2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar estrofem bana hiç gelmiyor çarpıntı yapıyor mahvoldum. Yarın 11.günüm ve kan vericem. E2de baktırıp sayısını düşürmek istediğimi söyliycem. Sabah 2 akşam 2 verdiler bana. Hiç iyi değilim.
Beni pek etkilemiyor allahtan ya ilk zamanlar kötü yaptı da şimdi günde ikiye düştük ondan herhalde

Ben de şu an aynı şeyden muzdaribim canım tansiyonu düşük biriyim normalde 10/6 gezerdim şimdi ise 14/9 gördüm az önce acayip yüksek benim için
Arada kaldım ne yapsam bilemedim
Bir yandan estrofem lazım bir yandan tansiyon da iyi değil
Bakıyorum İnternet'e bebek tutunduktan sonra estrofem o kadarda gerekli bişey değilmiş. Benden adetin 4.günü kan alındı. 99 gibi bi değer çıktı e2. İlacı 4e çıkardılar bi dahada bakmadılar. Başım çatlıyor nabzım hızlandı resmen çarpıntı yaptı. Ruhum daralıyor. Söyliycem gerekirse düşürsünler. Değere bi bakılsın. Böyle körü körüne o kadar ilaç almak mantıksız geliyor bana.

Bakıyorum İnternet'e bebek tutunduktan sonra estrofem o kadarda gerekli bişey değilmiş. Benden adetin 4.günü kan alındı. 99 gibi bi değer çıktı e2. İlacı 4e çıkardılar bi dahada bakmadılar. Başım çatlıyor nabzım hızlandı resmen çarpıntı yaptı. Ruhum daralıyor. Söyliycem gerekirse düşürsünler. Değere bi bakılsın. Böyle körü körüne o kadar ilaç almak mantıksız geliyor bana.
Baş ağrısı ile birlikte hiç çekilmiyor zaten biliyorum migrenim var ve ilk kullanmaya başladığımda estrofem beni duvardan duvara çarptı sonra dozu sabitleyince durdu ağrım şu an tansiyon oynuyor
Aşırı rahatsızlığın varsa söyle prospektüste de yazıyor zaten baş ağrısı fazla olursa ilacı kesin vs diye doktorun doğru şeyi söyler canım
Ben de yarın arayıp soracağım.
Bu arada ben de günde dört sabah iki akşam iki alıyorum

Benle aynı gün transfer olan varmı kızlar 25 ocak cumartesi oldu 2 adet 5. Gün embriyosu konuldu şuan hiçbişe hissetmiyorum kemdimi şişiriyorum sadece ilk iki gün adet sancılarım oldu sonra arada bel ağrım oluyo iki gündür hiçbişeyim yok

Baş ağrısı ile birlikte hiç çekilmiyor zaten biliyorum migrenim var ve ilk kullanmaya başladığımda estrofem beni duvardan duvara çarptı sonra dozu sabitleyince durdu ağrım şu an tansiyon oynuyor
Aşırı rahatsızlığın varsa söyle prospektüste de yazıyor zaten baş ağrısı fazla olursa ilacı kesin vs diye doktorun doğru şeyi söyler canım
Ben de yarın arayıp soracağım.
Bu arada ben de günde dört sabah iki akşam iki alıyorum
Çok ağır bi ilaç e bide progestandı gebelik hormonlarıydı derken fena bir hal alıyor
Yarın gidip konuşcam zaten. İnşallah değerim yükselmiştir. 🤲

Herkese günaydın sonun hesabımı aktif edebildim kızlar birsen ben 25 ocak transfer oldum bende hepiniz kadar çok heycanlı hepiniz kadsr umutsuz bi okadarda umutlu bekliyorum tedavi süreci bile bukadar gergin değildi diye düşünüyorum bwklemk cok zor benim ilk tüp denemem iki tane 5. Gün enriyodu koydular biri iyi kalite diğeri orta kalite dediler beş tanede donduk kısaca hikayem bu kader arkadaşlarım
aynı gün transfer olmuşuz canım benimde 2 embrio 5. Gün ebriosu kondu test ne zaman düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam idrar bilmiyorum beklemek çok zor allahım hepimize nasip etsin 😘🙏🏻🙏🏻❤️

aynı gün transfer olmuşuz canım benimde 2 embrio 5. Gün ebriosu kondu test ne zaman düşünüyorsun ben yarın sabah yapıcam idrar bilmiyorum beklemek çok zor allahım hepimize nasip etsin 😘🙏🏻🙏🏻
Ya hiç cesaretim yok tatlım sen yapta bende senden güç alayım pazartesi doktora girmem lazım ilaçlarım bitmese ona bile gitmem twat yapanlara hayranım aıfır cesaret bende 😔😔

