Merhaba az önce çıktı sonucum hcg 34,6,tekrar doktora gitmedim ancak kimyasal gebelik vesaire değilse olduğunu düşünüyorum (internetteki bilgilere dayanarak )Kesin pozitif banada haber verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası 6.gün
- Konu Sahibi bloomorg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ya seni gebertirim neden öyle düşünüyosun bende 31 le öğrendim kaçıncı gününde çıktı 34. Ayrıca ilk çıkan sayı önemli değil önemli olan iki gün sonra iki katına çıkmasıMerhaba az önce çıktı sonucum hcg 34,6,tekrar doktora gitmedim ancak kimyasal gebelik vesaire değilse olduğunu düşünüyorum (internetteki bilgilere dayanarak )
Hevesim hep o kadar yarıda kaldı ki her şeye temkinli yaklaşıyoruz maalesefYa seni gebertirim neden öyle düşünüyosun bende 31 le öğrendim kaçıncı gününde çıktı 34. Ayrıca ilk çıkan sayı önemli değil önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması
Bende gidip kan verdim umutsuz bi sekildeHevesim hep o kadar yarıda kaldı ki her şeye temkinli yaklaşıyoruz maalesef
Bende gidip kan verdim umutsuz bi sekilde
Kaçıncı gününde kan verdin senHevesim hep o kadar yarıda kaldı ki her şeye temkinli yaklaşıyoruz maalesef
Merhaba sonucunuz çıktı mı ?Bende gidip kan verdim umutsuz bi sekilde
6.günde verdim,bugün çıktı sonucum hamile olduğumu söyledi doktor ❤Kaçıncı gününde kan verdin sen
Dün müydü 6.gün kaç sonucunuz hayırlı olsun6.günde verdim,bugün çıktı sonucum hamile olduğumu söyledi doktor ❤
Merhaba 5. Gün embriyosu mu transfer oldunuz? 6. Günde erkenden çıkmış ne güzel ben de dayanamayıp 3-4 gün sonra kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum bugün 2. Gün6.günde verdim,bugün çıktı sonucum hamile olduğumu söyledi doktor ❤
Benim de 6.gün erken gebelik testi yaptım negatif şeytan dürtüyor git kan ver diye şimdi offffffMerhaba 5. Gün embriyosu mu transfer oldunuz? 6. Günde erkenden çıkmış ne güzel ben de dayanamayıp 3-4 gün sonra kan testi yaptırsam mı acaba diye düşünüyorum bugün 2. Gün
Sonucunuz ne oldu acabaİnşallah sonuç pozitif çıkar hayırlısıyla benim dün 6. Günümdü kan testi verdim negatifti,ilerleyen günlerde yeniden vereceğim bakalım
Aslında gününü beklemek lazım ama insan dayanamıyor işte. O yüzden ben iki tane kaset test aldım. İki hakkım var. Test günüm haftaya perşembe, kaset testleri de Salı ve çarşamba yapacağımBenim de 6.gün erken gebelik testi yaptım negatif şeytan dürtüyor git kan ver diye şimdi offffff
Benimde test günüm çarşamba ama bugün ince bile olsa bi pozitif görmeyi umut ediyordum erken öğrenen çok olmuş direkt negatif görünce modum çok düştü nasıl sabredeceğim bilmiyorumAslında gününü beklemek lazım ama insan dayanamıyor işte. O yüzden ben iki tane kaset test aldım. İki hakkım var. Test günüm haftaya perşembe, kaset testleri de Salı ve çarşamba yapacağım
Bence moralinizi bozmayın teste daha bir hafta var. Çıkmaması çok normal çocuk daha ancak tutunmuşturBenimde test günüm çarşamba ama bugün ince bile olsa bi pozitif görmeyi umut ediyordum erken öğrenen çok olmuş direkt negatif görünce modum çok düştü nasıl sabredeceğim bilmiyorum
İnşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah siz ne zaman transfer oldunuz acaba sanırım birbirimizle aramızda 1 gün felan var ben 29.da oldum:)Bence moralinizi bozmayın teste daha bir hafta var. Çıkmaması çok normal çocuk daha ancak tutunmuştur
Benim 3 Aralık aramızda 4 gün varİnşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah siz ne zaman transfer oldunuz acaba sanırım birbirimizle aramızda 1 gün felan var ben 29.da oldum:)
Sonucunuz ne olduİnşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah siz ne zaman transfer oldunuz acaba sanırım birbirimizle aramızda 1 gün felan var ben 29.da oldum:)
Test günüm çarşambaSonucunuz ne oldu
Ayy daha çok varmışTest günüm çarşamba
Test günüm çarşamba
EvetAyy daha çok varmış