen suç gitmesen yine suç..
Bebeği kucağıma verdi.. sonra dediki kokla cennet kokusu bu sen bilmezsin...
O anda basimdan aşağı kaynar su döküldü ömrüm boyunca unutmam bunu...

ay tovbe yarabbim ya... ne yaptin peki.. birdaha o arkadasinla gorusmemissindir insallah🙏🏻

Verende Allah alanda. Ona o cennet kokusunu bağışlayanda Allah. İnsanlar kolay hamile kalınca ne kadar kutsal bişey olduğunu şüjretmeleri gerektiğini, minnet duymaları gerektiğini pek idrak edemiyorlar. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. 🤲

ay tovbe yarabbim ya... ne yaptin peki.. birdaha o arkadasinla gorusmemissindir insallah🙏🏻

Görüşüyoruz ama mecbur kalınca...
Açıkçası artık kimse ile görüşmek istemiyorum yalnızlastim bu konu yüzünden..
Insanlar çok canımı acıtıyor... yada ben mi çok hasaslastim bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallah zor bir sınav...

Verende Allah alanda. Ona o cennet kokusunu bağışlayanda Allah. İnsanlar kolay hamile kalınca ne kadar kutsal bişey olduğunu şüjretmeleri gerektiğini, minnet duymaları gerektiğini pek idrak edemiyorlar. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. 🤲

Onlar kendileri yapıyor sanıyor haşa...
Bana kaç kişi dedi bi beceremedinmi yıllardır...

Bana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin. 🤲
Allah’ın da izniyle güzel haberlerle gel yine canım

Bana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin. 🤲
Rabbim yardımcın olsun inşallah çok güzel haberlerle gel bekliyoruz haberini sabırsızlıkla 🙏🏻

Kızlar yaa resmen hep aynı şeyleri yaşıyoruz.😊 Ben biraz önce dişlerim birbirine vurarak eve girdim. Hamileliğin en başında aşırı üşürüm, ayaklarım taş gibi olur, ısınmaz. Ayyy var mı acaba diye şüphelendim. Bir baktım bir sürü üşüyorum yazan var ❤️❤️

Bu arada ben ekim annesi olduğum için yaz hamileliğini biliyorum. Buz dolabında soğuttuğum su şişesine havlu sarar, ona sarılıp yatardım 😄😄 böyle bir sıcaklama yok 😄 evde klima yoksa çok işe yarıyor tavsiye ederim.
@canimmkendimm canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah.

Allah’ın da izniyle güzel haberlerle gel yine canım
Rabbim yardımcın olsun inşallah çok güzel haberlerle gel bekliyoruz haberini sabırsızlıkla 🙏🏻
Kızlar yaa resmen hep aynı şeyleri yaşıyoruz.😊 Ben biraz önce dişlerim birbirine vurarak eve girdim. Hamileliğin en başında aşırı üşürüm, ayaklarım taş gibi olur, ısınmaz. Ayyy var mı acaba diye şüphelendim. Bir baktım bir sürü üşüyorum yazan var ❤❤

Bu arada ben ekim annesi olduğum için yaz hamileliğini biliyorum. Buz dolabında soğuttuğum su şişesine havlu sarar, ona sarılıp yatardım 😄😄 böyle bir sıcaklama yok 😄 evde klima yoksa çok işe yarıyor tavsiye ederim.
@canimmkendimm canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim kızlar. İnşallah güzel olur herşey, hepimiz için. ❤️

Ya hiç cesaretim yok tatlım sen yapta bende senden güç alayım pazartesi doktora girmem lazım ilaçlarım bitmese ona bile gitmem twat yapanlara hayranım aıfır cesaret bende 😔😔
Sence varmı canım

Eklentiler

• 327C5CC4-15C6-4B71-80D5-76E050481295.jpeg
    327C5CC4-15C6-4B71-80D5-76E050481295.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 54
Benle aynı gün transfer olan varmı kızlar 25 ocak cumartesi oldu 2 adet 5. Gün embriyosu konuldu şuan hiçbişe hissetmiyorum kemdimi şişiriyorum sadece ilk iki gün adet sancılarım oldu sonra arada bel ağrım oluyo iki gündür hiçbişeyim yok
😞 benimde oyle canim senden iki gun sonra oldu 5.gun embriyosu tek koyuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X