[/QUOTE]
İnşallah bu kez nasip olur. Kimseyle paylaşma boşver. Eşin yardım etsin. Rabbim yüzüne baksın. 🤲
Üzülme bak yardım etmiş de nolmuş sanki sen kendi kendine hem daha huzurlu olursun hem de zaten çok yardımlık bir süreç değil Allah nasip ederse bir şey engel olamaz
😞 cok dusuncesiz insanlar o gun bende bir nişana gittim kadinin biri daha cocuk yok mu diye sevdigim cocugunu kucagimdan aldi ne becereksiz bunlar diye icime birsey oturdu o gun

Insanlar acımasız evet
Saatlerce yazsam bitmez bu kulaklar 5 yılda neler duydu...ama RABBİM büyük O görüyor o duyuyor tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah.. emek veren herkesi sevindirsin inşallah...

Insanlar acımasız evet
Saatlerce yazsam bitmez bu kulaklar 5 yılda neler duydu...ama RABBİM büyük O görüyor o duyuyor tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah.. emek veren herkesi sevindirsin inşallah...
[/QUOTE]
Benim bir oglum olduğu halde ben bunalıyorum
En son Allah isterse verir diyorum .çünkü anlamıyorlar beni.nedeni neyse ne kim istemez çocuğu olsun.

Olmadı kızlar sonucum negatif "2,31" Hayırlısı böyleymiş.. Çok üzgünüm çok.. Şimdi ben; ilaçlar yüzünden aldığım kilolarla... bozulan psikolojim ve tedavi için çektiğim kredi borcuyla gidiyorum bu umut dolu günlerden.. Kısa da sürse anne olmak bana yakışmıştı.. Hoşçakalın..

Zor biliyorum çok zor kelimelerle anlatılmayacak kadar çok acıtıyor insanın canını..
Ama umudumuz hep var şükürler olsun..
Bende 2 negatif tüp bebek annesiyim...
Anneliği iliklerimde hissettim o kadar güzel diki o 20 gün.. öğrendiğim de hıçkırıklarla ağladım canım acıyor diye bağırıyormuşum eşim biyerimde ağrı var sandı oysa kalbim ruhum çok acıyordu... Piskologa götürdü eşim beni... elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah hepimize...
Sonumuz güzel olsun inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah... pes etmek yok yolumuza devam edeceğiz tedaviye ve dua ile birlikte inşallah nasip olacak biz çabamızı gösterelim...

😞 bende bos bulundum aldim sevimli kiz cocuguydu oda oyle deyince milletin icinde tuhaf oldum Rabbim yuzumuze baksin

Allah boyle insanlari islah etsin gercekten...yahu ben napayim senin cocugunu ben kendi karnimda tasidigim kalp carpintilarini, tekmelerini hissettigim cocugumu istiyorum.. baskasinin cocugunu istesem gider evlat edinirim zaten senin cocuguna mi kaldim diyeceksin boyle tiplere... Allah bu insanlarin cezasini versin ne diyeyim cok sinirleniyorum boyle tiplere

Benim de eşimin arkadaşının eşiyle konuşuyorduk geçen. Bi arkadaşıma gitcem dedi. Sanada söylemeye çekiniyorum gerçi dedi sonra. Niyeki dedim, yeni doğum yaptıda bebek görmeye gidicem dedi. Niye çekiniyosun benim olmuyo diye kimsenin olmasın mı istiyorum sanki ben allah bağışlasın dedim. İnsanlar resmen büyüklenip acıyor. Verende Allah vermeyende. Buda bizim sınavımız. Allahın izniyle bu kez bebeğim sımsıkı tutunur inşallah. 🤲 Rabbim banada tüm isteyenlere bekleyenlerede sağlıkla sıhhatle nasip etsin. 🤲

amiiin🤲🤲🤲

♥ Sizlerde iyiki varsiniz Zorlu sureclerden geciyoruz hamile kalinca bile paylasmayi dusunmuyorum sosyal medyada belki benim cektiklerimi cekenler vardir uzulmesin diye

kesinlikle kariliyorum... bende Allah bir gun evlar nasip ederse paylasmayacagim.. nazar korkusundan degil.. benim gibi olmayipta yillarca bekleyenler uzulmesin diye😞 Allah isteyen herkese nasip etsin insallah🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X