• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası 6.gün

Merhaba az önce çıktı sonucum hcg 34,6,tekrar doktora gitmedim ancak kimyasal gebelik vesaire değilse olduğunu düşünüyorum (internetteki bilgilere dayanarak 😂)
Ya seni gebertirim neden öyle düşünüyosun😄 bende 31 le öğrendim kaçıncı gününde çıktı 34. Ayrıca ilk çıkan sayı önemli değil önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması

Merhaba 5. Gün embriyosu mu transfer oldunuz? 6. Günde erkenden çıkmış ne güzel ben de dayanamayıp 3-4 gün sonra kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum bugün 2. Gün😂
Benim de 6.gün erken gebelik testi yaptım negatif şeytan dürtüyor git kan ver diye şimdi offffff

Benim de 6.gün erken gebelik testi yaptım negatif şeytan dürtüyor git kan ver diye şimdi offffff
Aslında gününü beklemek lazım ama insan dayanamıyor işte. O yüzden ben iki tane kaset test aldım. İki hakkım var. Test günüm haftaya perşembe, kaset testleri de Salı ve çarşamba yapacağım 🙈

Aslında gününü beklemek lazım ama insan dayanamıyor işte. O yüzden ben iki tane kaset test aldım. İki hakkım var. Test günüm haftaya perşembe, kaset testleri de Salı ve çarşamba yapacağım 🙈
Benimde test günüm çarşamba ama bugün ince bile olsa bi pozitif görmeyi umut ediyordum erken öğrenen çok olmuş direkt negatif görünce modum çok düştü nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Benimde test günüm çarşamba ama bugün ince bile olsa bi pozitif görmeyi umut ediyordum erken öğrenen çok olmuş direkt negatif görünce modum çok düştü nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Bence moralinizi bozmayın teste daha bir hafta var. Çıkmaması çok normal çocuk daha ancak tutunmuştur 🥰🥰

Back
X