2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zor bizi en iyi biz anlarız canım sakin kalmaya çalış. Bende 8. Gün çok net gördüm idrar testinde ama işte gel de anlat bunu ya değerim düşerse ya birşeyleri eksik yaptıysam diye kendimi yiyip bitiriyorum şu günler geçse de artık bi kan testi yapsak kalp atışını falan bi duysak hayırlısıyla
O bende de var ben de kimyasal gebelik gecirdim bir kez. Sanki hevesim kursagimda kalacak gibi hissediyorum bazen. Sonra geciyor :)

Çok zor bizi en iyi biz anlarız canım sakin kalmaya çalış. Bende 8. Gün çok net gördüm idrar testinde ama işte gel de anlat bunu ya değerim düşerse ya birşeyleri eksik yaptıysam diye kendimi yiyip bitiriyorum şu günler geçse de artık bi kan testi yapsak kalp atışını falan bi duysak hayırlısıyla
Ay evet arkadaşım ya inşallah. Bende çok üşüme oluyor 😞 sizde de oluyor mu ?

♥ Sizlerde iyiki varsiniz Zorlu sureclerden geciyoruz hamile kalinca bile paylasmayi dusunmuyorum sosyal medyada belki benim cektiklerimi cekenler vardir uzulmesin diye
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Çünkü yıllardır bir o paylaşımlar bir de çocuk yok mu ne zaman yapıyorsun annelik bambaşka bişey diye vır vır konuşanlar bana hep eksik hissettirdi. Bir gün benim de olursa inşallah bu konulara çok dikkat edicem.
Bir de Mümkün olduğu kadar kimselere anlatmamak bana daha mantıklı geliyor. Benim kendi annem kardeşim eşimin ailesi dahil bilmiyor infertilite sorunumuz olduğunu. Sadece birkaç anlayışlı arkadaşıma anlattım. Bu sayede daha az çevre stresi yaşıyorum sanki.

Bende senin gibi hissediyorum 😞 bundan önceki kimyasaldı. Kan vermeye çok korkuyorum 😞 idrarda çok net pozitif gördüm 7. Gün.. hatta 8. Gün ve bugün de tekrarladım. Hepsinde pozitifti ama kurup duruyorum. Acaba dün rengi daha mı koyuydu. Bugün çizgi rengi daha mı açık sanki vs😞 bende tiroid ameliyatı oldum. Euthrox 100 kullanıyorum. Bugün tansiyon ve nabzım yüksekti. Muhtemelen değerler oynuyor. Off
Ay sen de mi eutyhrox kullanıyosunnn.... troid olayı ne kadar yaygın bizim böyle bir derdimiz var işte 2 haftada bir tsh ne oldu derdi... benim tam bir ay olmuş ölçtüreli doktorum gebelik oluşunca hemen gel demişti aklım yerinde değil ki dün testi yaptım bugün misafir vs git tsh baktır işte allahın salağı ah kafammm :kızgın:

Ay sen de mi eutyhrox kullanıyosunnn.... troid olayı ne kadar yaygın bizim böyle bir derdimiz var işte 2 haftada bir tsh ne oldu derdi... benim tam bir ay olmuş ölçtüreli doktorum gebelik oluşunca hemen gel demişti aklım yerinde değil ki dün testi yaptım bugün misafir vs git tsh baktır işte allahın salağı ah kafammm :kızgın:
Bende 50lilik kullanıyorum 6 senedir tiroid hastayım bende salı gidicem doktorum bana da gebe kalınca hemen gel dedi

Bende 50lilik kullanıyorum 6 senedir tiroid hastayım bende salı gidicem doktorum bana da gebe kalınca hemen gel dedi
Benim kimyasal gebeliğimde tam kan tahlili verdiğimde değerim değişmişti. tsh epey yükselmişti ki hcg değerim çok yüksek değildi. Ama tüp bebek doktoruma attığımda ilk zamanında çok etkilemez demişti

Kızlar estrofem bana hiç gelmiyor çarpıntı yapıyor mahvoldum. Yarın 11.günüm ve kan vericem. E2de baktırıp sayısını düşürmek istediğimi söyliycem. Sabah 2 akşam 2 verdiler bana. Hiç iyi değilim.

Kızlar estrofem bana hiç gelmiyor çarpıntı yapıyor mahvoldum. Yarın 11.günüm ve kan vericem. E2de baktırıp sayısını düşürmek istediğimi söyliycem. Sabah 2 akşam 2 verdiler bana. Hiç iyi değilim.
Ben de şu an aynı şeyden muzdaribim canım tansiyonu düşük biriyim normalde 10/6 gezerdim şimdi ise 14/9 gördüm az önce acayip yüksek benim için
Arada kaldım ne yapsam bilemedim
Bir yandan estrofem lazım bir yandan tansiyon da iyi değil

Benim kimyasal gebeliğimde tam kan tahlili verdiğimde değerim değişmişti. tsh epey yükselmişti ki hcg değerim çok yüksek değildi. Ama tüp bebek doktoruma attığımda ilk zamanında çok etkilemez demişti
Ay iyi bari ilk zamanlar çok etkilemiyor olmasına sevindim umarım bir sorun çıkmazda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X