- 1 Kasım 2013
- 2.650
- 2.032
- 333
- Konu Sahibi belmaberna
Çıkmıştır sonucun nasılGerçekten kendimi hazırladım vücudumu tanıdığım için sanırım sonucu yazarım tabii ki inşallah sizinki pozitiftir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmıştır sonucun nasılGerçekten kendimi hazırladım vücudumu tanıdığım için sanırım sonucu yazarım tabii ki inşallah sizinki pozitiftir
Güzel haberlerini bekliyoruz canım çok heyecanlı
Evettt açıklandı ve pozitif çok şaşkınım gerçektenBende negatife hazırım seni de çok merak ettim açıklandı mı
Pozitif çıktı çok şaşkınız gerçektenÇıkmıştır sonucun nasıl
Yaşasın çok sevindim sürekli sayfa yeniledim yuppiPozitif çıktı çok şaşkınız gerçekten
Çok tebrik ederim gerçekten belli olmuyo bu belirti belirtisizlik hiç kendimizi dinlemeden devam etmek gerekiyor. Sağ Salim kucağınıza alınPozitif çıktı çok şaşkınız gerçekten
Ayy çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına da almayı nasip etsinPozitif çıktı çok şaşkınız gerçekten
Pozitif çıktı çok şaşkınız gerçekten
Hissetmiştim hayırlı olsun sağlıkla gelsinPozitif çıktı çok şaşkınız gerçekten
Aynı gün transfer olmuşuz, inşallah sağlıkla pozitifi görürüz ve devamını da16 Ocakta 3. Gün taze embriyo transferi oldum Allah hepimize olumlu sonuçlar almayı nasip etsin . Progestan iğneler beni çok zorluyor oturup kalkmak işkence oldu
Bence salı erken cuma transfer olmuşsunuz cuma günü yapın bence ben de sizden 1 gün önce olmuşumMerhaba arkadaşlar, ben de 17 ocakta dondurulmuş çift 5. Gün embriyo transferi oldum. Oğlumda da dondurulmuş transfer oldu kendim gebelik testi yaparak öğrenmiştim de kaçıncı gün yaptığımı hatırlamıyorum. Şimdi de kesin yapacağım ama ne zaman yapsam ki Salı iyi gibi değil mi? Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kimsenin emeği zayi olmasın inşallah
Pozitif çıktı çok şaşkınız gerçektenÇıkmıştır sonucun nasıl
Çok sağolun kızlar sizlerin de sonuçları güzel olsun inşallah iki gün sonra tekrar kan verilecek çok başındayız herşeyin biliyosunuzYaşasın çok sevindim sürekli sayfa yeniledim yuppi
Çok teşekkür ediyorum daha çok yolun başındayız biz de şu an. Geçen yılki boş gebelik deneyimim olduğu için tedirginiz açıkçasıTebrik ederim çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın benim de idrar testinde silik çıkmıştı ama bugün kan sonucum negatif geldi. Kasık ve bel ağrım olmuştu demek ki belirti ile alakalı değilmiş testler de yanıltıcı olabiliyormuş
Çok teşekkür ediyorum inşallah güzel haberler alırız hepimizHissetmiştim hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Aminn inşallah çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz güzel haberler alacağızAyy çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin
Güzel sonuçlarımız olsun inşallah. Üşenmedim buradaki topiklerden oğlumun testleri be zaman yapmışım bulabildim. Yarına denk geliyo haksızlık olmasınBence salı erken cuma transfer olmuşsunuz cuma günü yapın bence ben de sizden 1 gün önce olmuşum
Çok teşekkür ediyorum belirti olayı gerçekten çok yorucu. Beklemek, kendini dinlemek ve test yapmadan durabilmek. Ben test yapmadım boşuna gidecek diye. Çünkü gerçekten hiç belirti hissetmedim. Sadece bu sabahtan beri arada sağ kasığımda batma oluyor. İlaçlardan belirtiler karışıyor. Ben bu sonuçla onu anladım. Daha çok yolun başındayız şahsen. Geçen yıl boş gebelik yaşadım çünkü. Temkinli ve tedirginiz.Çok tebrik ederim gerçekten belli olmuyo bu belirti belirtisizlik hiç kendimizi dinlemeden devam etmek gerekiyor. Sağ Salim kucağınıza alın
Sağ salim devam etsin inşallahÇok teşekkür ediyorum belirti olayı gerçekten çok yorucu. Beklemek, kendini dinlemek ve test yapmadan durabilmek. Ben test yapmadım boşuna gidecek diye. Çünkü gerçekten hiç belirti hissetmedim. Sadece bu sabahtan beri arada sağ kasığımda batma oluyor. İlaçlardan belirtiler karışıyor. Ben bu sonuçla onu anladım. Daha çok yolun başındayız şahsen. Geçen yıl boş gebelik yaşadım çünkü. Temkinli ve tedirginiz.
Aaa süper o zaman inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum yarınGüzel sonuçlarımız olsun inşallah. Üşenmedim buradaki topiklerden oğlumun testleri be zaman yapmışım bulabildim. Yarına denk geliyo haksızlık olmasın
İnşallah aminnn inşallahSağ salim devam etsin inşallah