2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sandalyede otururken uzanırkende oluyor. Ama tabiki kesin değil hiç bişey. Vardır inşallah bebeğin. 🤲
Yok canım yok ben direkt adet olacağım o kadar belli ki buraya yazıyorum bakın hem bir de hisler önemli hamile olduğumu hissetmiyorum.Hayirlisi böyleymiş sizin yazdığınız hiçbir belirti taşımıyorum üzülmeyeceğim ama ben söz verdim kendime 🙏🏻

Yok canım yok ben direkt adet olacağım o kadar belli ki buraya yazıyorum bakın hem bir de hisler önemli hamile olduğumu hissetmiyorum.Hayirlisi böyleymiş sizin yazdığınız hiçbir belirti taşımıyorum üzülmeyeceğim ama ben söz verdim kendime 🙏🏻
Kişiden kişiye değişir canım belirtiler. Ben ilk gebeliğimde adet olacağıma o kadar emindim ki kan vermeden Progestanı bırakıp uyumuştum. Sabah çift çizgiydi. Kısmeti yokmuş yavrumun kaybettim. İnşallah rabbim isteyen herkesede bizlerede nasip etsin. 🤲

Kişiden kişiye değişir canım belirtiler. Ben ilk gebeliğimde adet olacağıma o kadar emindim ki kan vermeden Progestanı bırakıp uyumuştum. Sabah çift çizgiydi. Kısmeti yokmuş yavrumun kaybettim. İnşallah rabbim isteyen herkesede bizlerede nasip etsin. 🤲
Kısmet canım bırakmayacağım ilaçlarımı Allah bu yolda yorulan herkesi güldürsün ben kızımla kısmetimin birazına kavuştum belki de hepsine hayırlısı 🙏🏻❣️

Idrar yapmaya yine cesaret edemedim. Gittim kan verdim :KK61: icimde bir sıkıntı heralde olmadı. Ne kasıklarda ağrı ne birsey. Adet olacak gibi agrim bile yok. Gogus hassasiyeti de aksam oluyor sabah bir sey kalmıyor o da progesterondan heralde. Bugun 9. Gün artik kanda cıkmazsa ilaclarimi bırakıcam

Valla benimde bitti crionel jelim yarın son kullanımlık var transfer günü hariç bugün 8. Günüm yarın bende ufaktan test yapsam diyorum normal de bekleyecektim gününe kadar ama

Idrar yapmaya yine cesaret edemedim. Gittim kan verdim :KK61: icimde bir sıkıntı heralde olmadı. Ne kasıklarda ağrı ne birsey. Adet olacak gibi agrim bile yok. Gogus hassasiyeti de aksam oluyor sabah bir sey kalmıyor o da progesterondan heralde. Bugun 9. Gün artik kanda cıkmazsa ilaclarimi bırakıcam
Göğüs hassasiyetinden en çok yakınan benim belkide. Göğüslerim büyük çünkü, Progestan dahada şişiriyor. Benimde bazen kayboluyor gün içinde geçti sanıyorum. Bi bakıyorum tekrar başlıyor sonra. İnşallah pozitif çıkar sonucun. 🤲

Benim de jelim bu aksamlik kaldi. Ciksın sonuc ona gore ya gidip yeni kutu alıcam ya da bırakıcam
Bende öyle düşünüyorum aslında ama eşim gününden önce yaptırmak istemiyor birde burada ki bir arkadaşa demiştim o da ilaçlarım bitecek demişti test yapma ilaç al demiştim Çünkü geçmiş dönemde bir bayanla karşılaştım hastanede ağlıyordu doktora sordum merak etmiştim 9. Gün test yapıp negatif sonuç almış ilaçlarını kesmiş 12. Gün pozitif ve ilaçları kullanmadığı için kanaması var demişti yatış vermişti tabi sonu ne oldu bilmiyorum

Ama 2 gunde yukselir mi ki ben umidi kestim arkadasim. Hi belki alirim 3. Denemeye kullanirım
Valla öyle söylemişti canım Yükselmiş hani boşuna bizde öyle yapmayalım üzülmeyelim gene test yapmak istersen yap tabi ama ilaçları ihmal etmeyelim kimyasal olduğunda bile ben kullanmıştım doktor kesme demişti. Mecbur o ne derse onu yapıyoruz 😔 benim 3. Denemem ve tekrarını düşünmüyorum olmazsa :) ona rağmen devam edeceğim ilaçlara

kızlar merhaba, bende bir öksürük krizi var uyutmadı sabah sağlık ocağına gittim. doktor ilaç yazacaktı gebe olma ihtimalim var dedim o zaman kan tahliline göre ilaç veririz dedi akşam sonuç çıkacak inşallah. daha çok erken belki ama vesile oldu inşallah.

kızlar merhaba, bende bir öksürük krizi var uyutmadı sabah sağlık ocağına gittim. doktor ilaç yazacaktı gebe olma ihtimalim var dedim o zaman kan tahliline göre ilaç veririz dedi akşam sonuç çıkacak inşallah. daha çok erken belki ama vesile oldu inşallah.
Kaç gün oldu canım transfer olalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X