2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşüyoruz ama mecbur kalınca...
Açıkçası artık kimse ile görüşmek istemiyorum yalnızlastim bu konu yüzünden..
Insanlar çok canımı acıtıyor... yada ben mi çok hasaslastim bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallah zor bir sınav...

öncelikle kimseyle görüşmek için zorunda değilsin.. Öyle arkadaş olamaz çünkü..bu bizim imtihanımız ve bunun için kendimizi üzmememiz gerekiyor.. ben de senın gibi akraba görüşmelerine felan gitmiyodum çocuk olayını naptın diye sorarlar diye.. sonra dedim bu bi hastalık vs.. insanlar grip olunca yada Allah korusun kanser olunca utanmıyosa ben neden utanayım... Neden çcocuğun olmuyo sorularınada alıştım sağlık sorunları dıyıp geçiyorum.. oyle densizlık yapan olursa ki çok sukur yapan olmadı haddini bildirirm.. o çocucuğu Allah verdi Allah alır... hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak olan zavallı insancıklara acıyorum.. sen de acımalısın:)

Bana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin. 🤲

Rabbim hayırlısını nasip etsin sana inşallah bebeğin seninledir. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Kızlarrr gunaydin bugun 4uncu gunum hic bir belirtim yok kafaya yiyecegim sadece sabah ilk idrarim cok koyulasti dunde 1 saate yakin belim karnim agridi baska da yok tutmadi mi acaba
idrar rengi sadece sana susuz kaldığının sinyalini verir canım. hemen su içmeye başla. :KK66: gebelik belirtisi diye bir şey yok. sadece kan testi . içinizi karartmayın ben gibi.

idrar rengi sadece sana susuz kaldığının sinyalini verir canım. hemen su içmeye başla. :KK66: gebelik belirtisi diye bir şey yok. sadece kan testi . içinizi karartmayın ben gibi.
Yok canim 3 litre su iciyorum her gun doktorum dedi hatta ama nedense iki gundur sabah oyle gece idrara uyansam bile ilaclardan galiba

Kizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda

Kizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda
Canim arasan ulasamaz misin kendi doktoruna igne dedigin progestan kalcadan olan mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X