- 6 Nisan 2013
- 1.442
- 1.228
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.521
7inci gun mu belirtiler oluyor yoksa
evet aslında belirti yok. bendeki en belirgin şey gece uykumun gelmesi hafif terleme başka belirti yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7inci gun mu belirtiler oluyor yoksa
Aminnnnayy maşallah ya darısı da bizlere olsun
Bide bu normal testmi erken gebelik testi varmıl omuSence varmı canım
Progestan vurulabilirsin canim o keser kanamayi insallah bide dinlen surekliHayir canim malesef
az daha bekleyelim bakalim7. gün salgılanmaya başlıyordu diye biliyorum HCG
Erken gebelik canim arkadasin yaptigiBide bu normal testmi erken gebelik testi varmıl omu
Kizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda
Canım 7. Günden sonra hormon salgılanmaya başlıyor daha çok erken kendine zehir etme yat dinlen dua oku film izle7inci gun mu belirtiler oluyor yoksa
tamam canim icim rahatladi oyle deyince sen tesekkur ederimCanım 7. Günden sonra hormon salgılanmaya başlıyor daha çok erken kendine zehir etme yat dinlen dua oku film izle
Canim ilac olarak ictim kanamam olduhu icin fitil olarak kullanmadim ama dedim icmek yerine ignemi yapsaydim doktor yaptirmadi igne ama zaten jel kullanirken kanama olduProgestan vurulabilirsin canim o keser kanamayi insallah bide dinlen surekli
Doktorla transfer gunu bisey sorcaktim o anda bile konusamadim gunde 50 60 kisiye tek doktor bakiyor ama sukur iyi bir hemsire var msj atiyorum gecte olsa cevap yaziyor sabah attim msj bakalim cevap verecekmiTüp bebek doktorun kimse nerede yapıldıysa onların yönlendirmesi gerekir. Doğum olana kadar sorumlulukları var. ONLARA danışıp öyle hareket etmen en doğrusu.... mutlaka onlar ne derse onu yap.
ama şimdi sen 7. gün gelince belirti ararsın :) arama ne olur. Cidden belirti yok. Göğüslerde azıcık hassasiyet oluyor bazen. bi bakmışsın iki saat sonra hiç bir şey kalmamış. İlaçlardan hep. Bel ağrısı karın ağrısı öyle şeyler olmuyor. İlk iki gün biraz sızlama olmuştu bende sadece o da transferde zorlandım. Mesane dolu değilmiş yeteri kadar sondayla yükleme yaptılar ondan. Belirti olmuyor canım. Hiç strese girme gerçekten. Burda en çok belirti arayanlardan biri de bendim ayrıca arkadaşlar bilir :)tamam canim icim rahatladi oyle deyince sen tesekkur ederim
Ben de tüm arkadaşlarıma söyledim şimdi çok pişmanım cidden kimseye söylememek gerek. Biri diyor pozitif ol biri diyor çok umutlanma da. Herkes şaka gibi. Kimse anlayamıyormuş gibi geliyor artık. Hergün hastaymışım gibi nasılsın diye soruyorlarKızlar günaydın genel ruh haliniz ne durumda ben gözümle adam öldürmeye başladım resmen herşeye ağlıyorum herşeye sinirleniyorum barut gibiyim sanki adet öncesi bunalım gibiçevremde maşallah ama herkes benden daha alıngan insanlar çok yordu beni tüm akrabalar ailem yüzünden öğrendi her gün arayıp test gününü soruyorlar bende haliyle sinirlemiyorum. Resmen bunaldım .Pazartesi test günüm bi de negatif çıkarsa insanlara açıklama yap. Ağlasan suç olur aman isyan etmeeee diyenler kafamın üstünde sanki her ağlamak suç. Herkesi barut verip yakasım var. Keşke tek başıma halletseydim bu süreci
sizlere teselli verirdim simdi ben oyle oldum amann bosverelim carsamba gidip kan verecegim nasilsa ak koyun kara koyun belli olur ogrendikten 4 gun sonra da evime donecegimama şimdi sen 7. gün gelince belirti ararsın :) arama ne olur. Cidden belirti yok. Göğüslerde azıcık hassasiyet oluyor bazen. bi bakmışsın iki saat sonra hiç bir şey kalmamış. İlaçlardan hep. Bel ağrısı karın ağrısı öyle şeyler olmuyor. İlk iki gün biraz sızlama olmuştu bende sadece o da transferde zorlandım. Mesane dolu değilmiş yeteri kadar sondayla yükleme yaptılar ondan. Belirti olmuyor canım. Hiç strese girme gerçekten. Burda en çok belirti arayanlardan biri de bendim ayrıca arkadaşlar bilir :)
Erken gebelik canımBide bu normal testmi erken gebelik testi varmıl omu
maşallah canm hadi hayırlı olsun.Kızlar inanın sunan ne yapıcam bilmiyorum iki defa ikizlerimi kaybettim yeniden 25 Ocak cumartesi transferim 5.gün embriosu ve 2 tane yerleştirildi bundan iki gün önce idrar testi yapmıştım bişey çıkmamıştı bugün sabah yaptım sonuç bu resimde çok korkuyorum şuan transfer günü hariç 6.cı günüm böyle olup devam eden varmı kan testim pazartesi dualarınızı eksik etmeyin
fakat ben 23ünde oldum pazt yap dedi doktorum senin de pazt nasıl oluyor erken değl mi sana ?Kızlar inanın sunan ne yapıcam bilmiyorum iki defa ikizlerimi kaybettim yeniden 25 Ocak cumartesi transferim 5.gün embriosu ve 2 tane yerleştirildi bundan iki gün önce idrar testi yapmıştım bişey çıkmamıştı bugün sabah yaptım sonuç bu resimde çok korkuyorum şuan transfer günü hariç 6.cı günüm böyle olup devam eden varmı kan testim pazartesi dualarınızı eksik etmeyin