Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 14 ocakta oldum cuma kan günüm.kasık ağrılarım var basindan beri.bel ağrısı.goguslerime dokunamıyorum.ara ara ateşim çıkıyor.siskinlik hissediyorum.basim agriyor bazen.bazen bacaklarim.siz de ne gibi şeyler oluyor
Ben de 14 ocakta oldum cuma kan günüm.kasık ağrılarım var basindan beri.bel ağrısı.goguslerime dokunamıyorum.ara ara ateşim çıkıyor.siskinlik hissediyorum.basim agriyor bazen.bazen bacaklarim.siz de ne gibi şeyler oluyor
Ben hiç sizin yaşadığınız belirtileri yaşamadım. Göğüs ağrım da azalmaya başladı. Sadece şişler. Belim, başım hiç ağrımadı. Sadece kasık batmalarım oldu. 2 gündür de tansiyonum çok düşük şekilde uyanıyorum. Bu kadar belirti üzerine artık bir test yapın bence.
Sürekli belirtilerle kafanızı karıştırmışsınız ama anladığım kadarıyla. Biraz serbest bırakın kendinizi. Düşünmemeye çalışın. Eğer çok stresliyseniz bir test yapın derim yine ben. Umarım pozitif olur.