• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Tebrik ederim çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın 😊 benim de idrar testinde silik çıkmıştı ama bugün kan sonucum negatif geldi. Kasık ve bel ağrım olmuştu demek ki belirti ile alakalı değilmiş testler de yanıltıcı olabiliyormuş
Pozitif çıktı çok şaşkınız gerçekten 🤗🌸🐣

Merhaba arkadaşlar, ben de 17 ocakta dondurulmuş çift 5. Gün embriyo transferi oldum. Oğlumda da dondurulmuş transfer oldu kendim gebelik testi yaparak öğrenmiştim de kaçıncı gün yaptığımı hatırlamıyorum. Şimdi de kesin yapacağım ama ne zaman yapsam ki🙈 Salı iyi gibi değil mi? Rabbim herkese güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kimsenin emeği zayi olmasın inşallah 🙏
Bence salı erken cuma transfer olmuşsunuz cuma günü yapın bence 💛 ben de sizden 1 gün önce olmuşum

Tebrik ederim çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alın 😊 benim de idrar testinde silik çıkmıştı ama bugün kan sonucum negatif geldi. Kasık ve bel ağrım olmuştu demek ki belirti ile alakalı değilmiş testler de yanıltıcı olabiliyormuş
Çok teşekkür ediyorum 🌸 daha çok yolun başındayız biz de şu an. Geçen yılki boş gebelik deneyimim olduğu için tedirginiz açıkçası

Çok tebrik ederim 🥰 gerçekten belli olmuyo bu belirti belirtisizlik hiç kendimizi dinlemeden devam etmek gerekiyor. Sağ Salim kucağınıza alın 🙏
Çok teşekkür ediyorum 🤗 belirti olayı gerçekten çok yorucu. Beklemek, kendini dinlemek ve test yapmadan durabilmek. Ben test yapmadım boşuna gidecek diye. Çünkü gerçekten hiç belirti hissetmedim. Sadece bu sabahtan beri arada sağ kasığımda batma oluyor. İlaçlardan belirtiler karışıyor. Ben bu sonuçla onu anladım. Daha çok yolun başındayız şahsen. Geçen yıl boş gebelik yaşadım çünkü. Temkinli ve tedirginiz.

Çok teşekkür ediyorum 🤗 belirti olayı gerçekten çok yorucu. Beklemek, kendini dinlemek ve test yapmadan durabilmek. Ben test yapmadım boşuna gidecek diye. Çünkü gerçekten hiç belirti hissetmedim. Sadece bu sabahtan beri arada sağ kasığımda batma oluyor. İlaçlardan belirtiler karışıyor. Ben bu sonuçla onu anladım. Daha çok yolun başındayız şahsen. Geçen yıl boş gebelik yaşadım çünkü. Temkinli ve tedirginiz.
Sağ salim devam etsin inşallah 🙏

Back